sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuvia ihanuuksista...

Eilen kävimme miehen kanssa Siuntiossa Riikan (jonka luona tahtuma järjestettiin), Pian ja Sarin Kirppis/Antik tapahtumassa. 
Ja ihan ensitöikseni minun täytyy kertoa, että enpä ole pitkiin aikoihin tuntenut oloani niin hyväksi kuin mitä tunsin eilen... :-)
Sain tavata uusia ja vanhoja ystäviä ja ennenkaikkea tapasin luokkatoverini 33 vuoden takaa...!!!
Hän minut "löysi" täältä internetin ihmeellisestä maailmasta ja olemme olleet yhteyksissä FB:n kautta. Eilen viimein tuolla tapasimme, -ja voi sitä tunnetta kun halasimme, pitkään ja lujasti!  Jaana, -ihanaa kun vielä näin -ei vanhalla- vaan keski-iällä ;-) löysimme toisemme. ♥ 

Sain myös viimein livenä tavata Riikan ja Pian. Samalla treffasin blogi-ystäväni Tuijan (jonka tapasin ensimmäistä kertaa huhtikuussa) sekä (täältä internetin kautta löytynyt monien vuosien takaisen) ystäväni Sarin.

Näille ihanaisille isot kiitokset, -You really make my day! 
Mustikka kuohuviini oli ihanaa!
Tässä hiukan kuvia tapahtumasta.  

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

14 kommenttia:

 1. Ihanaa kun tuommosia juttuja tapahtuu <3

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kaunista!!!hyvää päivänjatkoa toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 3. Ihania, kauniita kuviasi ja postauksiasi päivittelemässä. :)

  VastaaPoista
 4. " Vanhat" uudet tutut ovat kuin viesti jostain kaukaa. Tutut piirteet ja yhteiset ihanat musitot.

  VastaaPoista
 5. Tuula tunne on sanoin kuuvaamaton myäs täällä, kiitos rakas ystäväni! Kohtalot kohtaavat toisensa, jos niin on tarkoitus ja meil see ol ny! Olet päivittäin mielessä ja olet kulkennu päivittäin kanssani, sinun blogia lukiessani ja sinun tuntoja käydessäni läpi! Joskus tämä tietokone o mun ruutuni ulkomaailmaan ja kiitos siittä, kaikkien blogaajien, että jaksatte kertoa tuntojanne, jakaa ideoitanne ja kauniin kotinne! Mulle ainakin se on todella tärkeää! Kiitos vielä kerran Titti, että tulit uudestaan elämääni, ystäviä ei ol koskaan liikaa, eikä varsinkaan henkenheimolaisia! <3 <3 <3 :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että sait viettää ihanan päivän upeassa seurassa ja kauniiden esineiden ympäröimänä. Kyllä on kauniita tavaroita, oijoi...

  VastaaPoista
 7. Kauniita tutun näköisiä esineitä tulvillaan, jos olisin päässyt olisin myös sinua ystäväin halannut täydestä sydämestäni. Ihanaa kun tapasin pitkäaikaisen ystäväsi vuosien takaa halauksin sillä halauksella jaksaa pitkään aina seuraavaan halaukseen saakka.

  Halaus.

  VastaaPoista
 8. Oi ompas siellä ollut ihania juttuja! Ja ihana juttu, että sinulla on ollut mukava päivä!

  VastaaPoista
 9. Aikani on mennyt lomaillessa, mutta nyt ehdin piipahtamaan ja ihailemaan jälleen kauniita kuviasi.
  Hienoa, että olet tavannut noin paljon ystäviä ja voinut hyvin!

  VastaaPoista
 10. Ihania tavaroita, meilläkin oli mummulassa tuollainen piironki, olen sitä niin kaivannut, mutta aikoinaan piti myydä huutokaupassa, kun mummolakin myytiin. Kyllä tämä internetti on ihana, kun noita tuttuja tämän kautta löytää. Olen usein ajatellut, että olispa ollut aikaisemmin, mutta en tiedeä olisko mulla sitten ollut aikaa tälle, niinkuin on nyt. Naispuolisia koulukavereita on niin vaikea löytää kun nimet on muuttunut. Aurinkoista viikonloppua Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 11. Moi Titti!
  Kiva kun kavit vierailulla blogissani♥♥♥!!!
  Oli tosiaan mukava nähdä Riikan luona,ja nyt saada tietää myös sinun ihanasta blogistasi...varmasti jään lukijaksesi...!!!
  Siellä Riikalla oli kyllä mukava tunnelma...ja ihanaa,kun tapasit koulukaverisikin☻!!
  Palataan taas,ja mukavaa loppuviikkoa sinulle uusi blogi ystävä!!
  halauksin,
  Marika

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, että tapasit vanhan luokkakaverisi uudestaa.
  Elämä on täynnä yllätyksiä, onneksi välillä iloisiakin, murhetta sinulla on vaikka muille jakaa.
  Olen puolestasi todella onnellinen:)
  Upeaa aurinkoista sunnuntaita Sinulle ystäväiseni♥

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥