keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Puuhasteluja...

Tulin koneelle pienelle tauolle. Aamulla puoli kahdeksan aikana aloitin vanhojen joulutavaroiden ja -koristeiden läpikäymisen... -Ja huh, nyt meillä on entistä sekaisempaa, jokapuolelle olen niitä levitellyt.
Jotenkin Esikoisen poismenon jälkeen ei monikaan joulutavara tunnu enää miltään... Siksipä päätinkin viedä niitä kirpparille. Ja sitä tavaraa todella on; meillä on ollut sinisiä, hopeisia, punaisia ja kultaisia jouluja... Viime vuonna oli ensimmäinen valkoinen joulu (ja nyt siis tark
oitan joulun koristelua ja -sisustusta) ja se jatkuu nyt tästä eteenpäin, köyhänmiehen hopealla höystettynä.
Äidillä oli viime vuonna lainassa kaikki minun punainen joulurekvisiittani, ja luulenpa hänen ottavan ne tänäkin vuonna. Siellä on vaikka mitä, punaisista astioista tonttuihin...
Nyt ei punainen väri ja kaikenkirjavat tontut oikein "iske". Toivotaan jonkun kirppari kävijän tekevän mieleisiä löytöjä! ;-)

Keittiössä pitää kuitenkin olla hiukan punaista, mutta tonttuverhot ovat vaihtuneet hillittyihin raidallisiin.

Puuhastelu ompelukoneen äärellä on jatkunut. Ja näitä olisi tarkoitus tänään viedä kirpparille.

Joulusukkia ja pussukoita.


Tilasin Country by mail putiikista mm. tällaista ihanaa paperia jossa on ranskankielinen jouluruno. Siitä eilen askartelin tällaisia.

Kirpparille päätyvät nämäkin.

Nyt on taukoni ohi ja menen jatkamaan puuhastelujani, -siis hintalappuja väkertämään.

10 kommenttia:

 1. Oi että miten ihania asioita oot tehny!

  VastaaPoista
 2. oih - elämäni kuusenpallot!!!! Löytyisikö myytäväksi myös minulle??? (rantasari@gmail.com)
  Oma käsityötaito on olematon ja jälki niin säälittävää, etten edes enää yritä ;-)

  VastaaPoista
 3. Hei Titti! Kiitos vierailustasi blogissani.
  Kaikkea kaunista olet taas aikaiseksi saannut, sinulla oikea joulupaja siellä=D
  Joulupallot ovat ihastuttavia.

  Karita

  VastaaPoista
 4. Anteeksi sekoitinkin sinut Tittaan:/

  Karita

  VastaaPoista
 5. Voi Titti, kyllä kauneimpaa kirpun pöytää saa hakea...ei varmasti löydy mistään maankolkasta.KAUNISTA. Olen sanaton, mikä on harvinaista.

  VastaaPoista
 6. Voi minua PÖHKÖÄ! Luin edellisen kommentin ja huuli pyöreänä ihmettelin "kirpun pöytää". Ehdin jo ajatella, että nyt jäi joku kuva näkemättä... Mutta kyllä Titti varmasti osaisi tehdä kirpullekin hurmaavan pöydän :D

  Ihania ovat sinun ompelukset ja askartelut, joulupallot ovat lumoavat, suorastaan kuulen hiljaisen Ave Marian (Schubert) soivan ja suomalaisesta sanoituksesta nousi mieleen sanat: "...pieni ihminen turvaton, pyydän siunauksen..."

  Kantavia voimia adventtiaikaasi, Titti!

  t.kaikella on aikansa

  VastaaPoista
 7. Ihania askarteluja ja ompeluksia olet taas tehnyt. Olisipa kiva päästä ostoksille sinne kirpparille, missä pöytäsi on.

  VastaaPoista
 8. Meidän jokaisen tulisi kunnioittaa toistemme tunteita ja myös surua. Niitä ei voi verrata, jokaisen suru on yksilöllinen. Ja vaikka olisimme miten kiitollisia ympärillämme olevista läheisistämme, se ei todellakaan yhtään vähennä sitä kaipuuta ja ikävää, jota tunnemme menettämästämme rakkaasta! Ja meillä kaikilla on oikeus tunteisiimme!

  Enkelin siipien hipaisuja päiviisi Titti!

  VastaaPoista
 9. Tulin "allekirjoittamaan" edellisen kommentin. Ihmiselle ei pitäisi tyrkyttää muutenkaan neuvoja, ellei hän niitä nimenomaan pyydä. Jokainen suodattaa omat tunteensa omien kokemuksiensa kautta ja ne ovat äärettömän herkkiä ja henkiökohtaisia asioita.
  Voimia uuteen päivään!

  t.kaikella on aikansa

  VastaaPoista
 10. TUHANNESTI KIITÄN JOKAISTA TEITÄ, MIELTÄ LÄMMITTÄVISTÄ KOMMENTEISTA! <3

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥