keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Huutonettiin tekeleitäni...

Laitoin juuri muutaman tyynynpäällisen Huutonettiin.
Eivät ole ompelemiani, vaan sellaisia kauniita wanhoja isoäidinaikaisia joihin olen painanut kuvan.
Ompeluksiani on tulossa jossakin vaiheessa, -sillä nyt on aikaa!
Yllätyksekseni lääkäri pisti minut kahden kuukauden sairauslomalle... Keskivaikea-vaikea masennus, -ja minä kun olen yrittänyt jaksaa työkokeilussa. Helpottavaa, että tämä uusi lääkäri huomasi ja sanoi sen. Nyt minun ei ole pakko jaksaa, vain siksi että oletan sitä minulta odotettavan...
Lisäksi hän totesi minulla olevan alkava nivelrikko molemmissa polvissa...
Ne ovat olleet kipeät jo pitkään, mutta en ole niistä lääkärillä käynyt sillä arvasin sen johtuvan painon noususta. Eikä Esikoisen poismenon jälkeen mikään fyysinen kip
u tunnu niin vaikealta kestää, -suurin kipu minulla on sydämessä kun ei Lastani enää ole...
En minä nytkään olisi polvistani mitään puhunut jollei lääkäri olisi kysynyt onko mitään muita vaivoja tai kipua.
Sain siis jumppa ja liikunta ohjeita polvieni kuntouttamiseen, ja kehoituksen pitää nyt itsestäni huolta...
Minut tuntevat ovat varmasti huomanneet muutoksen Esikoisen menehtymisen myötä, -hautajaisten jälkeen en ole parturissa käynyt (aiemmin minulla oli aina melko lyhyet hiukset joita kävin n. kuukauden välein leikkauttamassa). Vaatteet eivät jaksa kiinnostaa ja taitaa olla melkein yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat kun olen meikannut, -ennen Esikoisen poismenoa meikkasin päivittäin.
Tuolaliset(kin) asiat ovat menettäneet merkityksensä, -mutta ehkä jo
skus, mene ja tiedä...
11 kommenttia:

 1. Hyvä, että lääkäri huomasi ja toimi heti! Voimia!

  VastaaPoista
 2. Voimia ja jaksamista Sinulle! Minullakin on keskivaikea masennus.

  Mitä jos yllättäisitkin ja menisit nyt kampaajalle, kun aikaa on? Voisi piristää kummasti. Pienet asiat tuovat hyvää mieltä.

  Minullekin on tullut ylimääräisiä kiloja huimasti, siihen osasyynä lääkkeet, mutta parempi niillä, kun ilman niitä. Nyt olen varovaisesti aloittanut liikunnan jälleen ja tavoite olisi saada karistettua samalla noita ylimääräisiä kiloja, sekä tarkistaa ruokavaliota.

  Paula

  VastaaPoista
 3. Jaksamista sinulle! On hyvä että lääkäri huomasi sen.
  Kävinkin jo huutamassa pari tyynyliinaa, katsotaan miten käy :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti toimittu lääkäriltä ja nyt vain koetat helliä sekä hoivata itseäsi voimiesi mukaan.

  Kauniita tyynyliinoja olet painanut!
  Varmasti innokkaita ostajia niille löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Olen avannut myös uuden blogin, tervetuloa sinne osallistumaan arpajaisiin <3 Niin kauniita ja ihania ..voimia ja pienein askelein

  VastaaPoista
 6. Voi kulta pieni, jaksamisia sinulle!

  Mutta aivan upeita tyynynpäällisiä! Upeita. Ihanaa kun noita vanhoja tyynynpäällisiä on vielä tallessa, omani olen jo puhki kuluttanut... =(

  VastaaPoista
 7. Ihania tyynyliinoja olet laittanut myyntiin.Harmi kun asun ulkomailla..niin on vaikeampi ostaa.Olen kyllä tehnyt kivoja löytöjä kirpputoreilta täällä ja aika halvalla myös.Hyvä kun sait sairaslomaa ja aikaa lepäillä ja tehdä itsellesi mieluisia asioita.Silloin kun en itse jaksa välittää ulkonäöstä on siskoni monesti ottanut vain mukaansa ja etsinyt minulle sopivia vaatteita pukukoppiin sovitettavaksi.ei kun hoitaa maksaminen itse..Onneksi mies ja lapset tykkäävät minusta vaikka en olisikaan mitenkään"laitettu".Lämpimiä ajatuksia sinulle Satulta

  VastaaPoista
 8. Hei Titti,
  ja mukava kun jaksat päivittää blogiasi.

  Nyt kun sinulla on saikkua niin yritä keskittyä omaan itseesi ja tekemisiisi. Yritä jaksaa tehdä kiinnostavia asioita kuten nuo sinun kauniit käsityösi.

  Jaksuja kovasti ja tekstin välityksellä sinulle iso voimahalaus <3

  VastaaPoista
 9. Kerrankin kunnon lääkäri! Saat olla onnellinen, että olet saanut noin hyvän lääkäri-potilassuhteen ja nyt vietät lepäillen ja itsestäsi huolehtien seuraavat kaksi kuukautta.

  Minulla on ollut pitkään isovarpaan juuressa iso patti ja pyysin lääkäriä kuvaamaan sen siltä varalta, että sille voisi tehdä jotain. Ei nimittäin sovi kengät jalkaan. No, siinä on tosi paha nivelrikko. Yksi nivelväli puuttuu kokonaan eikä voida tehdä mitään. Onko sinun kilpirauhasarvosi tarkistettu, sillä vajaatoiminta voi johtaa masennukseen ja nivelrikkoon.

  Hyvää talven jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Jaksamista ja voimia sinulle haluksien kera.
  Niin on se helmpommin sanottu kuin tehty se itsensä parantaminen -eikös niin?
  Mutta kuitenkin nimenomaan tee miltä sinusta itsestä tuntuu, ei tarvitse suoritua mistään, lekottele, ompele ihan mitä vain niin varmasti "toivut" paljon paremmin.
  Nivelrikko on seuralainen jota täytyy jaksaa hoitaa. Isälläni on ja nyt mietitään leikataanko vai ei. Ikänsä urheillut ja kovaa fyysistä rasitusta. Nyt ei kärsi kuulemmma edes hiihtämään mennä.

  Voimia, voimia ja vielä voimia :)
  Kauniita päällisiä, meillä näyttää olevan samanlaisia päällisiä liinavaate kaapissa ilman kuvia siis mutta isöäidin peruja.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥