torstai 20. marraskuuta 2008

Meilläkin näyttää tältä...


Minä nautin maisemasta kuitenkin vain näin ikkunan takaa, sisällä. Kurkku on kipeä ja hiukan nenän tukkoisuutta. Kuopus on ollut pari päivää samasta syystä kotona ja äidilläni on todella kova flunssa. Kunpa itselleni ei tulisi....

Olen ollut monta päivää todella alamaissa. Jos voisin niin nukkuisin kokoajan, etten tuntisi tätä tuskaa... Se vain ei ole mahdollista!
Hiukan olen kuitenkin saanut ommeltua. Jouluisia sydämiä, -kirpputorille myyntiin.




Hyvä ystäväni on tilannut minulta joulusukkia, jotka eilisiltana sain valmiiksi. Laitan niiden kuvia tähän, niin hän voi täällä jo käydä katsomassa mitä olen saanut aikaiseksi. Sinulle Mia;


Minulla on kyllä suunnitelmia ja ideoita, mutta voimat ja into ovat vähissä! Tarkoitus olisi mm. askarrella jonkinlaisia kransseja joita voisin myös yrittää kirpputorilla myydä. Äitini kuivatti kuivurissaan minulle appelsiinin siivuja, -niin kauniita ja niin hyväntuoksuisia! Kanelitangot sekä tähtianikset olisivat myös mukana suunnitelmissani.

16 kommenttia:

 1. Kuivurissa saakin kauniinvärisiä appelsiineja!

  VastaaPoista
 2. Voimia toivotan sinulle Titti!
  Uskon, että on raskasta.

  Ihania jouluisia sydämiä ja sukkia olet jaksanut ommella!

  Meilläkin lunta sadellut ja intouduin minäkin lumikuvia blogiini siirtelemään, kun niin ilahduin siitä.

  Onpa äitisi saanut kuivatettua appelsiinit kauniiksi. Vielähän sen kranssin ehtii, jouluun on vielä jonkin matkaa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on niin ihana blogi, kerta toisensa jälkeen se piristää kauniilla kuvilla ja aikaansaannoksillasi. Luulenpa, että tämä on sinullekin parasta terapiaa ja "etäisyyden ottamista". Ihanaa joulun odotusta sinne kauniin talviseen maisemaan!

  VastaaPoista
 4. Huikea talvimaisema ja kauniita ompeluksia!

  VastaaPoista
 5. Hei Titti!
  Joulusukkasi ovat niin kauniita=)
  Tekisitkö niitä minullekkin muutaman?
  Tässä sähköposti osoitteeni.
  karitamutka@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Tosi upeaa luettavaa ja katseltavaa! Kiitos että sain vierailla taas sivuillasi! Voimia Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Hannukka: Kiitos Sinulle! Yllätyin itsekkin, kuinka kauniita olivatkaan nuo kuivurissa käyneet appelsiinin viipaleet. Miettimme äidin kanssa, että näinköhän tummuvat ajan myötä....

  Nina: Iso kiitos myös Sinulle! Voimia tarvitaan!! Lähestyvä joulu pelottaa...
  Sinulla olikin blogissasi aivan ihania ja talvisia kuvia; -lumilyhtykin!!

  Susa: Voih, lämmin ja suuri kiitos Sinulle kauniista sanoistasi!

  Kantriina: Suuri kiitos Sinulle myös! <3

  Karita: Kiitos! =) Otan pikimmiten yhteyttä Sinuun!

  Marjamatilda: Kiitän lämpimästi ihanista sanoistasi! =)

  VastaaPoista
 8. ihania juttuja olet taas ommellut<3
  voimia ja lämpöisiä halauksia sinulle lähetän, toivon että niistä hiukkasen lohtua saat huomiseen päivään...
  anna vain koneen surista , se vie ajatukset hetkeksi muihin maailmoihin<3
  halauksin päivi

  VastaaPoista
 9. Hei Titti!
  Parhaan ystäväni mies sai tuomion,
  keuhkosyöpä, ei voida tehdä mitään.
  Odottaa kuolemaa, elämä on joskus raadollista. hänellä ei ole ketään läheistä kun mies kuolee. Sinulla on lapsi, mies, vanhemmat. Iloitse niistä.t.surullinen läheisen puolesta

  VastaaPoista
 10. Voi ihanainen Titti, kiitos talvisesta postikortti maisemasta,jonka meille näytät eteemme katseltavaksi...kauan istuin tässä ja sitä ajatuksella katselin...muutenkin miettien...ja tulinkin kiittämään sinua kauniista sanoistasi, joilla jaksoit minua lohduttaa, hiljaa kiitän sinua.
  Samalla totean kyllä olet taitavimmista päistä käsityö ihminen, kuin olla ja voi , hyvin kauniita kaikki.
  Sinua halaten.

  VastaaPoista
 11. Päivi: Iso kiitos Sinulle Ystäväiseni! Kyllä saan hitusen taas voimia lähettämistäsi sanoista sekä halauksesta... =)

  Surullinen läheisen puolesta: Toivon kovasti voimia teille sinne! Menetys ja suru on aina suuri tulee kuolema sitten onnettomuuden kautta yllättäen tai jonkinaikaa sairastamisen jälkeen... Suruja en koskaan halua verrata, se on aina henkilökohtainen!
  Tottakai iloitsen kaikista läheisistäni joita minulla on, muttei se vähennä yhtään suruani siitä, että näin yllättäen ja traagisella tavalla menetin Rakkaan Lapseni!
  Toivottavasti jaksat olla ystäväsi tukena, hänellä on sinut.

  Sirkka Ystäväiseni, Lämmin kiitos Sinulle kauniista sanoistasi! Minusta tämä on "rikkaus", että me täällä blogimaailmassa saamme jakaa näitä sanoja (sekä kuvia) ja yhdessä iloita niistä. Ja kuten minun kohdallani nyt, niin te ihanat ystävät olette jakaneet suruani ja tukeneet minua siinä.
  Talvisia, mutta lämpimiä ajatuksia lähetän Sinulle!

  VastaaPoista
 12. Kauniita käsitöitä Sinulla.
  Minä haluaisin ostaa ruskean nallen ja joulusukka vois olla myös ostolistalla. Miten saan yhteyden Sinuun?

  Ystävällisin terveisin Pirjo

  VastaaPoista
 13. Titti,
  Voi kuulehan piti vielä palata sinulle kertomaan, että eikö ollukkin yhteensattuma, kun minunkin edellä oli...ja juuri nuo sanat mitä laitoitkin hänelle niin olisin sinulle sanonnut..
  Ajatukset menevät yksiin...

  VastaaPoista
 14. tai siis että sinä olisit hänelle sanonnut...ymmärrät mitä tarkoitan...minäkin olen nyt hiukan hajamielinen ajatuksieni kanssa...senkin sinä ymmärrät Titti.

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Taidan olla täällä ensimmäistä kertaa. Kauniita sanoja, kuvia ja ajatuksia olet tänne laittanut.
  Hienoa, että jaksat kaiken surun keskellä pitää kuitenkin arjesta kiinni, se on parasta terapiaa. Elämä kolhii meitä välillä näin, miksi sitä en tiedä.
  Sen kuitenkin voin sinulle kertoa, ettei lapsesi kauas ole mennyt. Hän on siinä ihan sinun lähelläsi, tälläkin hetkellä, et vaan näe häntä konkreettisesti.
  Meitä ohjaa jokin suurempi ja korkeampi voima, joka pitää meistä kaikista huolta vaikka välillä tuntuu, että meidät on hylätty.
  Toivotan sinulle rauhallista ja rakkauden täyteistä joulunaikaa ja sitä että saisit surullisen mielen tilalle iloisemman tunnelman:)
  Kaikke hyvää sinulle. Blogissani on sinulle jotakin, kun ehdit ja jaksat käy kurkkaamassa.
  Talvisin terveisin Maikki

  VastaaPoista
 16. Pirjo: Kiitos Sinulle kiinnostuksestasi tekeleitäni kohtaan! =)
  Voitko laittaa tänne kommentteihin meiliosoitteesi. Minun sähköposti linkkini löytyy sieltä "alkusivulta".

  Sirkka: Monesti olen jäänyt miettimään kuinka meillä jotkut ajatukset ovatkaan niin samankaltaisia. Hyvästä mausta puhumattakaan... ;-) *hih*....

  Maikki: Lämmin kiitos kauniista sanoistasi! Minulle sinun blogisi on tuttu (en vain taida olla kommentoinut, mutta ihailemassa käyn usein!!)
  Minä haluankin uskoa, että Rakas Esikoiseni "kulkee rinnallani". Nyt olen kuitenkin vielä niin järkyttynyt ja ymmälläni tästä menetyksestä, -mutta sydämessäni hän on omaan hautaani asti. Kiitos ihanasta tunnustuksesta!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥