perjantai 26. kesäkuuta 2009

Kukkia ja "kamera"....

Lämpimät ja aurinkoiset kesäsäät ovat hellineet. En voi kehua niistä nauttineeni, sillä olo on jonkin aikaa ollut "pakkasen" puolella.
Vähän olen koittanut jotakin pihalla puuhailla ja ompeluksia olen tehnyt myös jonkin verran.
Hienosti tekivät Huutonetissä kauppansa; Lämpimät kiitokset va
in kaikille jotka tätä kautta kävitte tekeleitäni huutamassa.
Kunhan saan nämä edelliset postiin ja uusiin koteihinsa niin silitän ja kuvaan nuo viimeisimmät, ja laitan taas kaupattavaksi. Saan siitä vähän hyvää mieltä kun tiedän voivani ilostuttaa joitakin ihmisiä tekeleilläni!

Juhannuspäivänä kävimme miehen kanssa autoajelulla ja mm. Barösundin lossirannassa. Ihana joutsen perhe uiskenteli siellä vaikka veneitä ja ihmisiä oli paljon. Vain yksi lapsi näkyi kuuluvan tähän perheeseen. Me ostimme vichyt + sämpylät ja kiipesimme kalliolle "picnicille". ;-)
Kuvat suurenevat klikkaamalla.


En ole oikein ollut halukas lähtemään kotoa mihinkään, -vaikka välillä tuntuukin yksinäiseltä, niin mieluummin sitä. En vain halua tavata ihmisiä... Tiistaina menin kuitenkin vanhempieni luo aamupäivällä koska siskonikin oli tulossa. Laitoin Neiti Kesäheinälle uuden kesälookin, tein kukkaseppeleen hattuunsa ja keräilin koreihin hänelle kukkia. Äiti ja sisko laittoivat puutarhakalusteita uusiin paikkoihin ja siskoni keräsi kukkia pöydille.


Tänään aamupäivällä kävin pikaisesti äidin kanssa torilla, -hain ihania kasviksia ja juureksia -kukahan niistä kokkaisi.... ;-) Sen jälkeen Esikoisen haudalla ja kotiin. Nyt tässä mietin että ompelenko, vai painanko hetkeksi pääni puutarhakeinun ruusu tyynyille ja -peitolle. Mitään pihatöitähän näin kuumalla ei voi tehdä... Äitini toi minulle tuliaisen risteilyltä: "kameran" ;-)
Pitihän siitä laittaa kuva seuraavaan kollaasiin... (kamera sisältää pieniä vaaleanpunaisia makeisia).
Kollaasissa oikealla ylhäällä siskon silloin tiistaina keräämä kimppu yhdelle vanhempieni puutarhapöydälle sekä toinen minun portin pielessä olevista pelargonioista. Toinen ei tällä hetkellä kuki, mutta nuppuja on. Oikeassa alareunassa kimppu jonka keräsin omalta pihalta ja on nyt yhdellä pihamme puutarhapöydistä.


Tuhannesti haluan taas kiittää teitä kommenteistanne, -ette voi arvatakkaan kuinka paljon ne minulle merkitsevät. <3 Tämä kun on minun sosiaalista-elämääni nyt...
Leppoisaa ja lämmintä viikonloppua kaikille teille ihanaiset! Olkaa varovaisia auringossa... ;-)

8 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiva kuulla että ompelukset ovat tehneet kauppansa:) Kyllä on mainio tuo "neiti kesäheinä", niin paksut letitkin;)
  Kukkakimppunne ovat myös niin kauniita jälleen kerran ja joutsenperhe kerrassaan suloinen. Voimahalaus sinulle täältä, auringon kera!!

  VastaaPoista
 2. Hei taas...ja kiitos vielä kerran ihanista tyynyn päälisistä, täällä niitä kotona ihastelen :) kyllä ovat kauniit! Ihania kuvia olet joutsenista saanut, niin kauniita nuo linnut. Voimia ja aurinkoisia päiviä sinulle...taina

  VastaaPoista
 3. Ihania ompeluksia olen monesti ihaillut huutonetissä. Joku kerta vielä jotain huudan itsellekin, kun sopiva eteen tulee. On ne niin kauniita.
  Minä porhalsin tänään pitkin pihamaata ja muistin kyllä suojata aurinkovoiteella lähes joka kohdan. Oikea olkapää oli jäänyt suojaamatta ja nyt se porottaa punaisena ja kihelmöi. Taisin polttaa itseni... Ole sinä varovaisempi. :)

  VastaaPoista
 4. Barösund on yksi lempipaikkojani, sitäkin kaipaan nyt kun ei enää veneillä. Pitäisi kai tehdä niin kuin tekin eli lähteä autoajelulle.

  Anteeksi etten vieläkään ole ehinyt palata asiaan!

  VastaaPoista
 5. My Blog
  http://www.wretch.cc/blog/markacey
  Thanks for your share
  Nice to meet you

  Hsinchu, Taiwan

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia <3 Odottelen että saat taas huutikseen myyntiin ompeluksia, harmikseni missasin huutoni kun en ollut tarkkana :( Ihania kuvia jälleen! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oho, tuli kahteen kertaan ihania kuvia :) No, tuleehan asia selväksi =))

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥