sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Pikainen päivitys....

Sydänrimssuja leikattu, mutta ennen niiden aloittamista ompelin vielä muutaman sydämen Gantin tähtikankaasta. Oikeammin se oli siis Gantin pyyhe/liina mutta teinkin siitä jouluisia sydämiä. Ajattelin että jos vielä kokeilisin kirpparillani niitä kaupata. Keskiviikkona loppuu pöytäni, enkä enää jatkanut vaikka omistaja rouva kovin koitti puhua minua ympäri...Aamupäivällä hain vähän sammalta sekä puolukanvarpuja, -niitä laittelen sitten joulukukkien sekaan. Tällaisen pienen kuusenlatvuksen laitoin sisääntuloon katoksen alle rappuselle.Toivottelen kaikille mukavaa alkavaa viikkoa. Itselläni ovat voimat olleet melko rajalliset; työkokeilu on mennyt kyllä ihan hyvin neljällä ja puolella tunnilla, -mutta kun se nostetaan kuuteen tuntiin, niin saas nähdä miltä se tuntuu...

12 kommenttia:

 1. Ihania kangassydämiä olet ommellut,kiva kuulla että että töissä on mennyt hyvin.Askel askeleelta ja pikkuhiljaa,hyvää alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odotusta sinulle..

  VastaaPoista
 2. KIITOS hyväst ideasta. Täytyypä huomenna mennä metsälenkille hakemaan kuusenlatva, sinkkiämpäri on jo. Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania sydämiä! Varsinkin tuo "hyvää joulua", ostaisin varmasti.
  Ihastellut olen muutenkin blogiasi, kaunista!:)
  -Anelma-

  VastaaPoista
 4. Ai että ihana sinkkiastia! Kauniita myös sydämmet :-)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Voi miten ihastuttavia sydämiä! Minäkin hain metsästä eilen kuusentaimen vesiastiaan, ja kissoilla riitti ihmettelemistä ;)).

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Suloinen tuo kuusi sinkkiastiassaan:) Ihanaa, että olet jaksanut sitä työkokeilua, vaikka väsyttääkin, mutta uskoisin, että se työ on sinulle hyväksi <3

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava tuo kuusi sinkkiastiassa rusetin kera! Ja kauniita sydämiä.

  Tsemppiä ja voimia töihin ja oikein hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Ihania jouluisia sydämia ja kuusi sinkkiastiassa on sellaisenaan niin kaunis!
  Tsemppiä töihin ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kauniita!
  Samoin mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.
  Jos pitempi päivä tuntuu liian raskaalta on kai mahdollista siirtyä takaisin lyhyeen?

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo sinun sydämmet.Kävinkin kirpparilta niitä jo 4 kpl ostamassa ja ne tuovat nyt minulle joulun tunnelmaa.Voimia sinulle töissäsi ja mukavaa joulunodotusta tähän marraskuun harmauteen.Sytytetään kynttilät ja nautitaan hämärästä niiden loisteessa.

  VastaaPoista
 11. Ihania nuo sinun sydämmet.Kävinkin kirpparilta niitä jo 4 kpl ostamassa ja ne tuovat nyt minulle joulun tunnelmaa.Voimia sinulle töissäsi ja mukavaa joulunodotusta tähän marraskuun harmauteen.Sytytetään kynttilät ja nautitaan hämärästä niiden loisteessa.

  VastaaPoista
 12. Ihania sydämiä!! Minullakin on kirpputoripöytä, Vaasassa, mutta käyn siellä vain joka kolmas viikkoa, ja sitten kaikki tavarat yleensä ovat sikin sokin...
  JDL Magazinen mukaan tulee lasku, et siis tarvitse maksaa sitä etukäteen, joten kaikki on kunnossa!!
  Mukavaa viikonloppua!
  Nicole

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥