tiistai 21. lokakuuta 2008

Pieniä jouluisia ajatuksia...

Olen aina rakastanut joulua ja yleensä jo heinäkuussa alkaa suunnittelu. Tänä vuonna on toisin.
Yhtään en tiedä millainen joulumme tulee olemaan, miten sitä vietämme, miten jaksan tehdä ja laittaa. Itseasiassa vähän pelottaa... Ensimmäinen joulu ilman Esikoista, -ja hänen poismenostaan on kuitenkin niin vähän aikaa.

No, turha sitä kai on etukäteen miettiä.
Tänään jaksoin lähteä kävelylle kauppaan, sillä tiesin uuden Toivekoti&Puutarha lehden ilmestyvän. Myös Joulu Maalla lehti oli tullut kaupan hyllylle. Tuo Maalla lehti onkin jo vanha tuttu ja nyt oli mukava saada valikoimiin myös tuo Toivekoti.
Poikkesin myös Jyskissä, jossa joulua laitettiin jo hyvää vauhtia. Niin,- se joulu tulee ja huomasin, että kyllä minua tuolla Jyskissä nuo ko. tavarat ja tekstiilit kiinnostivat. Mitään ostamisen arvoista en huomannut, mutta ihan mukava niitä oli katsella.
Kuvassa näkyvä madonna ja lapsi patsas on kirpputori ostos, tarkoitukseni olisi maalata valkoiseksi.


Vaatehuoneessa silmiini sattui laatikko jossa oli jonkin verran jouluisia kankaita. Niistä leikkasin jo sydämiä ja pussukoita. Nyt vain täytyy odotella ompelu-inspiraatiota.
Olen suunnitellut ottavani kirpputoripöydän vielä ennen joulua, -se tosin on paljolti kiinni voinnistani ja voimistani.

8 kommenttia:

 1. Hei,
  Hyvähän se on aloitella jouluisia ompeluksia jo nyt, voi rauhassa jättää muutamaksikin päiväksi ja tehdä kun jaksaa, eikä tule kiire.
  Eikä tule kiire silloinkaan kun ei ole pakko tehdä mitään, olla vaan ja lepäillä.
  Kauniita kankaita olet sydämiä varten löytänyt. Minullakin on jokunen sydän ompelemista odottelemassa.
  Tehdään kun jaksetaan, elina

  VastaaPoista
 2. Täytyykin kipaista kauppaan ostamaan tuo lehti, kovasti kiinnostaa miltä se näyttää :).

  Tuohon edelliseen postaukseen ja vastakommenttiisi liittyen, että luin jokin aika sitten hesarista naisesta, joka oli menettänyt puolisonsa. Hän sanoi ihan samaa, että kurjinta on, että muut ihmiset olettivat hänen palaavan jo "normaaliin" elämään, vaikka oma minä oli vielä keskellä surua.

  Jokainen suree surunsa itse ja oman aikansa, ei siihen voi muut vaikuttaa. Joten yritä olla välittämättä muiden mielipiteistä, vaikka se ei varmasti ole helppoa :(

  Kiva, että olet jaksanut vähän puuhastella kuitenkin. Tiistaihalit!

  VastaaPoista
 3. Kaikenlainen puuhastelukin - jaksamisen rajoissa - on hoitavaa ja terapeuttista. Isäni kuoleman jälkeen reilu kaksi vuotta sitten upposin puutarhanhoitoon.

  Minäkin ostin tänään nuo lehdet.
  Huomenna siivouksen lomassa keitän kunnon pullakahvit ja alan oikein urakalla haaveilla joulusta noiden lehtien parissa :)

  VastaaPoista
 4. Hiljakseen eteenpäin ja teet asioita siten kuin jaksat. Joulu on juhla, joka on kovin perhekeskeinen ja täynnä tunnelatausta, joten varmasti kaikenlaisia haikeita mietteitä nousee pintaan.
  Kauniita on kankaat, joista olet sydämiä leikellyt.
  Minäkin taidan kipaista kaupasta mainitsemasi lehdet.

  VastaaPoista
 5. Moikka!

  Tulin nyt vartavasten ihan pistämään vain puumerkkini ja moikkaukset, kun en ole ehtinyt blogeissa nyt vähään aikaan käymään... Ajoin yksi päivä tässä vain ohi sen paikkakunnan, jossa asut, ja olit kyllä mielessä kovasti..

  Tosi nättejä kankaita sulla jemmassa! Itse olen tehnyt putiikkiin myös joulusydämiä tässä tällä viikolla, kun sain kaivettua ompelukoneen esille. Välillä ei jaksa edes ajatella ompelua ja välillä tekisi sitä yötä päivää!

  Nyt pakko mennä minunkin nukkumaan...

  terkuin Hannis

  P.S: Tulehan visiitille meille Kirkkonummelle sitten marras-joulukuussa :)

  VastaaPoista
 6. Elina: Kaunis kiitos Sinulle kommentistasi! Mukavia ompeluhetkiä toivottelen! =)

  Merja: Kiitos ystäväiseni vierailusta ja tiistaihaleista -ne lämmittivät.

  Jaanalle lämmin kiitos taas käynnistäsi. Intoa sinne siivoukseen ja nautinnollisia hetkiä pullakahvin ja uusien lehtien parissa. =)

  Nina: Sinulle myös iso kiitos sanoistasi. =) Joulu on aina minulle sellainen jolloin herkistyn todella paljon (olen sitä muutenkin) ja tästä lähtien jouluni ovat varmasti hyvinkin vaikeita...

  Hannis: Ihanaa kun ehdit piipahtamaan. =) Varmasti tulen putiikissasi käymään. Täytyy vain ajoissa aloittaa isännän "pehmittäminen" -itselläni kun ei ajokorttia ole. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniita kankaita sinulla on.
  Noista tulee kyllä todella kauniita sydämiä. Pidän kovasti kangas sydämistä ja jouluksi sellaisia haluaisin itsekin laittaa esille.

  En ihmettele, että pelkäät tulevaa joulua. Olen itsekin kokenut suuren menetyksen ja kaikki juhlapyhät mitä sen jälkeen koki ensimmäistä kertaa tuntuivat jotenkin vajailta.

  VastaaPoista
 8. Ansku: Lämmin kiitos Sinulle! =)
  Olisin tullut vierailulle blogiisi, mutta eipä onnistunutkaan.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥