torstai 30. lokakuuta 2008

Ompeluksia taas vähän...

On ollut taas vähän "matalapainetta" mielessäni...
Jotakin olen kuitenkin ommellut.

Pussukoita kauniilla kuvilla.


Eräänlaista terapiaa kai tämä on. Tekeleitäni on kehuttu ja kyselty; -se saa mieleni hetkeksi iloisemmaksi. Saa pienen hetken tuntea tyytyväisyyttä siitä, että joku pitää ja haluaa itselleen näitä minun räpellyksiäni...
Huutonetissäkin olen innostunut myymään. Eihän näillä rikastumaan pääse, mutta kuten aiemminkin olen maininnut, niin tämä pitkä sairasloma tuntuu tilipussissa ja siksi joka euro o
n tarpeen...
Jos siis joku täällä blogissani näkemistäsi ompeluksista kiinnnostaisi, niin otathan yhteyttä!!
Hinnoista voimme aina sopia! Myös toiveita olen ottanut vastaan -mahdollisuuksien ja voimieni rajoissa.
Näitä sekä muutamia muita tekeleitäni yritän kaupitella Huutonetissä.


Tilda ompelukseni ovat olleet nyt tauolla. Viimeisin sellainen oli äidilleni tekemä enkeli äitienpäiväksi; muistan kuinka Esikoiseni ihaili sitä ja kyseli olenko sen tosiaan itse tehnyt.
"Sä oot sitten taitava" hän sanoi. Ja vain vajaa pari päivää äitienpäivän jälkeen Häntä ei enää ollut....
Tämä muisto mielessäni en vain ole pystynyt Tilda ompeluksiin...

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka surullista. Voin neljän pojan äitinä vain kuvitella tuskaasi. Toivottavasti elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan, vaikka koskaan se ei varmasti ole enää entisenlaistaan.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ompeluksia, piti vielä sanomani.

  VastaaPoista
 3. Hei...käyn aina välillä lukemassa kuulumisiasi ja katselemassa ihania töitäsi. Jos saa kysyä, niin onko nuo kuvat pussukoissasi jotain valmiita joita silitetään niihin vai teetkö ne itse ja miten?
  Saanko muistaa sinua rukouksissani?...olen itse löytänyt avun Häneltä, joka voi ja haluaa auttaa kaikissa elämäntilanteissa. Sinua siunaten...ak

  VastaaPoista
 4. Oma mummoni aina sanoi: kun työn näkee, niin tekijän tuntee.
  Sinulla on sydän ja kättesi taito kohdallaan, tulee hyvin lämmin ja sydämellinen olo kun töitäsi katselee. Enkeleitä polullesi!

  VastaaPoista
 5. Titti, taidanpa tilata sinulta tuollaisen kauniin joulusukan enkelikuvalla ja otanpa yhteyttä s-postitse.

  VastaaPoista
 6. Hei Titti, olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi mutta kertaakaan en ole vielä kommentoinut... Nyt sen sitten teen, sillä haluan kertoa kuinka paljon sinua ihailen! Kaikesta tapahtuneesta huolimatta jaksat luoda kauneutta ympärillesi ja vielä jakaa sen kaikkien meidän kanssa. Meillä jokaisella on varmasti paljon opittavaa sinulta, sinulla on varmasti suuri sydän ja äidinrakkautesi rajatonta! Kaikkea hyvää ja paljon voimia sinulle!!!

  VastaaPoista
 7. Titti,sinä olet taitava.
  Kättesi töitä ei voi olla ihailematta.
  - e -

  VastaaPoista
 8. Vastavierailulla, Upeita käsitöitä olet tehnyt nuo pussukat ihastuttavia. Minä en osaa mitään ommella... no ehkä verhojen suorat saumat vielä menee mutta ei yhtään sen monimutkaisempaa saa olla:(

  Karita

  VastaaPoista
 9. Stiina: Lämmin kiitos Sinulle!
  Ei, elämämme ei koskaan enää palaa entisenlaiseksi... Uutta elämää tässä pikkuhiljaa opettelemme, -ja se on todella vaikeaa!!

  Anjuska: Kuvat pussukoihin on mm. netistä löytämiäni kuvia jotka tulostan sellaiselle paperille jonka voi silittää kankaalle. Mukava ja helppo käyttää.
  Olisin äärimmäisen iloinen jos Sinä muistaisit minua rukouksissa. <3
  Valitettavasti oma uskoni on nyt vähän horjunut... Mutta jos Herra otti Rakkaan Lapseni luokseen, niin eiköhän Hän anna minulle -sekä muille läheisille- voimia jotenkin tämän kanssa oppia elämään!?!

  Marjamatilda: Liikuttuneena Sinua kiitän ja lujasti rutistan! <3

  Nina: Kiitos kovasti, taisitkin olla sinä jonka kanssa tässä olen asiasta sähköpostia vaihtanut. =)

  Kirppuli: KIITOS! Marjamatildan kauniit sanat saivat kyyneleet silmiini ja nyt Sinun sanasi luettuani itken jo vuolaasti... <3

  Anonyymi -e-: Iso kiitos, et arvaakkan kuinka sanasi lämmittävät!

  Karita: Kiitos, mukava kun piipahdit! =)

  VastaaPoista
 10. Voi että kuinka kauniita juttuja olet taas tehnyt... suosittelen kyllä lämpimästi, ovat taidokkaasti tehtyjä

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥