perjantai 24. lokakuuta 2008

Mukava yllätys...

Sain blogi-ystävältäni Palagalta tällaisen upean pokaalin. Suuret kiitokset Sinulle, tämä lämmitti mieltäni. Valitettavasti en nyt jaksa jatkaa tätä...


Ompeluksia olen jonkin verran jaksanut. Eilen kävimme äidin kanssa kangaskaupassa ja jotakin jo mukaani tarttui. Ihanaa kun saimme toiseen paikallisista kangaskaupoista Linumin kankaita. Aiemmin ostin niitä täältä.
Kyseisen kangaskauppamme myyjä oli kovasti kiinnostunut joulupussukoistani... ;-)

Ottaa minuun yhteyttä ja ilmoittaa mittoja. Kerroin hänelle elämäntilanteeni, ja että ompelukseni on aina voinnistani kiinni. Sovimme, että teen sen verran kuin jaksan.
Tässä pari pussukkaa viini- tai glögipullolle. Raitakangas on Linumin.

Olen koittanut kaupata tekeleitäni myös täällä. Eihän näillä rikastumaan pääse, -vaikka joka sentti on tarpeeseen nyt kun olen pitkään ollut sairaslomalla. Mutta jonkinlaista terapiaa näiden tekeminen on. Ja kuinka hyvältä tuntuukaan teidän täällä antamanne kehut, tai se jos joku on kiinnostunut ostamaan. Hetken saan mielihyvää siitä, että minun ompelukseni tuottaa jollekkin iloa ja hyvää mieltä. =)

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniita nuo sun "pullopussit", tosi laadukkaan näköisi ja yhtään en ihmettele että töillesi kiinnostusta on. :)

  Perjantaita!!! Voi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Tuohan kuulostaa kivalta, että voit tehdä juttuja myyntiin vointisi mukaan. Ehkä hiukka piristää pieni puuhastelu.

  Viikonloppuhalaukset!

  VastaaPoista
 3. Kiva että jaksat tehdä näitä ihania käsitöitä, niistä on iloa monille ystävillesi ja sivuillasi kävijöille!
  Kiitos taas, käväisin ihailemassa! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi,miten kauniin lahjan olet saanut!
  On upea.
  Hyvät viikonloput täältäkin.
  - E -

  VastaaPoista
 5. LÄMMIN KIITOS KAIKILLE TEILLE KOMMENTEISTA! <3

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥