lauantai 23. kesäkuuta 2012

Huutonet myyntiä...


Kiitos kaikille kommenteista!♥

Sen verran tuosta ortopedillä käynnistä; -oli kyllä aikas "outo" käynti -minun mielestäni.
Röngtenissä oli jonoa joten pääsin vasta reilut 20 minuuttia myöhemmin kuin aikani olisi ollut. Lääkärin aika siis siirtyi samalla.
Kun pääsin lääkäriin minulle sanottiin että pääsen melkein samantien sisään.
Odottelin käytävällä kun vasemmasta suunnasta alkoi kuulua laahustavaa ääntä...
Käytävää pitkin todellakin "hiihti" (=laahusti) musta -aivan alkuasukkaan- näköinen mies lääkäri. Hän meni juuri siihen huoneeseen johon odottelin pääsyä.
Ei mennyt kauaa kun kutsui minut sisään. 
Kättely oli veltto kuin "kissan oksennus". Sanoi että katsotaan kättä ja kysyi miten käden laita on. Sanoin että on edelleen tosi kipeä.
Lääkäri käski minun nostaa kättäni sivulle, nostin minkä pystyin ja sanoin että sattuu.
Lääkäri seisoi pöytänsä vieressä eikä koskenutkaan käsivarteeni... Ei katsonut haavaa, ei kokeillut liikeratoja, ei mitään!
Olin aivan ymmälläni. Puheestaan ymmärsin ettei olisi vielä kokonaan luutunut, mutta että kaikki olisi ok. Kyselin eikö tarvitse enää tulla, -kuulemma ei.
Minä en missään nimessä ole rasisti enkä hetkeäkään epäile lääkärin ammattitaitoa MUTTA kyllä minua ihmetyttää ettei lääkäri koskenutkaan käteeni. Olen tottunut että lääkäri tutkii...!! 
Vitsinä sanoin miehelle ja äidille, että jospa onkin alkuasukas ja heidän heimossaan ei valkoiseen naiseen saa koskea. ;-)
Toki luotan että kaikki on kunnossa kun niin sanottiin, -toivotaan että kipukin ajan kanssa hellittää.

Minun juhannukseni on mennyt laittaessa Huutonettiin kohteita. No, en nyt ihan koko aikaa sentään...

Olen viimein saanut kuvattua ompeluksiani joista osa on valmistunut jo maalis-huhtikuussa. Tuo onnettomuus vain esti kaiken tekemisen.

Käykäähän kurkkaamassa kohteitani HUUTONETISSÄ
Kuvia joistakin kohteistani:

Täällä oli eilen juhannusaattona aivan ihana aurinkoinen sää. 
Tein vähän pihalla pientä puuhastelua ja mies rakensi istutuslaatikon tomaatintaimille. Iltapäivällä ja illalla istuskelimme patiolla, -ja saunassa kesän ensimmäinen vihta!


 Meidän takapihan pation seinällä on ollut kaksi saviruukka joihin en ollut vielä ehtinyt kukkia istuttaa, -nyt en enää voi...

Harmaasieppo (näin oletamme) pariskunta on tehnyt toiseen ruukkuun pesän.
Aika hienosti ovat meihin tottuneet, -toivotaan että emme häiritse ja pesintä onnistuu.
Hieno "kivitalo yksiö" tällä pariskunnalla. ;-) 
Käykäähän siis kurkkaamassa HUUTONET kohteitani -jos ette kaikki ole lomalla... ;-)

Kohteisiini pääset klikkaamalla vaaleanpunaisella kirjoitettua "HUUTONET" sanaa tai oikeassa sivussa olevasta vaaleanpunaisesta piirros (nainen) kuvasta.


Voikaa hyvin ja nauttikaa kesästä!

13 kommenttia:

 1. Ikävä juttu toi ortopedi. Kyllä itsellenikin jäisi vähän ikävä olo jos lääkäri olisi toiminut noin :(
  Toivotaan kuitenkin että vointisi paranee!
  Mukavaa Juhannusiltaa!

  VastaaPoista
 2. En ole minäkään rasisti, mutta kyllä on harmittanut, kun olen mennyt lääkärille ja luullut saavani apua. Totuus on tullut vastaan ulkomaalaisen lääkärin muodossa, joka ei ymmärrä mitä itse sanon, minä en ymmärrä mitä hän sanoo ja tilanne jää aivan auki. Jää tosi epävarma olo tällaisen jälkeen. Jos kätesi tilanne vähänkin epäilyttää, niin kannattaa varmaan varata aika jollekin toiselle lääkärille varmuuden varmistamiseksi. Käsi on kuitenkin aika tärkeä asia! Yksityisellä puolella saa sentään vielä valita lääkärin jolle menee. Tilanne terveydenhuollossa on todella surkea, kun kielitaidottomat yrittävät hoitaa meitä.

  Ihanat asukit teidän kukkaruukussa, toivotaan niille onnellista pesintää. Kaunista ja terveempää kesän jatkoa Sinulle!

  t. Niini

  VastaaPoista
 3. Minua kanssa ärsyttää, jos lääkäri ei osaa kunnolla suomea....puhu siinä sitten vaivastasi ja kun et ymmärrä mitä lääkäri yrittää selittää.

  Ihania juttuja olet taas ommellut :)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen että VAIHDAT toiseen lääkärille. SAAT vaatia hyvän oikean hoidon. Ei saa jättää huonolle hoidolle.. Mie vaadin hyvän hoidon itselleni.

  VastaaPoista
 5. Minulle kävi juuri samoin jalan kanssa, silloin kun leikattiin, kyseessä oli tosin suomalainen lääkäri. Kävi lopulta ilmi, että jalka ei ollut parantunutkaan vaan jouduttiin leikkaamaan uudelleen. Lääkäri sai kyllä minulta palautetta... Kannattaa sii käydä toisella lääkärillä jos vähänkin epäilyttää!
  Ihania kuvia :) Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 6. No ei ole ihan oikein asiaansa hoitanut...olisit rohkeasti kysynyt että eikö liikeratoja katsota..käteen saa koskea ja katsoa...
  Toivotaan että käsi alkaa nyt pikuhiljaa paranemaan. Jos tuntuu että paraneminen ei tapahdu niinkuin pitäisi..rohkeasti soitto poliklinikalle vaan ja kerrot mikä vikana..ainakin täällä meilläpäin on mahdollista päästä lääkäriin uudestaan. Älä anna periksi.
  Aivan ihania ompeluksia olet tehnyt..noista on jo vaikea valita minkä haluaa..kaikki niin upeita...
  Mukavaa juhannuksen jälkeistä kesää toivottaa Krisse

  VastaaPoista
 7. Hei Titti,aivan ihana tuo Tanskalaisromanttinen pussukka teksti/kerubi kangas.Sen ostaisin,mutta en osaa huutonettiä käyttää.Harmi.Sillä ei vielä huutojakaan ollut tässä vaiheessa.Kaikki ompelutyösi ovat ihan huippuja.

  VastaaPoista
 8. No olipa outoa käytöstä lääkäriltä.
  Minua "inhottaa", kun ihminen kättelee veltosti. Mielestäni se kuvaa jo paljon ihmistä.
  Toivotaan, että kätesi alkaa parantuu pian.

  Ihanat ompelukset.

  Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 9. Ihania ompeluksia! Ja todella erikoista käytöstä lääkäriltä jos ei edes koske/kokeile kättä...Meitä on joka junaan!

  VastaaPoista
 10. Inania pussukoita huutonetissä. Toivotaan kumminkin käden paranemista ajan kanssa. Kyllä se voimille ottaa kun pitää kipua kärsiä kaiken aikaa. Hyvää Sunnuntaita.

  VastaaPoista
 11. Olipa ikävä juttu. Olen monelta kuullut, että vaikeuksia on ollut pelkästään sen kanssa, ettei lääkäri ymmärrä suomea.

  Voimia ja paranemisia!

  VastaaPoista
 12. Minä menin lääkäriin hän oli tummaihoinen ja kun hän ojensi kätensä esitelläkseen itsensä
  sanoi Pekka Laku Laku Pekka
  hetken perästä kertoi kuitenkin oikean nimensä, mutta oli ammattitaitoinen työskennellessään.
  Lääkärin täytyy osata puhua Suomen kieltä tässä taannoin kuuntelin radiosta ohjelmaa terveyskeskuksen vastaanotolta ja kun toimittaja haastatteli niin eräs mies kertoi, että lääkäri ei puhunut yhtään suomea ja että mies näytti mihin koskee niin sai siihen lääkettä...
  ja kuulema monestikin apteekissakin ihmetellään onkohan lääkäri ymmärtänyt oikein, kun ei oikein täsmää lääkitys ja asiakkaan kertomus kyseisestä sairaudesta.
  Meitä on moneksi...
  Kuinka ihastuttavaan ruukkuun ovatkaan siepot pesänsä tehneet ja suloiset munat siellä! Onnea!
  Meillä lensivät poikaset ulos pesäpöntöstä ja tuli vähän haikea olo kun oli tottunut niin seuraamaan emojen vievän niille ruokaa ja nyt heitä ei enää ole siellä, mutta ymmärrän kyllä.
  Kyllä on niin kaunista sinulla siellä pihallasi ihastuttava sohvaryhmä!

  Heipsistä ystäväin<3

  VastaaPoista
 13. Kyllä noiden lääkäreiden kanssa on aikamoista nykyään. Toivottavasti pääset vielä sellaisellekin lääkärille, joka todella tutkii kätesi.
  Teillä on ollut mukavanoloinen juhannusaatto ja kauniita kuvia olet taas ottanut.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥