perjantai 27. maaliskuuta 2009

Aamun tuunauksia...

On kyllä ihanaa kun aamut ovat valoisia; -jonkun aikaa jo olen noussut sängystä siinä kuuden ja seitsemän maissa. Tänä aamuna heräsin viideltä!! Nousin ylös 10 minuutin sängyssä pyörimisen jälkeen, sillä tiesin, että jos olisin jäänyt unen jatkoa odottamaan, niin sen torkkumisen jälkeen olisin ollut todella väsynyt. No, kellojen siirtämisen jälkeen näyttää siltä kuin heräisin vähän myöhemmin... ;-)
Jatkoin aiempaa maalausprojektiani, eli yhden sinisävyisen taulun tuunasin uuteen uskoon. Kehykset valkoisiksi ja kuvan vaihto. Tuli aika kiva.



Maalasin myös pari keittiön maustekoria, tekstin vielä jollakin tavalla jossakin vaiheessa niihin laitan. Ihana Äippäliini toi meille kasvattamiaan herneenversoja, -nam!
Maalatuista koreista siis toinen kuvassa.


Aurinko yrittää pilkottaa pilvien lomasta joten napsin samalla muutaman kuvan lisää.


Nukkekoteilu (mikä sana...) on ollut harrastukseni joskus vuodesta 2005 (taisi olla jo aiemminkin),
mutta se on nyt viimeaikoina vähän jäänyt. Pölyä vain keräävät, mutta en minä tästä luovu... Seuraavassa kollaasissa muutama kuva. Tuon "Harrietin hattuliike" boxin olen tehnyt muistaakseni vuonna 2005. Hatut olen väkertänyt sekä boxin vasemmassa reunassa hyllyillä näkyvät "hajuvesipullot". Myyntitiski sekä seinällä oleva pieni peili ovat myös tekeleitäni.
Kuva suurenee sitä klikkaamalla.

15 kommenttia:

  1. Voi kun minäkin oppisin tuon saman, että ei kannata jäädä sänkyyn, jos on kerran jo herännyt. On ihan totta, että kun herää uudestaan parin tunnin kuluttua, on olo tosi nuutunut.

    Herneenversot ovat sitten hyviä, nam :)

    Aurinkoista viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Sama valvoskelu alkoi valon myötä myös täällä:) mutta ajattelin, että varhainen lintu madon nappaa;))))
    Mukavaa aurinkoista viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  3. Herkän taulun olet tehnyt ja nuo balettitossut sopivat siihen täydellisesti!! Sinulla on esteettistä silmää - sen näkee kuvistasi, asetelmista ja nukkekodistasi. Pääsisinpä sovittelemaan noita hattuja tuonne puotiin...;)Aurinkoista viikonloppua!!

    P.S Taidan itsekin laittaa herneitä itämään, näyttävät nuo äitisi kasvattamat versot niin maukkailta!!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia jälleen! Tuunaamastasi taulusta tuli hieno... Aurinkoisia aamuja ;)

    VastaaPoista
  5. Minä olen myös ruvennut heräämään ilman kellon soittoa kuuden kieppeillä, johtunee valostuvista aamuista. Kaunis taulu ja nuo nukkekoti jutut on aivan ihania. Hauska tuo edellisen postauksen esityskin, mökillä saa itsekin joskus nauttia samantapaisista esityksistä.:) Iloista viikonlopua!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia jälleen! Taulu on todella herkän näköinen.

    T. Sussi

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana baletti tanssijan taulu . Nukkekoti olisi itsellekin oikein mieluisa harrastus mutta aika ei anna myöden. Upeita on kätesi jäljet , ei voi kuin vaan ihastella :)

    VastaaPoista
  8. Taulu on kaunis! Ja nuo balettitossut sopivat taulun kaveriksi upeasti!

    Minäkin olen jo kauan haaveillut nukkekodista. Ehkäpä vielä joskus..

    lämpimin terveisin

    Jonna

    VastaaPoista
  9. Voi kun sinä ihastuttava Titti olet aikaansaava näissä sinun kauniissa kättesi askarteluissa...
    Aina ja yhä vaan kaunista....ihanaa katseltavaa, minä kiitän ja hyvää sauna iltaa!

    terveisiä puutarhamessuilta!

    VastaaPoista
  10. Voi, miten ihania juttuja sinulla taas on. Tuosta nukkekoteilusta tuli mieleeni, että mulla on vielä kolme nukkekotia tuunausta vaille keskeneräisiä. Koskakohan innostuisi jälleen yrittämään. Tälle ihanalle blogillesi haluan antaa tunnustuksen, käy hakemassa se blogistani. :)

    VastaaPoista
  11. Tänään löysin ensimmäisen kerran tämän blogin ja samantien piti tallentaa se suosikkeihin :-) Aivan hurmaavia tuotoksia sinulla.

    Maalaisromanttiikkaan meinaan aivan hurahtaa niin on ihana katsella miten kauniita juttuja muilla on ja haaveilla ja alkaa pikkuhiljaa toteuttamaan omassa kodissa haaveitaan.

    On vaan kolme pientä estettä, kaikki alle kouluikäisiä, mutta kyllähän tässä väkisinkin innostuu kun näin kauniita kuvia näkee :-)

    -Dreamer-

    VastaaPoista
  12. Oi mikä aamuvirkku! Ja paljon kaunista olet saanut aikaan!
    Taulusta tuli tosi ihana!
    Hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  13. Taulusta tuli kaunis ja ihanat balettitossut.Tuo "nukkekoteilu"on mukava harrastus,nykyään vissiin aika suosittu.Itsekin olen kokeillut pienoismallien tekoa,aikaa vievää puuhaa.
    Aurinkoista uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  14. Kuvasi ovat utuisen kauniita...

    Aurinkoa Wiikkoosi!


    Kirsi

    VastaaPoista
  15. Minulla olisi sinulle jotain blogissani...:)

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥