lauantai 3. marraskuuta 2012

Kokki-Kolmonen kokkaa taas...

Tästä tuleekin taas ruokapostaus.
Olen viettänyt tätä viikonloppua itsekseni kun mies on auttamassa sukulaistaan remontissa.

Kokkasin vihreää-avocadopastaa. Ja siitä tuli niin hyvää...
Tämäkin taas omasta päästä.
Laitoin pinaatti tuorepastaa, purjoa, varsiselleriä, vihreää paprikaa, litteitä herneenpalkoja paloiteltuna, ruusukaalin lehtiä ja avcocadoa (tulikohan siinä kaikki)
Sekaan vähän creme fraicea johon sekoitin sinihomejuusto muruja. 

Jos minä jotakin osaan tehdä niin hyviä kasvisruokia omasta päästäni, -ainakin omasta mielestäni,
ja sehän riittää... ;)
Parmesaania ei tietenkään ollut, joten emmental/mozzarella juustoraaste sai kelvata, -lisäksi vain tuoretta kurkkua ja sitruunamelissaa. Nomnomnom...



 

JOULUBLOGISSANI  <klikkaa- postaus ihanasta joulukirjasta; Sanselig Jul.


Oikein mukavaa ja leppoisaa pyhäinpäivää kaikille.
Meillä tuli eilen isän poisnukkumisesta vuosi...


4 kommenttia:

  1. Olet tosi ruokamestari teet niin maistuvaa ruokaa että täälläkin on ihan vesi kielellä. Tänään pyhäinpäivänä muistelemme eri toten pois nukkuneita omaisiamme varsinkin menetettyjä lapsia teilläkin kuin meilläkin.

    VastaaPoista
  2. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta, varsinkin tällaiselle kasvisruokien ystävälle :-)

    Hyvää sunnuntain jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista
  3. KAUNIS KIITOS SANOISTANNE YSTÄVÄT IHANAISET!♥

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥