sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Keltaista, mustaa, kevät verhoja ja kylvöpuuhia...


Minulla on pitkään ollut sisustuskärpänen hukassa...
Kun jokin vuosi sitten tuli tavara-ähky, ja myin paljon tavaraa pois, niin tein päätöksen että uusia ei enää hankita joka käänteessä kun jotakin kivaa näkee. Huomasin että less is more.
Tuntuu etten ole sen valkoisen maalaisromanttisen kauden jälkeeen oikein löytänyt sitä tyyliä joka tuntuisi hyvältä (toki sitä ongelmaa ei olisi jos raha ei rajottaisi...)

Tykkään vanhoista tavaroista/huonekaluista sekä myös uudemmista ja moderneista.
Nyt huomaan että monet retro tavarat, kuosit ja värit kiinnostaa.
Onneksi oma koti voi olla sekoitus niitä kaikkia, -ei ehkä niin hyvällä maulla valittu- mutta se ei haittaa!
Välillä mietin sitä aikaa kun kaikki piti olla valkoista... Nyt on musta ollut jonkun vuoden suosikkina. Ja aina näin kevään kynnyksellä haluan sekaan keltaista piristämään.

Tässä kuvia parin vuoden takaa, -nyt on ruokapöydän ympärillä tavaraa vaatehuoneesta, niin en viitsi kuvata...Verhot on minulle sellainen joita tykkään vaihdella, erityisesti ruokailutilan sekä keittiön.
Marimekko ja Vallila ovat tämän hetkisiä suosikkejani. Nyt tulin kuitenkin siihen päätökseen että hankin kankaat Ikeasta. Siellä ei ollut oikein sellaista ehdotonta suosikkia joten otin sitä mitä oli.
Nuo ovat aika hillityt ja sopivat ihan hyvin Marimekon Räsymatto pöytäliinan kanssa.Keittiöön teen kapan tästä raitakankaasta.


Meillä on pienimuotoinen vaatehuoneen fixaus meneillään.
Lattiaan parketti, seinien maalausta yms.
Huone ei ole suuren suuri, mutta ajaa asiansa.
Se vain usein tuntuu olevan niin sekaisin, -kun jotakin haluaa pois silmistä niin on vain muka niin helppo laittaa vaatehuoneeseen. Nyt olenkin päättänyt rankemmalla kädellä karsia tavaraa.
Hommat on vielä vähän kesken.
Vanhan mäntylipaston päällystin dc-fixillä.


Kuvasin yhtenä päivänä meidän vanhaa herraa.

En ole mikään viherpeukalo (toisin kuin äitini), mutta tämä huonekuusi on pysynyt hengissä -ja kasvanut- muutaman vuoden.


Tätä minun sisustustani...😨 -kuivat heinät jotka keräävät vain pölyä ja näyttävät jotenkin niin tunkkaisilta!!Naistenpäivän aamuna kun nousin ylös, niin mieheni oli käynyt jo kaupassa ja tuonut minulle tulppaaneja...💛


Eilen sain multaan tomaatin ja kurkun siemenet.

Muita en vielä laitakkaan, -lehtikaalit, mangoldit yms. kasvoivat viime vuonna niin hyvin että olin vähän pulassa niiden kanssa ennenkuin sain ulos.
Kylvin ne tuollaisiin kaupasta saamiini pääsiäismunien kennoon.
Taisin -taas kerran- hukuttaa ne...
Lunta on pihalla vielä todella paljon, -kuten usein aiemminkin olen todennut niin meillä on varjoisa tontti.
Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille teille!🌞