keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Huutonet päättyy....


Ajattelin vielä täällä mainostaa, että HUUTONET myyntini päättyy huomenna iltapäivällä.


Kuten olen joskus aiemmin maininnut, niin läheisistäni jotkut ovat sanoneet minun myyvän liian halvalla, ja nyt sitten miehen ehdotuksesta laitoin Huutonetissä eräille koristemunille lähtöhinnaksi 5,00€/3kpl (vaikka se minusta tuntui vähän korkealta). Mies perusteli sillä että suklaamunatkin maksavat varmaan ainakin parisen euroa kappale, ja että minun tekemäni ovat kuitenkin itse käsintehtyjä kauniita töitä jotka säilyvät vuosikausia. Ja onhan se tosi ettei varmaankaan liikkeestä vastaavanlaisia edes saisi... Itse pidin niistä kovin, -mutta yhtään tarjousta en niistä ole saanut... No, täytyy jotenkin laittaa kiertoon ne!

Tänään auringonpaisteessa kuvailin vähän, -valkoinen helmililja on vielä niin nuppuinen ettei kannata kuvata...5 kommenttia:

 1. huoh...
  pussukkasi ovat sitten ihania!
  omistanhan niitä jo aika monta:)
  olet saanut kauniisti valon vangittua kuviisi, *kauniita*
  lämpimin haluksin ystäväni...
  päivi

  VastaaPoista
 2. Heips! minua kiinnosti nuo pääsiäismunat, joissa on madonnan kuva, oletko tänä vuonna tehnyt niitä? Minun koristemunilla ei ole mikään kiire, vaikka menis yli pääsiäisenkin.

  VastaaPoista
 3. Mitä onko helmililjoja valkoisenakin? Minä olen niihin vasta nyt tutustunut blogien kautta paremmin. Kukkakaupastakin kävin niitä kyselemästä, mutta sanottiin, että lähempänä pääsiäistä sitten.:o Kumma, kun monessa blogissa niitä on ollut jo vaikka kuinka kauan jo.

  Ihailin noita kuviasi ja myös edellisen postauksen kuvia. Täytyypä minunkin koittaa vehnää laittaa kasvamaan.:)

  Osaapa tuo miehesi mukavasti yllättää! :)

  Paula

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥