torstai 10. toukokuuta 2012

Ei heikkohermoisille... ;-)

SUURET JA LÄMPIMÄT KIITOKSET KOMMENTEISTA KAIKILLE TEILLE IHANAISILLE!♥

PÄÄSIN KOTIIN MAANANTAINA JA NYT SIIPIRIKKONA TÄÄLLÄ KOITAN PIKKUHILJAA TOIPUA! MASENNUS OTTI TAAS YLIVALLAN, KUN MIETIN NÄITÄ TAPAHTUMIA, -YRITÄN YMMÄRTÄÄ JA OLEN TOKI KIITOLLINEN ETTÄ KYSEESSÄ ON VAIN KÄSI! HUONOMMINKIN OLISI VOINUT KÄTDÄ, -ONNEKSI MINULLA OLI KYPÄRÄ! 

Blogini kuvia on aina kehuttu ja se tuntuu minusta niin hyvältä. Valokuvauksesta on Esikoisen kuoleman jälkeen tullut mieleinen eräänlainen harrastus.
Nyt on sekin tauolla. Tällä kädellä ei pysty eikä saa vähään aikaan tehdä mitään. Kuormitus kielto on 12 vkoa ja sairasloma 5.8 asti. Nyt pitäisi iloita kauniista keväästä, mutta valitettavasti se ei onnistu. Mieli on mustana kun kipu on kova, lääkkeet väsyttävät, eikä voi tehdä mitään, ei pihatöitä, ei ommella...
Laitan nyt pari kuvaa kädestäni, -eivät mitään kauniita, mutta tällä hetkellä niin totta ja elämääni...Eilen pääsin viimein suihkuun, -miehen avustuksella. Seuraava kuva otettu suihkun jälkeen. Ei mikään ihan pieni haava. Olkavarren luut on nyt kiinnitetty levyllä ja seitsemällä ruuvilla...
KOITAN PALAILLA ILOISEMPIIN ASIOIHIN, MUTTA TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE VIELÄ NIIDEN AIKA...
KUN MITÄÄN EI SAA, EIKÄ PYSTY TEKEMÄÄN...

 
VOIKAA HYVIN!♥

25 kommenttia:

 1. voi että,ei ole ollut mikään pieni täräys.toivotaan että käsi tulee kuntoon ja pikaista paranemista.
  Hankalaa se on toimia vain yhdellä kädellä,nyt on sitte pakko huilia,toivotaan että ilmat ovat aurinkoiset että voit nauttia ulkona olosta...

  VastaaPoista
 2. On tosi paljon tikkejä. Kyllä se siitä käsi paranee aikaahan se ottaa. Älä murehdi niitä tekemisiä . Uusi kevät tulee ensivuonna olet sitten puutarhassa ahkeroimassa. Tälläkin on jokin tarkoitus sinun elämmässä.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvänen aika! Iso halaus, paljon voimia ja jaksamista. Onneksi oli kypärä, mutta kyllä tuossakin on ihan tarpeeksi :( Koita jaksella!

  VastaaPoista
 4. Voi taivas,suojelusenkelit olivat matkassasi,niinkuin meillä aina.
  Paranemisia .ISOT ,TOSI ISOT HALAUKSET.
  Niinkuin edelliset blogi-ystäväsi kirjoittivat ,tulee uusia keväitä...
  älä murehdimoisia.
  Sanotaan ;kun yksi ovi sulkeutuu ,toinen uusi ovi avautuu.
  Rukoilen puolestasi.
  T. Riisa

  VastaaPoista
 5. Jos voisin henkäistä yhdenkään
  raskaan huokauksen puolestasi,
  itkeä yhdenkään kyyneleen puolestasi,
  kärsiä edes hetken surua ja ikävää puolestasi,
  mikä sinua auttaisi ja lohduttaisi,
  niin sen tekisin!
  Mutta sydämessäni olen ajatuksin luonasi
  ja pyydän sinulle apua, lohdutusta ja voimaa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Olipas ikävä juttu tuo tapaturma! Vaan onneksi - kuten kirjoititkin - sinulla oli kypärä päässä!

  Paljon paljon voimia paranemiseen ja toivottavasti saat nauttua edes vähän keväästä kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 7. Hei,löysin äskettäin blogisi. Voimia kovasti nyt! Luin(2008)vanhoja postauksiasi, kirjoitat kauniisti ja koskettavasti kaikesta. Ei löydy sanoja, osaan ottoni teille. Lapsen menetys on jotain sellaista jota ei voi ymmärtää jollei ole itse sitä kokenut. Menetin pikkusiskoni aivosyövälle,hän oli vain 25-vuotias kun sairastui. Mikään ei ole niinkuin ennen. Päivä kerrallaan menen, 7 vuotta jo siitä. Kaunista päivää sinulle kaikesta huolimatta <3 t.äiti Turusta

  VastaaPoista
 8. Voi hyvänen aika, ei mikään pieni juttu. Onneksi ei käynyt pahemmin!! Ainut harmitus on varmaan se kun ei pysty mitään tekemään...tosin pitää muistaa että tuosta parannutaan eikä jäädä esim. halvaantuneeksi. Ei muuta kuin tesemmpiä kovasti ja törmäillään täällä blogimaailmassa:))

  VastaaPoista
 9. Hups...mikä haava ja mikä lento pyörällä...itse olen (työmatkalla)kaksi kertaa kaatunut pyörällä...joten tuttua on tuon kivun kanssa ...eka kerralla meni kiertäjäkalvosin vas.olkapäästä ja vas.jalan eturistiside...no leikkaukseen pääsin vasta puolenvuoden kuluttua kun eivät uskoneet et on mitään vikaa...siinä odotellessa oli vaivat pahentunu ja ensin piti leikata olkapää..se piti saada ensin kuntoon,et pystyin sit kainalosauvoilla kulkemaan kun polvi leikattiin...vasta kolmen kuukauden päästä.
  Toisen kerran kun kaaduin pyörällä.niin se leikattu polvi vaurioitu,niin,et tuli oikein streptokokkibakteeri-tulehdus polveen...kolme kertaa leikattiin ja puhdistettiin polvi...ja kivut oli TOSI kovat...kun siihen jalkaan tuli vielä mahdoton iskiaskipu,kun makuuasennossa piti niin paljon olla.

  Voimia sulle paranemiseen...pitkäprosessihan se on,mut toivon et kaikki menee kuntoutuksen suhteen hyvin ja kädestä tulee entistä ehompi....

  Voi hyvin:)

  VastaaPoista
 10. Voimia, jaksamisia!

  On ollut kyllä tällien tälli...
  voi sua <3

  VastaaPoista
 11. Voima hali sinulle ♥ kylläpä sinulla riittää koettelumuksia

  VastaaPoista
 12. Heippa

  Vihdoin ehdin tänne blogiisi kurkistelemaan tarkemmin.

  Aika hurjalta näyttää tuo arpi,eipä voi kun toivotella paranemisia sinulle.Ja tsemppiä.

  Pikaisesti tuossa kurkin jo blogiasi ja voi miten kaunista täällä onkaan.Täytyy vielä lueskella aiempia postauksiasi ennenkuin menen nukkumaan.

  Laitoin paketin tänään postiin,saat sen varmaan maanantaina kun en ehtinyt viedä sitä ennenkuin iltasella.

  Kiva kun tulit blogiini lukijaksi,tervetuloa.Klikkaan minäkin itseni tänne joukkoon.

  Tsemppiä sinulle,voi hyvin.

  VastaaPoista
 13. Voimia sinulle! Vierailin plogissasi pitkästä aikaa. Tuli vaan se mieleen mitä minulle on sanottu: Meille kenellekkään ei anneta sen suurempaa taakkaa kuin mitä jaksaa kantaa. Minä ainakin tunnen itseni todella heikoksi, kuinka heikkoja muut sitten on... Iso HALI t: Terhi

  VastaaPoista
 14. Oi, olipas se aika tömäys!
  Lepoa, hemmottelua ja auringosta nauttimista - koeta sinnitellä.

  VastaaPoista
 15. Lämmin halaus sinulle ja jaksamista toipumisen kanssa!

  VastaaPoista
 16. Voi hyvänen aika sentään, ompas todella pitkä haava. Kun kerroit että olet kaatunut pyörällä ja kätesi on poikki, niin nyt vasta niinkuin todella tajuan mitä on tapahtunut. Huh huh, en ole moista ennen nähnyt. Varmaan on kovat kivut ollut. Onneksi todellakin vain käsi. Voimia Sinulle toivotan paranemiseen ja olemiseen, varmaan pitkiltä päivät tuntuu.
  Kyllä tämäkin tapahtuma niin laittaa ajattelemaan, että miksi ja miksi juuri Sinulle.
  Olet ajatuksissani Titti ystäväni.

  VastaaPoista
 17. Voi hyvin! Toivon kipujen vähentymistä. Uskon, että lähipiirisi pitää sinusta hyvää huolta ja hemmottelee sinua.

  VastaaPoista
 18. Voi Titti :) Minä täällä itkua väännän, kun tiedän tunteesi olenhan itsekin joutunut kesken päivän peloissani sairaalaan. On leikattu ties mitä ja viimeksi oikea käsi, josta toipuminen vei pitkään. Muista mennä omien tuntemuksiesi mukaan, älä hätäile vaan nauti rauhasta , hiljaisuudesta ja omasta olostasi. Kipuun lääkettä ja paljon rakkautta. Tiedän tunteen , kun muut auttaa jopa suihkuun asti. Rukoilen toipumisesi puolesta ja lähetän virtuaali halin. Tule pistäytymään kaunista kirjontaa blogissani etsimään inspiraatiota:) Jos et ole vielä käynyt!

  VastaaPoista
 19. Halaus<3
  Ei aikaakaan, kun ollaan jo elokuussa.
  Hitain askelin kohti luontoon, luonnossa pysähdyt kuuntelemaan luonnon ääniä se on hyvää terapiaa.
  Jos vain suinkin pääsisit kulkemaan lähimetsään halaamaan puita,
  puista saat valtavasti hyvää energiaa ja voit puhua puille ja silitellä kiviä kenties löytäisitkin onnen kiven itsellesi. Minä toivon sen löytyvän sinulle ilon polkua kulkiessasi tie onneen<3
  Halaus<3

  VastaaPoista
 20. Voi että.Kylläpä näyttää häjyltä.Voimia sinulle ja jaksamista.

  VastaaPoista
 21. Voi Titti!!

  Onpas komeat hakaset ja paljon. Vanhakansa sanoo; se mikä ei tapa se vahvistaa. Mitä lie sitten tässäkin tapauksessa tarkoittaa, mutta luotetaan siihen.

  Nyt nautit pihakeinussa siitä kauniista pihastasi, auringosta ja rakkaittesi avusta.
  Hyvää helatorstaita

  VastaaPoista
 22. Luen satunnaisesti blogiasi ja ymmärrän että olet kokenut kovia. Luulen kuitenkin että meille annetaan sen verran kuin jaksamme kantaa. Tästä syystä varmaan jotkut pääsevät elämässä mielestäni helpommin kuin itse olen. Voimaa tarvitaan kaikenlaisiin koitoksiin. Sinun vuorosi ei ollut vielä koska tehtäväsi täällä on vielä kesken! Hyvää toipumista. Ota lisä c-vitamiinia niin haavat paranevat nopeammin eivätkä tulehdu.
  - Ansku

  VastaaPoista
 23. Olen aina tutkia netissä vihjeitä, jotka voivat hyötyä minulle. Kiitos!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥