maanantai 4. tammikuuta 2010

Aurinkoa, lunta ja pakkasta...

Talvi on parhaimmillaan, -juuri tällainen talven kuulukin olla. Aina siitä ei vain jaksa lähteä nauttimaan tuonne ulos, mutta on ihanaa kun ikkunasta katsoessa luonto näyttää niin kauniilta!
Tänään kyllä sain pakotettua itseni liikkeelle kun piti mennä postiin.
Aurinko paistoi, lumi narskui kenkien alla ja pakkanen puri posket punaisiksi. Kotiin tultua maistui kuuma tee.

Joulun siivosimme eilen ulos. Mailegin nisset on pakattu yläkaappiin odottamaan seuraavaa joulua. Tämä "joululle kintaalla viittava" nisse on hankittu tänä jouluna.Joulua on ihana laittaa, mutta on myös mukava korjata se pois. Nyt koti "kylpee" valossa ja valkoisuudessa. Valkoisia tulilatvoja sekä tulppaaneja olen ostellut.Olen ihan unohtanut näyttää kuvan upeasta atsaleasta jonka sain rakkaalta ainokaisaltani syntymäpäivänäni. <3>4 kommenttia:

 1. Taisin ostaa juuri saman nissen viikonloppuna :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Joulua täälläkin siivotaan pois,päivät ovat jo huomattavasti pidentyneet ja niin valoisaa kun on lunta,kauniita kuvia....

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥