perjantai 13. elokuuta 2010

Huutonet päättymässä...

Ihan ensin kaikille teille ihanaisille lämpimät kiitokset kommenteistanne koskien haastatteluani josta oli tuossa edellisessä postauksessa...

Sunnuntaina päättyy tuo minun Huutonet myyntini. Siitä huolimatta lisäsin v
ielä pari pussukkaa jotka olen tehnyt. Pitkästä aikaa kokeilin kankaan painantaa.Edellisestä Huutonet myynnistäni jäi lunastamatta tämä keittiöpyyhe... :(
Laitoin sen vielä uudelleen jos vaikka joku todella halua
isi sen itselleen!!Joitakin viimeaikaisia kirppis ostoksia!
Tällainen vanha muste-teline. Toisesta purkinpaikasta puut
tui kansi, mutta minua se ei haitannut. Minusta tuo on niin kaunis! Löysin myös edullisesti tuollaisen "muste-kuivaimen" -vai mikä lie oikea nimitys. Olen niitä nähnyt, mutta mielestäni turhan arvokkaita! Tuo ruskea väri oli vielä niin passeli tuohon kynään sekä sinettileimasimeen (jotka ovat sellaisesta kalligrafia setistä jonka sain joskus vanhemmiltani joululahjaksi.)
Myös vanhat kauniit valokuvat ovat kirpparilta.
Niin kauniita pieniä yksityiskohtia.Jo aikaa sitten löysin kirpparilta kauniin lautas-seinähyllyn. Oli vaaleanvihreä.
Mies sen minulle maalasi ja laittoi seinälle. Tavaroita hyllyille vielä mietin!
Vasemmalla näkyvät savi/metalli pikarit myös kirpparilta kuten lasikupukin.
Suuri lasipurkki siellä alhaalla on uusi ja ostettu Kasvihuoneilmiöstä.Olen vähän maalaillut joitakin pieniä juttuja.Mies teki tänä aamuna mukavan yllätyksen minulle! Meillä on sunnuntaina veljeni pojan rippijuhlat ja olen harmitellut tätä hiuskuontaloani... Kahteen vuoteen en ole parturissa käynyt, -hiukset ovat saaneet rauhassa rehottaa ja harm
aantua... Yhden kerran siskoni tytär on tasoittanut latvoja, ja sitä olin nytkin suunnitellut, mutten ollut vielä saanut mitään aikaiseksi. Värin olin ostanut. Mies kävi siis tänään aamulla ostamassa ruoho-trimmeriin uuden siiman. Kotiin tultuaan hän antoi kassakuitin minulle. Luulin sen olevan siiman kassakuitti ja ihmettelin miksi sen minulle antoi... Tarkemmin katsottuani, huomasin sen olevan Parturiliikkeen kassakuitti; -mies oli käynyt varaamassa ja maksamassa minulle hiustenleikkuun!!
Nyt on siis uusi erilainen hius-look, -huomenna värjään harmaat piiloon.
Tiedä vaikka mielikin vähän piristyisi kun saa hiukset huolitelluiksi.
On rippijuhlassakin vähän parempi olo kun ei tarvitse hävetä hiuksiaan...
Kirkkoon emme mene, -en ole valmis niin juhlallisiin tilaisuuksiin. Olen muutenkin herkkä ja siellä herkistyn vielä lisää. Tiedän että itken sitten kaipuutani Taivaspoikaani!

Sillä pilaisin vain muidenkin iloa, siksi siis menemme vasta heille kotiin juhlimaan rippi-nuorta!
11 kommenttia:

 1. Kävin lukemasi haastattelun ja tuntosi oli hienosti puettu sanoiksi. Upeaa, että lähdit mukaan, vaikka se ei varmasti helppoa ollutkaan.

  Kiva lahja mieheltäsi :)

  VastaaPoista
 2. Huudoissa mukana;)Ihanan huomaavainen miehesi <3

  VastaaPoista
 3. Hei Titti,

  vau miten kiva yllätys mieheltäsi ja piristää varmasti sinua :)
  Laita meillekkin kuva uudesta luukista. Jookos?

  Mukavia rippijuhlia ja viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 4. ...niin - unohtui tuossa toteamus, että kyllä on ollut jotenkin niin miten sen nyt sanois - nautinnollista kirjoittaa kirjettä esim... sulkakynä ja musteet ja telineet ja kuivaajat ja kaikki.

  Mutta mukavaa on tämä koneella kirjoittaminenkin - ainakin nopeampaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia! Ja ihanan yllärin sait mieheltäsi... Mukavia rippijuhlia!

  VastaaPoista
 6. Ihania ostoksia. Kylläpä miehesi osasi yllättää sinut mukavalla lahjalla:-))
  Mukavia juhlia ja rentouttavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana ja huomaavainen mies! Rakastaa sinua suuresti.
  Mia

  VastaaPoista
 8. Täällähän on tapahtunut vaikka mitä sillä aikaa, kun minä olen ollut laiska käymään muissa kuin omassa blogissani :) Kaunis tuo haastattelu, lukaisin sen myös läpi. Oikein kauniisti tehty, kauniita sinun sanojasi.

  VastaaPoista
 9. Mustepulloteline on mahtava..tosi kaunis.
  Mukavaa viikkoa!
  Minna

  VastaaPoista
 10. Kaikki aina niin kaunista...
  Pyyhe olisi minulle kiehtova, katsoin juuri vaakaani sillä silmällä, että joskos sen alapuolelle sopisi kaapin oveen somistamaan..täytyy käydä huutonetissä!
  Aijai Titti kyllä minä nyt täällä nauroin, siis itselleni, minulle olen aika hömppä..siis kun ensin luin, että mies maalasi ja laittoi hyllyn seinälle ja sitten kun luin, että mies teki sinulle yllätyksen..oli ostanut ruoho-trimmerin , niin luulin hänen aikovan sillä leikata hiuksesi..!D siis katso nyt kuinka laukkaan, näillä jutuillani..
  Siis Titti ,,nauretaan nyt yhdessä lujaa! Jooko!
  Aivan ihana mies sinulla kaikkea parasta ja hyvää haluaa sinulle..aina! Kyllä minä luulen, että piristyt, eikös se sananparsikin mene jotenkin näin että, hiukset ovat naisen kruunu!
  Minulla kyllä ei ainakaan ole kruunua päässäni..noh ehkä joskus.. näkisitpä minut kun pelleilen joskus piikkisuorat hiukseni vedän aivan silmieni eteen ja sivuilta suoraksi ja pipo päähän ja kaikenlaista muunlaistakin keksin ja sitten nauran itselleni kippurassa, ulos en kyllä sillai kehtais mennä...mutta useimmiten tuuli hiuksia hulmuttaa pellon pientareella.
  Nyt lopetan ja toivotan ellen sitä ennen tänne tule, niin oikein paljon onnea veljesi pojan rippijuhliin ja kaikkea hyvää sinulle.

  Lämmin halaus.

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos rakas ystäväni Titti, kiitos sinulle sanoistasi, tulin niistä hyvin onnelliseksi, sinun naurustasi, ihanaa!

  Kyllähän ne miehet kaikenlaista tekevät...ja osaavat...mutta että..KHIJ!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥