maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen tunnelmaa...

Meillä oli eilen päivällis vieraita, äiti sekä sisko perheineen, -yhdeksän yhteensä.
Oli vähän niinkuin samalla kiitos heille kun olivat niin suurena apuna silloin viimevuoden lopulla kun juhlimme 50v päiviäni.
Ruoka oli kalaa ja kasviksia, -en vain valitettavasti ehtinyt juurikaan kuvailemaan koska valmistelut ja pöydän kattaus veivät aikaani.
Mies loimutti lohta, ja kalatiskiltä oli savustettua siikaa. Keitettyjen perunoiden lisäksi minä tein vielä rosmariiniperunoita, sillä rosmariinini kasvaa kohisten! 
Caviart hyytelö on yksi minun `bravuureistani` ja näin pääsiäisen aikaan se tehdään tietenkin keltaisesta caviartista
Mies halusi vielä smetanan ja sipulin kanssa mätiä, -kalatiskillä oli myynnissä kirjolohen- joten sitä siis!
Kuvissa näkyvät kananmuna-tiput teimme miehen kanssa yhdessä ja ideat ovat internetin ihmeellisestä maailmasta. ;)
Jälkiruoka kahvien kanssa oli mm. sitruuna-juustokakkua joka oli valmis sellaista, -vähän se harmitti, mutta kun en vain ehtinyt/jaksanut tehdä kaikkea itse. Kakkujen koristeet ovat omatekemät. 













Vieraat toivat ihanan tuliaisen; -kellon työhuoneeseeni... Aiheena Pariisi ja Eiffel torni, -olemme siskon ja hänen kahden tyttären kanssa lähdössä toukokuussa Pariisiin!! :)






23 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia pääsiäisestäsi.

    Ja voi noita herkkuruokia - olet melkoinen ruoanlaittaja.
    Täällä ei kuule tuollaisia näkynyt - kun tälläinen laiskimus olen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ainosofia!
      Sanompa nyt kuitenkin, että laiskimus on sinusta kaukana...!!

      Poista
  2. On teillä herkut olleet, ihan vesi herahti kielelle! Ihanaa, kun on matka, jota odotella. Itse olen lähdössä kesäkuussa Englantiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä niin totta että on mukavaa kun on matka odoteltavana.
      Ihanaa Englannin matkaa sinulle -sitten kun on ajankohtainen.

      Poista
  3. Kaunis on kyllä teidän pääsiäinen, niin omaa silmääni miellyttävä!

    Ja voi mitkä juhlaherkut, nuo kananmunat on huippu suloisia...ihailtiin niitä yhdessä tyttären kanssa. Tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku, -meillä siskon kaksi tyttäristä kuvasivat heti tipuset ja laittoivat samantein omalle Facebook seinälleen! ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia pääsiäisestä!
    Upeita herkkuja ja nuo kanamunatiput ovat aivan huippu hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! Vieraammekin olivat kovasti viehättyneet tipusista! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Irmastiina, -voit varmasti arvata kuinka innoissani olen asiasta... ;)

      Poista
  6. Hauskoja tipuja! Sain pääsiäismunat ajoissa postista! Laitan kuvia jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vekarus! Ihanaa että munaset tulivat ajoissa perille!

      Poista
  7. Voi miten olet viitsinyt ja osannut tehdä oikein kunnon pääsiäisherkut, kyllä vieraitasi on hemmoteltu oikein viimeisen päälle. Kerrotko mitä ihanaa nuo suloiset tiput sisltävät, mainio idea! Ihania kuvia jälleen, niitä katsellessa sielu lepää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos!
      Tuo täyte jonka noihin pursotin, on `omasta päästä`... ;) Laitoin savulohi- sekä maustamatonta tuorejuustoa ja vähän vatkasin kermaa jonka lisäsin vielä makua pehmentämään. Keltainen väri on elintarvikeväriä. Suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
  8. Oi kun ihana kattaus ja muutenkin niin nättiä että ihan sielu lepää kuvia katsellessa. Ihana tuo tulossa oleva Pariisi matka, ajatteles niitä kojuja ja torikirppareita....ota tyhjä matkalaukku mukaan:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari! En vain oikein ehtinyt kaikkea kuvaamaan kun oli sitä valmistelua ja vieraat jo odottelivat ruokaa... ;) Hih, meistä matkalle lähtijöistä muuta miettivät nähtävyyksiä ja minä haaveilen kirpputoreista... ;)

      Poista
  9. Ihania pääsiäiskuvia! Nuo kanamunasta tehdyt tiput olivat tosi ihania, kuten kaikki muukin kuvattu. Mukavia Pariisin matkan suunnittelupäiviä ja aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Sari! Kyllä onkin ihanaa miettiä ja suunnitella Pariisin matkaa... :)

      Poista
  10. Löysin blogisi toisen blogin kautta. Ihania pääsiäiskuviat olet tänne laittanut. Voi sentään mitä kananmuna tipuja olette tehneet, niin suloisia ja hauskoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hilu, -tervetuloa toistekkin! :)

      Poista
  11. Kyllä teillä on ihanat kattaukset aina ja niiiin...ihanat ruuat esillä. Hyvää viikkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Kirsikka,-sinulle myös aurinkoista loppuviikkoa! :)

      Poista
  12. Hei monitaituri <3 Toivoisin että voisit tehdä ihanan pääsiäispostauksen vielä niin että laittaisit kuvia ja ohjeita noista ihanista ruoista ja teidän koristeista, mistä noita viiriäisen munia muistuttavia munia saa, siis onhan ne koristemunia? Sinun herkut on niin mielettömiä, niin voisitko jatkossa laittaa myös ohjeet? Saisiko tuonne sivupalkkiin kohdan mistä voisi tilata nämä päivitykset suoraan sähköpostiin? Ihanaa Pariisin matkaa!

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥