torstai 5. syyskuuta 2013

Less is more...


Tuhannet kiitokset taas kaikille kommenteista.
En tiedä minkä verran kukaan seuraa tuota kommentti-boxia, mutta minulla on jonkin aikaa jo ollut tapana vastata kommenteihin siellä.
Vähän `vuorovaikutusta`-minun mökkihöperön- elämään... ;)


Kuten olen aiemminkin maininnut, niin minulla on totaalinen tavara-ähky!!

Olen näiden reilun viiden vuoden aikana mitkä olen Esikoisen menehtymisen jälkeen ollut kotona, kai jotenkin hakenut itselleni lohtua ja parempaa mieltä ostelemalla sitä sun tätä...

Nyt on jonkin aikaa ollut tunne, että ahdistun kaikesta tästä tavara määrästä!
Olen kaupannut Huutonetissä, ja nyt myös Facebookin Kierrätän Lohjalla sivulla.
Kirpparilla on ollut se pöytä, -jota vielä päätimme jatkaa yhdellä viikolla. 
Tuolla Karismassa on vain niin älyttömän paljon myyntipöytiä (n. 550kpl) ettei kai kukaan jaksa edes kaikkia niitä kiertää... ;)
Ja kun tarjonta on suuri, niin kauppa ei ole kovin suuurta. Itselleni tosin kauppias sanoi että kauppa on käynyt hyvin, -no hänellä varmaan on vertailupohjaa. 
Mutta huonommin on kauppa käynyt nyt kuin koskaan aiemmin. 
Vein taas tänään tavaraa, ja huomenna tai lauantaina yritän päästä viemään lisää (ja silti kotiin jää paljon kaikkea turhaa!)

Jos viikonloppuna liikutte Lohjalla ja Karismassa, niin kurkatkaa pöytäämme no. 104.
Maanantaina loppuu. 


Jotenkin sisustustakin haluaisin muuttaa; -vähemmän tavaraa!!

Lohduttavaa ehkä, -en taida olla ainoa jolla on tavara-ähky, kun katsoo esim. juuri kirppisten tarjontaa tai erilaisia Fb-kirppari ja -kierrätys sivustoja... ;)








Suur-siivouskin (siis sellainen yleinen kodin siivous) on mielessä. Kaveri siinä hommassa olisi kiva lisä! 
Kun talossa on 4h + keittiö + khh ja vaatehuone, kuraeteinen, sauna, kylppäri + siellä wc ja vielä toinen wc, niin siivottavaa riittää!!  

Ostin tänään siivousaineita, -ne ja mm. höyrypesuri odottavat käyttäjää. Ja sitä "penspiraatiota"... ;)
Puutarhakin olisi laitettava talvikuntoon! 

Totuuden nimessä on sanottava, että vietän ihan liikaa aikaa tietokoneella. 
Kun en avaa konetta aamulla vaan ryhdyn puuhailemaan kotihommia niin saan paljon aikaiseksi, -ja mieli on parempi!  
Olen aina tykännyt kotitöistä, -ja silloin aikoinaan kun ei ollut tietokoneita, niin kotona teki paljon enemmän...
Olenkohan ainoa laatuani, vai onko jollakin muulla myös sama "vika"... ??  ;)








13 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin ajatuksesi...ystäväin<3 Itselläni on myös samoja ajatuksia, mutta lisää tulee jonkin verran ostettua. Sinä sensijaan osaat hienosti hillitä itsesi. Toivon, että pääset eroon tavaroistasi, jotka eivät enää tuota sinulle mielihyvää, mutta taas toinen saa niistä itselleen iloa ja hyötyä. Sinulla on kaikki niin kauniita ja hyvänlaatuisia, siistejä tavaroita, että kyllä varmasti tekee kauppansa.
    Kotona on paljon siivottavaa eikä se meitä aina huvita, mutta sitten kun siihen puuhaan ryhtyy, niin huomaa loppupeleissä nauttivansa ylikaiken kodistaan<3 Olet hankkinut hyviä ja kauniita puhdistusaineita ja sekin on tärkeää, kun ne ovat mieleiset.
    Voimahalauksin hyvälle Titti ystävälleni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ystäväin!
      Kyllä minullakin vielä tulee jotakin osteltua tilalle, vaikka muka päätin ettei mitään!! ;)
      Tuolla Kasvihuoneilmiössä kuitenkin pysyi ns. "mopo hallussa", -ei siis karannut käsistä. ;)

      Poista
  2. Voi Titti ystäväiseni, ihan kuin minun ajatuksiani! Minäkin olen ajatellut että yritänkö ostaa hyvää mieltä tavaroilla. Joka paikka on täynnä ihania tavaroita, ja nyt on iskenyt tavaraähky. Kirpputorille pitää minunkin alkaa aarteitani viedä, jotta saan kotiin selkeyttä.
    Siivouksen aloittaminen on vaikeaa, koko ajan keksin jotain muuta tekemistä. Sinun hyvä sisustussilmäsi näkyy noissa uusissa puhdistusaineissakin, ovat niin kauniin näköisiä, että ei noita raaski siivouskomeroon laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kytäjänmamma, -helpottavaa huomata etten ole ainoa joka painii samojen asioiden kansssa.
      Kai se on meidän naisten "perisynti" tuo shoppailu.
      Onneksi omani kuitenkin on aika pientä, -hinnoiltaan ja kooltankin. ;)

      Poista
  3. Voi kuule minullekkin tulee aika ajoin tavaraähky, ja nytkin vaatehuoneessa odottelee iso iso kasa vaatteita, kankaita ja tekstiilejä kontin keräyspisteeseen ja sitten tein siivousta kaappeihin ja laitoin paljon rojua pois..ajattelin siinä että voi maailma miten sitä kerää kaikenlaista..turhuutta itselleen..
    Tuo vaaka yhdessä kuvassa on aivan ihana..ja muutenkin kauniita kuvia..
    Nyt minulle on tullut kova into tehdä syysasetelmia, käppyräisistä oksista, kävyistä, ja helmistä..ja sitten olisi kivaa löytää jostakin koristekurpitsoja..mutta vielä en ole löytänyt niitä mistään..
    Minäkin aina vastaan blogissani kaikille, minusta se on kunnian osoitus hänelle joka viitsii kommentin jättää se on vähintä mitä voin tehdä..ja minä ainakin käväsen katsomassa olenko kommenttiini saanut vastausta.. ja toinen pointti on minulla myös se, että haluan jättää enemmänkin itsestäni eli minä jään aina höpötteleen pitemmillä kommenteilla.. :)
    Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele, -minun pitäisi myös tehdä inventaario vatteissani ja kankaissa... Mutta ajatuskin hirvittää! ;) On nimittäin melkoinen urakka!
      Minusta on mukava vastata lukijoiden kommentteihin ja vastaavasti jos jätän jonkun toiseen blogiin kommentin, niin tuntuu hyvältä kun blogin pitäjä vastaa siihen! :)

      Poista
  4. Hei!
    Miten pitkään sinulla on kirppispaikka vuokrattuna? Jos vaikka joskus ajelisikin Lohjalle sightseeing kierrokselle?
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna!
      Toivottavasti huomaat täällä vielä vastaukseni.
      Kirppispöytämme päättyy maanantaina.
      Toivottavasti ehdit viikonloppuna käymään tuolla, -on todella suuri kirppis.

      Poista
    2. Valitettavasti en taida ehtiä, huominen pvä on logistiikkaa jäähallin ja jalkapallokentän välillä. Muuten joskus voisin siellä Karismassa poiketa.
      terv Sanna

      Poista
  5. Aina silloin tällöin tulee otettua kirppispöytä ja tyhjennettyä varastoja... Tavaraa on ihan liikaa minullakin. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihania kuvia taas ja suloiset pesuaineet! Tavaraähky vaivaa täälläkin ja muutoksen tarve sisustuksessa. Meillä on niin surkeat kirpputorit, ettei maksa vaivaa tavaroita sinne kuljettaa koska mikään ei mene kaupaksi, tavaraa kyllä katoaa... Laitoin itselleni myös impulssiostoskiellon, mutta saa nähdä kuinka se pitää. Syksyn tullen kaipaan lämpimiä värejä ja pehmeyttä kotiin. Olen syksyihminen ja nautin tästä vuodenajasta, en vain tiedä miten sisustussuunnitelmani saisi toteutettua pikkubudjetilla.

    Hyvää syksyä Sinulle Titti, mukava huomata että ajatuksesi ovat valoisampaa päivä päivältä. Olet mahtava tyyppi, et vain ehkä ole huomannut sitä vielä... Halaus blogisi vakiovieraalta Tuulilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuuli, -viimeiset lauseesi todella lämmittivät mieltäni...♥

      Poista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥