maanantai 10. tammikuuta 2011

Ostoksilla...

Viime lauantaina minulle tuli mahdollisuus päästä Helsinkiin kun miehellä oli siellä omia juttujaan.
Käytin tilaisuuden mielelläni hyväkseni!
Tällä kertaa silmiini osui Mannerheimintiellä Riviera Maison myymälä, -monesti siitä on ohi ajettu, mutta enpä vain ole huomannut...
Piipahdin katsomaan, -toivoin löytäväni sellaisia isoja punaviinilaseja joita minulla on entuudestaan. Ale oli tietenkin ollut jo jonkin aikaa, joten tarjonta ei ollut niiltä osin kovin suuri.
Viinilaseja oli muutama muttei minun hakemaani. Ostin toisenlaisen joita ei tietenkään ollut jäljellä kuin yksi ainoa kappale!! Suurempaa kokoa olisi ollut, mutta kun halusin juuri tätä vähän pienempää (täytyy toivoa että mies lähtee loppuviikosta kanssani Rosalindaan, niin käyn katsomassa josko siellä olisi). Tuosta ostamastani ajattelin että olkoon se sitten vain minun kun viiniä joskus otan.
Kuvassa näkyvän rottinkialustan ostin myös, RM:n voiastia on ostettu joskus kauan siiten.



Oikeastaan minulla oli mielessäni tällä käynnillä Cobello, josta ostin syyskuussa ihanat Svaneforsin rullakapat. Ne olivat keittiön ikkunaan hiukan liian pienet (kuka sitä mittoja muistaa silloin kuin pitäisi...) ja ovat häirinneet minua.
Jännityksellä menin siis taas liikkeseen, -onko enää niitä verhoja jäljellä...
No, ei ollut sillä kuosilla, mutta toisenlaisella oli, ja vieläpä suurinta kokoa, joita siis otin kaksi (meillä on suuri ikkuna keittiössä).
Olin todella helpottunut! :)

Tässä siis uudet joita on kaksi vierekkäin.



Edelliset laitoin kodinhoitohuoneen ikkunoihin.
Täytyy jonakin päivänä kysellä kangaskaupasta sellaisia pahvirullia, saan verhot vähän ryhdikkäämmän näköiseksi.




Lisäksi ostin vielä kaksi ihanaa tyynynpäällistä sohvlle.



Ihana myyjä sai minut niin iloiseksi, kun pakatessaan ostoksiani kassiin, sanoi, että hän laittaa kaupanpäällisiksi pyyheliinan joka oli samaa sarjaa kuin juuri ostamani verhot,
-oli kuulemma viimeinen! Ihanaa kun minullakin on joskus jossakin vähän onnea :)



Vanhempani olivat meillä eilen päivällisellä, mies laittoi hirvipaistia. Oli kyllä hyvää, vaikken mielelläni sitä syönytkään (seassa oli myös possunpaistia). En viitsinyt alkaa erikseen itselleni tekemään, olihan lisänä perunamuussia, uunijuureksia ja vihersalaattia.
Lohdutin itseäni että ainakin hirvi on luomua... ;-)

Isä ja äiti pitivät kovin! Kattaus oli ihan yksinkertainen, viiniä päivällisellä ei nautittu, sillä meillä on miehen kanssa tipaton tammikuu, isäni on absolutisti ja äiti oli kuskina. ;-)




Vanhemmat toivat valkoisia esikoita!
Itselläni oli muutama ennestään, mutta kukkia ei koskaan voi olla liikaa!




Kuvat ovat valitettavasti vähän kellertäviä... Kun ulkona on niin hämärää, enkä käytä salamaa, niin hehkulampun valossa kuvat eivät ole luonnolisen värisiä ollenkaan!!


28 kommenttia:

  1. Kylläpä oletkin ostanut ihania tavaroita!
    Esikot on niin kauniita.
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Ihania RM-löytöjä :) Ja voi kun sinulla kävikin onni sen pyyheliinan kanssa!

    Esikot ovat kyllä kauniita ja tuovat niin hyvän mielen - tai lähinnä iloa, kevään tuntua ja piristävät kummasti näin suht auringottomana aikana.

    VastaaPoista
  3. Kyllä teitkin upeita löytöjä! Ja hyvä homma sitten niiden verhojenkin kanssa. Uudet jutut piristävät ja tuovat jo hiukan kevään tuntua. Ilmakin on nyt myös mitä keväisin täällä etelässä, heh. Kivoja päiviä sinulle, Titti! T: Johanna R

    VastaaPoista
  4. Ihanat löydöt, nyt vain kevättä odottelemaan, vaikka kaukana mahtaa vielä olla hangista päätellen... Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Voi kun kaunista :) ...huoh!

    Ja noita sun tuolejasi en voi kuin ihailla!!!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihania Rm:n tuotteita, minäkin olen niihin ihastunut. Jään lukijaksi ihanaan blogiisi.

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia olet tehnyt!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. kauniita tavaroita.
    Suosittelen Helsingin suuntaan menijöille Vantaan Stockmannin Outlettia. Siellä on paljon tavaraa mutta myös todellisiä löytöjä...ostimme pari viikkoa sitten aivan ihanat viinilasit...jalkoihin oli kaiverrettu valmistajan nimi...olin onnellinen löydöstä ja edullisesti ne sain. Ja ihania Sian kehyksiä matkasi meille myös. Jos ajelette siellä sunnalla..poiketkaa...

    VastaaPoista
  9. Oletpa tehnyt aivan ihania löytöjä. Pitäisi itsekin taas mennä kaupungille pyörähtämään, tosin olen luvannut itselleni pitää tammikuussa shoppailemattoman kuukauden :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania ostoksia:-))
    Oikein mukavaa tätä viikkoa sinulle Titti<3

    VastaaPoista
  11. YSTÄVÄT IHANAISET!♥
    Kauniit kiitokset kommenteistanne! Voi kun tietäisitte kuinka hyvän mielen niistä saan!

    VastaaPoista
  12. Tulin tänne sinulle vastaamaan kun en kommentoi arvontapostaukseen, kun muuten arvonnan suoritus hankaloituu :) Mutta toki saat lisätä blogini listaasi :)

    VastaaPoista
  13. Kauniita esineitä olet taas kotiisi hankkinut ja esikot ovat todella kivan näköisiä. Itse ajattelin hankkia niitä jostain edullisesti ja laittaa nuorten huoneisiin tuomaan vähän kevättä tai edes väriä talveen.
    Kiva kuva muuten sinusta tuossa profiilissa.

    VastaaPoista
  14. Voi Titti hyvä ens kerralla sitten ainakin hihkaset minulle,,kun kaupunkiin lähdet niin käspuoleesi tartun ja mennään hissuksiin:))
    Hyvä kun sait ainakin jotain mieleistäsi ja kuvasi näyttävät tosi ihanilta enkä minä niissä mitään keltaista näe...vaan kauniin vaaleaa.
    Kauniit nuo verhot voi kun hyvä tuuri kävi ja kiva kun sait ne vanhat verhot kodinhoitohuoneen ikkunoihin, eiks vaan Cobellon liike on aivan...iiiihaaana! Aikas hienoo kyllä kaikki. Tyynynpäällisetkin ovat oikein nättejä!
    Ihanat vanhemmat kun toivat kukkia sinulle ja niin kauniita kauniissa ruukussa.

    Heips Titti ja ollaan kuulolla:)

    VastaaPoista
  15. Minäkin olin RM liikkeessä viime lauantaina! Siellä oli ALE - ja otin blogiini pari kuvaakin. Ties vaikka näimme toisemme siellä :) Vietimme mieheni kanssa Hesa-päivää. Hassua, että tekin!

    VastaaPoista
  16. Sari, Mi Sirkka ja Marita, ihana kun piipahditte ja jätitte minulle iloa tuovia kommentteja!♥

    VastaaPoista
  17. Tosi ihania tavaroita olet hankkinut. Esikot on kauniita, varsinkin nuo valkoiset.
    Onnistuneen hymyilevän uuden kuvasi myötä toivottelen sinulle mukavaa tammikuuta. Voi hyvin! :)
    -Ritva-

    VastaaPoista
  18. Ihana shoppailusaalis! Ja kukkia ei tosiaankaan ole koskaan liikaa. Nyt jos koska - keskellä talvea - ne piristävät... :)

    VastaaPoista
  19. Kyllä tuli valoa elämään, kun näitä sinun kuviasi katsoin. Niin kauniita. Ja ihania ostoksia, ja jos myyjä oli ihana, niin luulen, että sinä olet niin ihana ihminen, että sinusta huokui aitoa iloa ja se sai myyjänkin hyvälle tuulelle♥ Kukat ovat niin kauniisti laitettu, toivottavasti ilahduttavat kauan. Minäkin olin Helsingissä, junalla tulin täältä Pohjanmaalta.

    VastaaPoista
  20. Hei Titti!<3

    Luin artikkelin surustasi. Se oli kaunis ja aito. Toivon sinulle edelleen siunausta ja voimia lämpimän virtuaalihalin myötä...nooooiiin...;)

    Nuo ostamasi verhot ovat huippuhienot!!
    Hirvenlihaa, minä sain sitä työkaveriltani ja ohjetta kyselin, kun en ole koskaan siitä mitään valmistanut. Kuulemma pekonisuikaleita ympärille niin hyvää tulee:)

    Muuten kuvasi on kaunis! Olet niin pirtsakan ja nuorekkaan näköinen!:)

    Oikein kaunista tammikuun jatkoa sinulle ja läheisillesi!<3

    Halein, Marge

    VastaaPoista
  21. Ihania ostoksia olet tehnyt. Nuo verhot ovat oikein komeita ja kävi tuuri kun sait sen pyyhkeenkin =D
    Tekis mieli itsekin ostella jo esikoita.

    VastaaPoista
  22. Ihanat verhot olet ostanut.
    Nuo esikot tuovat niin kevään jo mieleen.
    Huomasin, että olet vaihtanut kuvan itsestäsi: kuvasi on kaunis:)

    VastaaPoista
  23. Ihanat verhot ... ja esikot
    Hyvää viikonloppua

    VastaaPoista
  24. Ritva, Saara, Leena, Marge, Hanne, Hanni ja Mia; -kauniit kiitokset teille kommenteistanne!♥

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥