sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Harmaata ja sadetta...

Ulkona on synkkää, mutta meillä sisällä takka on rätissyt iloisesti koko aamun!
Mikäs tässä on ollessa kun vihdoin olen saanut kotona paikkoja kuntoon!
Mies oli eilen vanhempieni luona puutalkoissa ja minä järjestelin ja siivosin koko
päivän, iltaan asti.
Esikoisen huone on nyt jotakuinkin kunnossa meidän työhuoneeksemme. Matto sekä kattovalaisin vielä puuttuvat. Myöskään tänne tuotuun vanhaan rauta(sairaala)sänkyyn en ole vielä petivaatteita laittanut.

Kierrätyskeskus löytöjäni siis sänky kuten työpöytäkin.Hyllystöihin on järjestelty ompelutarvikkeita kauniisiin purkkeihin ja rasioihin.En vielä tiedä kuinka paljon täällä tulee ommeltua. Tietokoneemme on nyt täällä, ompelukone hyllyllä, josta sen otan esille kun ompelu-kärpänen taas puraisee. Nyt haluan vain hetken nauttia kun on siistiä ja kaunista... Ruokailutilamme suuri kuudenhengen ruokailuryhmä on kyllä omiaan ompeluksilleni; -on hyvä levittää kaikki siihen ja samalla kun ompelen voin "toisella silmällä ja korvalla" seurata televisiota.


Kaunishan tästä huoneesta tuli, mutta en osaa siitä niin iloita ja nauttia, kun tämä aiemmin oli Taivaspoikani huone... Eikä häntä enää ole!! Tosin ehkä hänkin olisi toivonut että äiti olisi saanut tästä sisustaa mieleisensä työhuoneen...Keittiössämme on nyt vihdoin maalattuna "aamiais-ryhmämme". Pöytä sekä ihanat pinnatuolit ovat nekin kierrätys-löytöjäni. Pinnatuoleja on vain kolme, mutta sen verranhan meitä tässä perheessämme on! Yksi tuoli on erilainen, mutta valkoinen.


Tämän sateisen sunnuntain taidamme viettää takkatulen ja kynttilöiden loisteessa, -sohvalla oleillen ja telkkua katsellen. Mies jo odottaa, niin katsomme yhden jouluelokuvan... =)
Huomenna alkaa taas uusi työviikko, ja se kysyy minulta paljon voimia...
Leppoisaa sunnuntaita kaikille teille ihanaiset!

12 kommenttia:

 1. Huone näyttää kauniilta. Uskon, että Taivaspoikasi on tyytyväinen ja innolla odottaa, että äiti ottaa ompelukoneen esiin. Tunnelmallista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kaunis työhuone kyllä siellä on mukavaa nyt työskennellä.Kyynelsilmin luin sinun tekstiäsi raskas urakka teillä on tehty,voimia jokaiseen päivääsi<3

  VastaaPoista
 3. Huone näyttää kauniilta ja levolliselta. Minua viehättää erikoisesti nuo ompelutarvike rasiat ja purkit :) Voimia sinulle, jokaiseen päivääsi <3

  VastaaPoista
 4. kaunista olet saanut aikaan,
  huone on oikea rauhan tyyssija<3
  lämmin ajatus ja voimia antava halaus jokaiseen päivääsi:)
  lämpimin terveisin päivi

  VastaaPoista
 5. Ihana työhuone, niin kauniisti tavarat järjestyksissä kauniissa purkeissa.

  Pinnatuolit ovat tosi kauniit!

  Kuulostaapa tosi kivalta, jouluelokuva, takkavalkea ja kynttilöitä....kivaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniille näyttää huone!

  Minullakin olisi pari pinnatuolia odottamassa maalausta...

  Tunnelmallista sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 7. Myös minä olen sitä mieltä, että Taivaspoikasi iloitsee kanssasi jokaikisen oman ilosi.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniin huoneen olet taivaspoikasi huoneesta tehnyt. Aivan varmasti hänkin haluaisi sen nyt olevan tällainen ja sinun nauttivan olostasi siellä. Voithan tuntea olevasi vähän lähempänä häntä kun olet hänen entisessä huoneessaan. Näin uskoen jaksamme eteenpäin.
  Voimia työviikolle!

  VastaaPoista
 9. Kauniin huoneen olet tehnyt.

  Voimia työviikolle!

  VastaaPoista
 10. Uusi työhuoneesi näyttää tosi valoisalta ja kauniilta. Ihanasti olet laittanut askartelutarvikkeitasi näytille lasipurkkeihin :))

  Voimahali täältä viikon jokaiselle päivälle!

  VastaaPoista
 11. Heippa taas pitkästä aikaa...ihanasti olet huoneen remontoinut ja olen samaa mieltä kuin muutkin että Taivaspoika tykkäisi että äiti saa työhuoneen ja nauttia siitä vuorostaan...ei olisi takuulla halunut sinun jäävän liikaa menneisyyteen kiinni...koita jaksaa...voimia rakkaudella...

  VastaaPoista
 12. Hei!
  Paljon voimia sinulle toivon! Ihana blogi ja niin kaunis sisustus tuossa huoneessa. :)
  t. Mellukka

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥