maanantai 2. toukokuuta 2011

Vapun viettoa...

 Ihan ensin iso kiitos kaikille kommenteista, -jalka on jo paljon paremmassa kunnossa!
Eräs lukija kyseli kasvihuoneestani; -kasvihuoneen lattia on harmaista neliön mallisista pihalaatoista, koko ehkä joku 30x30cm. Kukista kyselit myös. En ole vienyt sisälle, ajattelin että orvokit kestävät vähän jos tulee yöpakkasta. Pelargonioita olen toisinaan peittänyt yöksi, -minun onneni ettei ainakaan kovia pakkasia ole yöllä ollut, -sitten kun niitä on, niin olen tietysti unohtanut peittää pelargoniat... 
Kunhan tästä ilmat lämpenenvät niin hankin kasvihuoneeseen lisää kukkia/kasveja.
Olen sanonutkin, että minulla pitäisi olla kaksi kasvihuonetta, toinen kukille ja oleskeluun toinen vihannesten kasvatukseen... ;-)  Voi olla että vielä hankinkin toisen!
 
Meillä oli oikein mukava vappu, -vaikka ensin luulin joutuvani viettämään sen vuoteenomana. Perjantaina oloni oli "outo"... Siivosimme kuitenkin ja illalla joka paikkaa kolotti ja oli huono-olo. Aamulla heräsin päänsärkyyn; kävimme haudalla ja kaupoissa enkä tuntenut oloani olenkaan hyväksi. Olimme kutsuneet siskoni ja hänen ex-miehensä meille ja mietimme peruuttaako... Päätin että jos vain suinkin jaksan niin en halua pilata toisten vappua perumalla viimetipassa. Kauppareissun jälkeen otin pari aspiriinia, vedin viltin päälleni ja torkuin jonkin aikaa. Reilut puolituntia ennen vieraiden tuloa nousin ylös ja olo oli paljon parempi!  Mies puhalsi ilmapallot ja minä koristelin vähän kotia niillä ja serpentiinillä. 


Ruokana meillä oli kala/äyriäis buffee, jonhon siirryimmekin pian tervetuliais kuohareiden kohottamisen jälkeen. Sisko auttoi tekemisessä.

Kuvissa (kollaasi alempana) onkin vain kylmiä ruokia, niiden lisäksi oli erilaisia lämpimiä savukaloja, perunoita, kastikkeita kaloille yms. Ja kun paljon on sortteja ja yksi pää kesät talvet, niin osa unohtui pöydästä... !! Mm. parsa, joka on niin herkkua näin keväisin ja sopii hyvin kalojen kanssa.


Seuraavan aamupäivän brunssin teki mieheni. Harmi etten sitä kuvanut, -aivan uskomattoman ihania syötäviä ja niin kauniisti hän oli katannut. 
  
Lämmin kiitos A&K, oli todella mukavaa!♥                                                       

11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Kyllä minäkin olisin viihtynyt vappuna teillä, niin kauniisti olit kaiken laittanut :)

  Voimia ja valoa kevääseen!

  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kattaus ja asetelmat!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia Titti<3 ja hyvä että saittekin viettää mukavan vapun.
  Ja onneksi jalkasi on jo paremmassa kunnossa. Minunkin pojallani on jalka kipeä, könkkää kainalosauvoilla, reidessaä lievä lihasrepeämä. Hitsi, että ottaa päähän, kun kaikki työharjoittelut meni mönkään. Vien sen tänään ortopedille.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että vappunne onnistui kaikesta huolimatta. Söpöjä ilmapalloja ja upea kattaus. Voimahalaus sinulle.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniisti olit vappua laittanut... ja nuo ilmapallot, IHANIA!!
  Sinulle halusin antaa tunnustuksen, käyppäs noutamassa se blogistani.

  VastaaPoista
 6. A ja K kiittävät vapusta...ihanista ruuista ja hyvästä seurasta! Kun ilmat tästä lämpenee,niin testataan se kasvihuone ;)

  VastaaPoista
 7. Onpa teillä ollut kiva wappu ja onneksi olosi koheni :)

  VastaaPoista
 8. Hei kauniita kuvia blogissasi mikä on tuo upea musta-pellava tötterö tuossa aloituskuvassasi näyttää niin upealta? Aurinkoista kevätpäiviä t.jaana

  VastaaPoista
 9. KAUNIS KIITOS KOMMENTEISTA!
  JAANA, TUO TÖTTERÖ ON YÖPUKUPUSSI, -ITSE EN TOSIN SIINÄ YÖPUKUA SÄILYTÄ. OSTIN SEN MESSUILTA PENNI JA LILLIN OSASTOLTA.

  VastaaPoista
 10. Ihanan iloisia vapputunnelmia, ja menua kuulosti oikein mukavalta. :)

  VastaaPoista
 11. UPEAT TARJOILUT..IHANAT..NAMI NAMI

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥