sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Kaikenlaisia ostoksia ja otoksia...

Minä olen viettänyt viikonloppua yksin, -mies on töissä. Oli eilen ja on tänään. Illat ja yöt kyllä kotona. Eilisestä päivästä muutama tunti kului mukavasti äidin ja siskon kanssa. Kävimme kiertelemässä Antiikki liikkeessä. Liikkeen vieressä on kahvipaahtimo Cafetoria jossa myös pikaisesti poikkesimme. En juo kahvia, mutta löytyihän liikkeestä toki muutakin; mm. ranskalaisia makusiirappeja. Otin vaniljan sekä karamellin makuiset. En ole vielä testannut, mutta kun hetken kuluttua teen mansikka-vanilja piiraan, niin enköhän täytteeseen hiukan lorauta tuota vaniljaa. ;-) Antiikkiliikkeestä ostin vain muutamia vanhoja ja kauniita liinavaatteita.
Kävimme vielä äidin kanssa kirpparilla, josta löysin ihania pyöreitä säilytyslaatikoita. Niihin tulee varmaankin mm. pitsiä, nauhoja, nappeja yms. ompelussa tarvitsemiani tilpehöörejä.
Kauniit -ja melko painavatkin- tuikkualustat ovat myös kirpputorilta.

Ja oman pihan kaunis valkoinen pioni! =)
Kuvat suurenevat klikkaamalla.



Tänä aamuna kävin lähes naapurissamme olevalla kirpputorilla. Sieltä tein myös ihania ostoksia.Tämän kauniin lasikuvun ja siihen kuuluvan lautasen ostin vain kolmella eurolla!



Ja ihastuttavan vanhan ikkunan ostin viidellä eurolla. Pari lasia on rikki, mutta minua ei haittaa yhtään. Voi olla että saa jäädä tuollaiseksi tai sitten otan lasit pois kokonaan. Tai ehkäpä peilit tilalle. Katsotaan! Nyt se kaunistaa kasvihuonettani. ;-)



Olen pessyt pyykkiä ja kuvannut vähän pihaltamme. Alimmassa kuvakollaasissa siis kuvia kukistani ja yksi kuva kasvihuoneen hyllyltä. Valkoinen hortensia on edelleen kaupan muoviruukussa, ja uutta kukintoa tekee! =)



Taidanpa mennä pihalle perkaamaan ja viipaloimaan mansikat, kauaa ei ulkona pysty olemaan kun on niin kuuma (en valita), mutta kohtahan tulenkin sieltä sisälle piirakan tekoon!
On sitten miesväelle vähän herkkua illaksi, -kun mies tulee töistä ja Kuopus isältään. =)

10 kommenttia:

  1. hei<3
    ihania ostoksia ja kuvia niistä... tuo lasikupu on suloisin:)
    kukkasi ovat kauniita, omani meinasivat helteeseen kuolla, osan ruukuista veinkin ihan varjoon sillä
    eilen oli pakahduttavan kuuma (+29)mutta tänään jo sopivan kesäistä kun mittari näytti 20 astetta:)
    mukavaa kesäkuun loppua, halaus sinulle, päivi

    VastaaPoista
  2. ihania löytöjä!
    tuo lasikupu ja ikkuna on aivan ylivetoja:)
    ja voin kuvitella vanilijaisen mansikkapiirakan...täydellinen herkku!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo lasikupu+lautanen, todellinen löytö! Kyllä kelpaa tehdä kesäistä mansikkakakkua! :)

    VastaaPoista
  4. Hei, olit löytänyt blogiini ja nyt ennätin sitten tulla luoksesi vasta vierailulle. Kauniit kesä päivät ovat meitä hellineet, niin en ole malttanut paljon koneen ääressä olla, vain pikaisia pyrähdyksiä. Mutta mukavaa löytää uusia kivoja blogeja.

    Kauniita kuvia sinulla ja ihania löytöjä kirpparilta.

    Hyvää viikonalkua sinulle !

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoja, lasikupu ja vanha ikkuna ovat kauniita <3 Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Oletpa ollut taas aartenmetsästys ostoksilla...ja mikä ettei vaikka ei mitään ostaisikaan niin kivahan niitä on katsellakin, usein teenkin niin itse ja ajattelen, eipähän kotona hyllyt notku, kun voin täälläkin katsella niitä.

    Kyllä päivät ovat aivan liian lyhyitä, niin paljon kaikenlaista kauneutta...jouduin ottamaan taas vaihteeksi rannetuet...ei niin kivaa..

    Auringonsäteitä!

    VastaaPoista
  7. on kyllä aivan hurmaava tuo vanha ikkunan poka! olen iloinen puolestasi, kun sellaisen löysit!

    VastaaPoista
  8. Mielettömän hienoja löytöjä, erityisesti lasikupu ja ikkuna!

    Yksi kuva vasta valmiina, jaksathan odottaa? Tulisi valmiiksi nopeammin, mutta tätä en osannutkaan tehdä itse, vaan tarvitsen miehen apua ja se ei ole koskaan kotona...

    VastaaPoista
  9. Hei taas!

    Minunkin on kehuttava ikkunaa, aivan mahtava...todella kaunis koriste kasvihuoneeseen... :)

    VastaaPoista
  10. Kauniita kuvia!

    Saitko mitään tolkkua niistä kuvaohjeista, jotka lähetin sähköpostiisi?

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥