maanantai 8. kesäkuuta 2009

Aurinkoista alkuviikkoa....

Mukavaa kun aurinkokin näyttäytyy taas. Olihan tuo sadekkin ihan paikallaan, sillä luonto tarvitsee vettä, -mutta kylmyys oli ikävä! Juuri kun olin saanut siemenet kasvimaalle, niin ilmat viileni. Lämpöä minä olisin toivonut kasvun alkuun...
Edelliseen postaukseen palatakseni; (kiitos kaikille kommenteistanne) -minä kävin silloin kävelyllä; kirpparilla, kierrätyksessä ja kaupassa. Vettä satoi ja olin märkä ja viluissani kotiin palattuani. Piti vielä kotimatkalla jäädä poimimaan kieloja; reppu selässä ja vettä tuli "runsaalla kauhalla"... Kyllä sen jälkeen oli -kuivat vaatteet päälle vaihdettuani- mukava käpertyä viltin alle ja selailla sisustuslehtiä ja -kirjoja...
Seurauksiahan siitä kastumisesta oli... Ei kunnon flunssaa, mutta pie
ntä sellaista. Kurkku on karhea vieläkin!



Eilen kävimme pitkästä aikaa miehen kanssa vähän autoajelulla; täällä.
Samalla reissulla kävimme syömässä Sammatin Kievarissa. On viihtyisä paikka ja ruoka erittäin hyvää!

Tämän ikkunan ääressä nautimme lounaan.

Kuvat suurenevat klikkaamalla niitä.



Muutama kuva Kasivihuoneilmiön ostoksistani.
Tätä ihanaa ruokailuvälinelaatikkoa en kyllä voisi normaali käyttöön ottaa. Eikä tätä voi piilottaa mihinkään keittiön laatikostoihin! Vai mitä?



Kasvihuoneeseen löytyi kaunis lämpömittari. Rautainen ranskanlilja koriste on melko painava, -useammankin olisin ostanut, mutta 10€ oli aika paljon, kun ei kokokaan niin kovin suuri ollut. Kasihuoneesta tai pihalta tämä löytänee paikkansa!


Tällaisen nätin rottinkikuvun ostin myös, sekä sävyyn sopivan tarjottimen. Valkoiset sireenit keräsin eilen ex-miehen+perheensä pihasta. Kun me muutimme tähän n. 5 vuotta sitten, niin olin kovasti iloinen sireeneistä, -valkoisia vain ei ollut. Jokin vuosi sitten otin työpaikkani pihasta pienet alut valkoista. Hengissä ovat, mutta kasvu on ollut hidasta. Eilen sain muutaman vähän suuremman alun exältäni ja avovaimoltaan. Kuopukseni kaivoi heidän pihastaan!



Tänä aamuna koneelle tultuani sain taas ilokseni huomata kuinka pieni on maailma!
Vanha ystäväni -ei siis iältään ;-) oli ollut kyläilemässä itäsuomessa erään oman vanhan ystävänsä luona. Monelle tutun Katin. Siellä hän oli kuullut "Lohjalaisen naisen" blogista, ja nähtyään sen, oli tunnistanut minut!! Terveisiä vaan Taina näin "julkisesti", -oli ihana yllätys!
Ninolle halaus, -vaikka tuskinpa enää kovin minun halauksistani innostuu... Ikää kun on tullut!! ;-)

10 kommenttia:

  1. Kiitos Titi! Kyllä Nino halimisesta tykkää vaikka ikää onkin jo tullut, ja pituutta sitäkin enemmän :) ujo poika vaan on, kuten oli aikoinaankin, muistat varmaan, ja menee välillä ujoksi kun äitikin halii, saati sitten muiden :) tämä oli tosiaan maailman mainoin tapaus! Nähdä livenä vanha koulukaveri ja samalla törmätä netin kautta toiseen tärkeeseen henkilöön...eli sinuun! Sinulla oli niin suuri merkitys Ninon lapsuuteen, sitä usein kiittäen ajattelemme! Siitä ja sinut esimerkkinä hain itse erityisavustajan koulutukseen , lähiaikoina pitäisi tulla tieto pääsinkö opiskelemaan syksyllä vai en!? Pidä peukkuja! Vanhat reissuvihot yms on säästetty Ninolle muistona ja niitäkin on tullut monesti hymy huulessa selailtua ja muisteltua Ninoa 3 vuotiaana...aika rientää...Kiitos Titi vastauksestasi! Piristi todella maanantai aamua! T:Taina

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia!
    Sammatin Kievari vaikuttaa todella idylliseltä paikalta.

    Sireenit ovat viehättäviä.

    Kyllä on tosiaan kylmää ollut. Sateet olivat tosin tervetulleita putsaamaan männyn siitepölyjä ilmasta ja kosteuttamaan luontoa.
    Toivotaan lämpenevää.

    Pikaisia paranemisia vilustumisesta ja lämpöä viikkoosi!:)

    VastaaPoista
  3. Hei Titti!
    Mukavaa että näin pääsi meille käymään, tälleen tutustuttiin. Ja maailman pienuutta kuvastaa vielä se, että syntymäkotini on siinä samalla alueella, ilmeisesti aika lähellä sinua!
    Kesäistä päivää siulle toivottaa punaisensta torpasta -kati-

    VastaaPoista
  4. Hei Titti! Kuulostat oikein pirteältä ja hyvinvoivalta, oikein mukava kuulla. Hassua sanoa "kuulla"... Pitäisikö sanoa; mukava lukea. Niin tai näin.

    Minä olen monta kertaa haaveillut vierailusta tuolla Kasvihuoneilmiössä, ehkä suunnistan sinne kesäretkelle. Kiitos vinkistä. Ja toivotaan, että kesä, aurinko ja lämpimät ilmat tulisi pian!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia taas täällä. Ihanan näköinen paikka tuo Sammatin kievari. Pitääpä muistaa jos ohi tulee kuljettua...

    Hienoja löytöjäkin olet tehnyt!!

    Mukavaa viikkoa sinulle!!

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia. Hienoja löytöjä olet tehnyt.

    Meillä on myös tapana käydä kasvihuoneilmiössä aina ohi kulkiessa.

    VastaaPoista
  7. Hienoja ostoksia!
    Syreenin luonteeseen kuluu, että se on nuorena hidaskasvuinen, kärsivällisyyttä! Kyllä niistä vielä pensaat kasvaa..

    VastaaPoista
  8. Jälleen kerran ihanat kuvat päiväni aloitukseen. Näistä tulee aina niin hyvä mieli, että koko päivä kuluu paremmin.

    Sammatin Kievari on ihana paikka. Olen ollut siellä kerran äitienpäivälounaalla, vaikken silloin vielä äiti ollutkaan. Lähinnä olimme viettämässä appeni syntymäpäivää. Tuntui hauskalta, kun kaikille naisille annettiin ruusu sisään tullessa.

    Mukavaa ja toivottavasti kesäisempää viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Kauniita ostoksia olet tehnyt,
    kaikki löytäisivät paikkansa myöskin meiltä. ;)
    Ja syreenit tuoksuvat myöskin meidän pöydillä, lempparikukkia tottakai.
    Mukavaa viikkoa toivotan sinulle Titti!
    <3 tiina.

    VastaaPoista
  10. Nuo sireenit ovat aivan ihania ja mikä tuoksu niissä on!! Kun istun koneella niin ikkunan takana on ihanat valkoiset ja lilat sireeni puut , taitavat olla varmasti yhtä vanhoja kun talo.Puskien alle olen istuttanut alppiruusut ,mitkä olen saannut aina äitienpäiväksi. Viikolla sain isommsn pojan kiinni, kun se oli kaivannut kaksi ruusua ylös ja istuttamassa uuteen paikkaan, kun olisi pitänyt saada maja rakentaa.Meinasin halvauksen saada.

    Toivotaan lämmintä
    Mia

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥