keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Nukkekotia....

Moni on kysellyt tuon nukkekodin hintaa, vastasinkin siihen jo tuolla kommenteissa, mutta laitan vielä tähän postaukseen tuon hinnan. Se maksoi 89,00€.
Hong Kongissa oli myös hiukan toisenlaisia 69,00€ hintaan, mutta itse pidin enemmän tästä mallista.
Minusta hinnat olivat edullisia verrattuna moneen muuhun mitä olen katsellut. En sitten tiedä onko laatu yhtä hyvä kuin kalliimmissa, mutta minulle tuo v
älttää koska tulee vain osaksi sisustusta, -ja jos leikin, niin olen erittäin varovainen... ;-)

Hiukan jo sormet syyhyää käydä nukkekoti-projektiin käsiksi, mutta onneksi ei voimia siihen tällä hetkellä ole yhtä paljon kuin intoa. Haluaisin edetä sen kanssa rauhassa etten tee virheitä tai ratkaisuja jotka hetken kuluttua kaduttavat.
Pari pientä joulukranssia näpertelin, -ja kyllä huomasi, että mineilystä on aikaa... Tuntui niin vaikealta! ;-) En usko että ennen joulua jaksan paneutua taloni sisätöihin, joten jouluakaan sinne en siten tänä vuonna vielä siis laita. Mutta pakko oli kokeilla näprätä nuo kranssit.



Nuori neiti harjoittelee parvekkeella joulun säveliä...



Vintillä tämä rouva silittelee joululiinoja...




16 kommenttia:

  1. Luulenpa, että ennen kuin huomaatkaan näät jälleen kaiken minisilmi: mitä tuostakin saisi; ja sormetkin vertyvät näpräämiseen. Mukavaa projektia :) Riitta

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis! Pitäisiköhän tytölle hankkia? Ihanat kranssit olit tehnyt!

    Mistä löysit muuten talolyhdyn?

    VastaaPoista
  3. Tuo projekti vie varmasti mennessään, upea nukkekoti!

    VastaaPoista
  4. Niin ihanat kranssit jo nyt koristavat taloa! Kauniit asukkaat puuhissaan! Huoks!

    VastaaPoista
  5. Kauniit kranssit näpersit. Minä olen miettinyt jo useamman vuoden alanko mineileen, mut en tiiä riittääkö siihen aika, kun tahdon olla sellainen, et sitten pitäs heti olla valmista :-)) Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  6. Olen niin haaveillut nukkekodista,mutta vielä joskus.
    Mia

    VastaaPoista
  7. Voin vain kuvitella miten kaunis talo siitä tulee.. ja asukkaita sinne vielä muutaa=)Jännityksellä jään seuraamaan sinun projektia. Ihanaa Joulun odotusta!

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Blogiasi on ihana lukea. Olen kans kiinnostunut nukkekodista. Kiitos kun kerroit että honkkarista saa edullinen kartanomainen nukkekoti. Kävin oitis ostamassa sieltä samanlaisen talon itselleni. Avaan sen paketin vasta jouluna. ;-)

    Mukavaa joulunaikaa teille!

    T.Heidi Wanhalinnasta

    VastaaPoista
  9. No onpas hauska sattuma! Sitten tulee huvilalle tyynyjen lisäksi muitakin tuotoksiasi :-)

    VastaaPoista
  10. Heipsan :)

    Minä ostin myös hiukan samanlaisen nukkekodin meidän neidille joululahjaksi. Ja toive oli siis mahdollisimman iso, kaunis ja paljon parvekkeita yms...
    Ooh ajatus tietenkin että pääsen itse sitä näpertämään !

    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  11. Tervehdys Titti, pitkästä aikaa. :) Aivan ihanan nukkekodin olet hankkkinut. Siinä sitä puuhastelua on pitkäksi aikaa. Itselläni on kolme nukkekotia, jotka pitäisi tuunata. Se on vaan ajan kysymys....ollut jo toista vuotta. Jostain pitäisi löytyä energiaa lisää. :))
    Blogissani on sinulle jouluhenkinen tunnustus, jos vaan jaksat käydä nappaamassa sen.:) Rauhaisaa Joulun odotusta sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi. ♥

    VastaaPoista
  12. Heissan, minäkin täällä pitkästä aikaa :)

    Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  13. Hurmaavan kauniin viehättävää ihanaa, voisin olla tuo vaalea rouva ihastuttavan silityslaudan raudan ja päällisen touhussa...muistan kun minulla on ollut tuo puunvärinen lauta, siis oikea niin miksei silloin tullut mieleeni säilyttää sitä...ja maalata se valkoiseksi..niin sanopa se:)
    ja vielä meillä on tallessa Lundian koti,mutta sanonpa vain ehei ei voi verrata kuuna päivänä tähän sinun ihastuttavaan taloosi..vaikka tässä meidän on kylläkin aivan ihanat huonekalut kaikkinen tykötarpeineen ja nuket vauvat koirat,,sunmuuta astiat,ym. noh, mitäpä tässä siitä nyt puhumaan, kun jatkan sinun kaunista aijai, kun nuo kranssitkin ovat hurjan suloiset ja kaikki!
    Minä Sirkka toivon sinulle Tittisein oikein ihanaa tätäpäivää ja muutenkin kaikkea hyvää, tänään muuten käytiin Porvoossa ja ostin ihanaa Rosensaftia tai en vielä tiedä, mut "pullo" on niin kaunis et ihan sen vuoksi:) muistatko! Hi!

    VastaaPoista
  14. Aivan mahava nukkekoti, itse olen kanssa haaveillut tuollasisesta mutta aina se on jäänyt hankkimatta...:( en tiedä osaisinko edes tehdä sinne mitään...:(

    VastaaPoista
  15. Hei, eksyin tänne kun etsiskelin josko jollakin muullakin olis tällainen honkkarin nukkekoti. Minulla on nukkekoti vielä kasaamatta kun ajattelin että tapetit pitäisi laittaa ennen kasausta. Tämä on kyllä minustakin hieno... Jos avaan nukkekotiblogin niin käyn laittamassa tänne linkin.. Valoisaa joulumieltä!

    VastaaPoista
  16. Nukkekotien lumoon jää helposti koukkuun. Ajatukset unohtuvat ja mieli sukeltaa mukaan minijuttujen pariin. Kaunis alku sinulla.

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥