tiistai 23. tammikuuta 2018

Lehtijuttu puutarhastani...


Viime postauksessa mainitsin, että seuraavaksi taidan kirjoittaa ulkonäöstä ja itsestään huolehtimisesta, mutta nyt kun lehtijuttu puutarhastani on ilmestynyt niin ajattelinkin tehdä siitä postaksen.
Ja tavallaan tämä on hyvä aasinsilta siihen ulkonäkö postaukseen sitten myöhemmin...

Jotkut ehkä muistavat kun syyskuussa 2016 ja viime kesänä meillä kävi puutarhuri Paula Ritanen-Närhi kuvaamassa puutarhassa ja tekemässä haastattelun.
Voit kurkata niitä täällä  ja täällä ←klikkaa

Kodin Pellervo teki siitä jutun joka on julkaistu nyt tammikuun lehdessä.
Jos haluat kurkata niin juttu löytyy Kodin Pellervon nettisivuilta täältä  ←klikkaa

Vähän hävettää kun katson tätä jutussa olevaa kuvaa...
Mutta miten sitä sanotaan, -ei voi syyttää peiliä jos naama on vino!🤣
En tiennyt silloin kun Paula tuli juttua tekemään että minuakin kuvataan, joten en ollut yhtään varautunut...
Äidille kun kerroin että minusta on koko sivun kuva ja olen aivan kauhean näköinen, niin hän totesi että eihän kukaan puutarhatöitä tee täydessä meikissä ja hienoissa vaatteissa.

Muistan että olin tuolloin loppukesästä ja alkusyksystä hyvin väsynyt ja masennus oli taas pahemmin päällä.


Kävin kampaajalla jonkin aikaa ennen kuin sain tietää tuosta lehtijutusta ja näin kuvat, -onneksi!
Olin sanonut kampaajalleni että haluaisin nyt ihan jotakin uutta ja harmaantumiseni (joka paheni pojan kuoleman jälkeen) peitettiinkin punertavalla värillä.
Tuntui etten totu tähän millään, mutta kun näin tuon lehdessä olleen kuvan, niin totesin että lyhyt malli ja joku kiva väri on huomattavasti parempi!!
Jos mieheni ei kävisi varaamassa minulle aikaa hiusten leikkuuseen ja väriin niin tuollainen harmaapää minä varmaan olisin ikuisesti. Hän on varmaan jo yli 10 vuotta yllättänyt minut aika ajoin käymällä varaamassa minulle ajan. Kampaamon rouvat aina kehuvat kuinka ihana mies minulla on.💙


Lehti löytyy lehtipisteistä ja tässä kuvat siitä.
Lämmin kiitos vielä Paula!

Juttu oli tosi kauniisti kirjoitettu.
Harmi että upeat pionit olivat jo kukkineet...

Tässä vielä muita Paulan ottamia kuvia joita sain luvan julkaista.

Yllä olevat puutarhakuvat eivät siis ole minun ottamiani vaan puutarhatoimittaja Paulan!

Tämä taisi olla seitsemäs haastattelu/lehtijuttu joka minusta on tehty, -ikävä kyllä kaikki ne liittyvät esikois poikani kuolemaan, mutta se on asia joka ei ole minulle tabu.
En vaikene siitä vaan haluan puhua ja kertoa omia tuntojani, -sillä jos siitä olisi apua/lohtua edes yhdelle lapsensa menettäneelle vanhemmalle niin se tekisi minut onnelliseksi.Seuraavana aiheena sitten siitä ulkonäöstä ja itsestään huolehtimisesta.
Sain tästä siis sen hyvän aasinsillan siihen aiheeseen, -lehden kuvista kun näkee miten käy kun ei jaksa huolehtia itsestään ja näissä kampaajalla otetuissa kuvissa näkee että kun vointini oli vuoden alussa selvästi parempi niin jaksoin muuttaa ilmettäni, -no, kuten mainittu niin siitä kiitos kuuluu ihanalle miehelleni joka pitää huolen siitä että jos vaimo ei itse jaksa niin mieskin voi varata sen ajan kampaajalle.💙Palailen taas!♥