sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Huutonet päättyy tänään...

Muutamien tuntien kuluttua päättyy Huutonet kohteeni.
Vielä siis ehtii käydä... ;-)

Sen verran haluan tässä nyt sanoa, -kun kommenteissa eräs Tiina kertoi seuraavansa myyntejäni kun niitä täällä blogissani mainostan ja kuulemma minulla menee hyvin kaupaksi moneen muuhun verattuna!! Taidan olla liian herkkä (olen sitä ollut aina, mutta Esikoisen menehtymisen jälkeen olen vielä enemmän) sillä hiukan kyllä pahoitin tuosta mieleni...
Vaikkei varmaan ollut pahalla tarkoitettu...

En missään nimessä ole halunut täällä millään tavalla valittaa etteikö kauppa kävisi!!!
Olen ikionnellinen jokaisesta kaupasta, -ja edellisessä postauksessa kun siitä kirjoitin niin huutoja oli vasta 1-2, nyt on jo useampi! :)

Tiedän että varmasti moni muukin Huutonetissä myy ihan rahan tarpeen vuoksi, -kuten minäkin. Sairaseläkkeeni ei ole suuri, joten joka centti on kyllä ihan tarpeeseen.
Onneksi minulla on ihana mies joka käy töissä ja huolehtii perheestään!

Mutta kuten olen ennenkin näiden vajaan kolmen vuoden aikana (mitä Esikoisen menehtymisestä on aikaa) maininnut, niin ennenkaikkea käsityöt ovat minulle terapiaa, jota tarvitsen selvitäkseni edes näinkin täysipäisenä lapsen menetyksen jälkeen...

Kenellä tahansa on mahdollisuus tehdä oma blogi jossa "mainostaa" omia Huutonet kohteitaan; -mikäs se estää mainostamasta vaikka lehdessä... ;-)
Minulla on suuri onni ja varmaan siis myös etuoikeus blogini kautta saada monia IHANIA ihmisiä "asiakkaaksi". Vuosi toisensa jälkeen nämä samat kyselevät töitäni ilman Huutonettiäkin! Heille suuri ja lämmin kiitos!



Nyt muutama kuva ihanista kirpputori löydöistä.
Luistimet löysin jo jokin aika sitten.

Sisääntulomme toisella seinustalla on jo useamman vuoden ollut valkoiset vanhat luistimet.
Nämä tummemmat ovat erittäin kauniit mielestäni. Laitoin pellavapitsiä yläreunaan. Nauhat vaihdan joskus vähän kauniimpiin.






Tämä ihana vanha kelkka löytyi kirpputorilta eilen.




Nyt minulla on kaksi vanhaa kelkkaa, vanha potkukelkka, vanhat sukset sauvoineen sekä kahdet vanhat luistimet. Kaikki siis vain pihalla koristeena.

Pakkanen paukkuu niin ettei paljon tee mieli ulos mennä. Olenkin siis vaihtelevalla menestyksellä askarrellut koristemunia sekä tötteröitä.
Kävin eräänä päivänä paikallisessa askartelu-käsityö-sisustusliikkeessä (Woodstop) ostamassa tarvikkeita. Kuopus oli järkkyttynyt ja ihmetteli kovin kun kerroin ostosteni tehneen 100€. (no, vähän se järkytti itseänikin, mutta ostin myös reilu 20€:n leimasin setin).
Hän totesi, että miten hitossa joku saa askartelu kauppaan menemään tuollaisen summan, kun kartongit maksaa ehkä euron kappale... sanoin että kun minä en nykyisin juurikaan tuhlaa rahojani vaatteisiin ja meikkeihin (kuten vielä kolmisen vuotta sitten...) niin minä voin askartelutarvikkeihin laittaa sen rahan.
Tuolla liikkeesä on erittäin hyvä valikoima pitsejä, nauhoja yms. Eivätkä ne tietenkään ihan halpoja ole. Voitte arvata että näiden ihanuuksien kanssa voi "mopo karata käsistä"... ;-)



Loppuun vielä pieni kevennys. Miehelläni on hyvä huumorintaju -tosin se ei aina "kuki"... ;-)
Hän yhtenä päivänä lähti siskoni ex-miehen kanssa hakemaan huollossa ollutta työautoaan.
Minä huusin peräänsä, että tuo tuliaisia. Silloin tällöin saatan huvikseni heittää tällaisen kun hän lähtee johonkin. En siis odottanut mitään, enkä sitä tosissani sanonut. Tiesinhän että hän on auton haku reissulla. Kun mies tuli kotiin niin oli käynyt ruokaostoksilla S-Marketissa jo toi kun toikin minulle tuliaisen... ;-)


21 kommenttia:

  1. Älä turhaa murehdi moisista! Hyvähän se on, että kauppa käy!

    Ihanat luistimet ja kelkan olet löytänyt! Toivottavasti minäkin jonain päivänä vastaavat löydän :-)

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Hei Titti!

    Mainonta ja markkinointi kuuluu isona osana kaupankäyntiin ja on aivan luonnollista esitellä omia tuotteitaan blogissa. Niin minäkin teen kun myyn jotakin lumivalkoista puodissani :-))

    Tuotteesi ovat kauniita ja hyvin tehtyjä. Ihanaa että sinulla on jo oma kanta-asiakasverkosto! Sinä jos kuka olet sen ansainnut. Ja voit olla ylpeä siitä :-))

    Nuo luistimet ja kelkka ovat TODELLA upeat!!

    Minulta löytyy myös wanhat sukset, nahkasaappaat, luistimet, kelkka ja potkukelkka..pihamaan talvisomistukseen :DDD
    Somistin jopa postilaatikkommekin että postinkantajan iloksi - mutta miehen pyynnöstä poistin koristeen koska sisustaminen pitää kuulema rajoittaa "omalle tontille" hihiiiii!!!

    Aurinkoista Sunnuntaita sinulle Titti!

    VastaaPoista
  3. Heh, hauska tuliainen :)

    Tottakai voit mainostaa omassa blogissasi, höh! Mukavaa pakkassunnuntaita :)

    VastaaPoista
  4. Hei Titti,
    älä murehdi, jos joku on ihan oudon käsityksen saanut...
    Hih, aika veikeä tuliainen ja piristävä!
    Kyllä ne askartelutarvikkeet ovat aika kalliita ja valmiit työt kannattaakin hinnoitella niin, että saa edes jotain voittoa.
    Mahtavat kirpparilöydöt taas.
    T: johanna r

    VastaaPoista
  5. Heippa!
    Ihania ostoksia kirppikseltä sekä askartelukaupasta:) Kuule, älä välitä tuollaisesta asiattomasta kommentista...jokaisella meillähän on mahdollisuus tehdä samaa jos halutaan, mutta se onkin kiinni osaamisesta! Kaikki ei osaa tuunata ja tehdä niin kaunista, kuin sinä:)Tykkään jutuistasi ja hinnatkaan ei ole olleet kohtuuttomia. Jatka vain ihanien juttujen tekoa, minä ainakin välillä aina hauluan tehdä kauppoja kanssasi<3

    VastaaPoista
  6. Hei Titti!
    Jos joku näkee moisesta vaivaa, niin antaa nähdä! Tuskin itse olisin esim. joulusukkia huutonetistä etsionyt, mutta kun vinkkasit täällä, niin sinnehän porhalsin :D

    Eli tavara kohtasi ostajansa -minua olisi tuskin muuten kohdannut!!

    Ei muuta kuin jatkat vaan näpräämistä -kyllä ne tavalla tai toisella ostajansa löytää, luulen minä.

    Aurinkoista sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  7. Samaa mieltä, ei kannata välittää kateellisten kommenteista,tuotteesi ovat aivan ihania.Toivottavasti saat niitä hyvin kaupaksi.
    Ihanat luistimet ja tuo pikkuinen reki.Mukavaa alkavaa viikkoa ((:

    VastaaPoista
  8. Älä välitä moisista kommenteista, jatka vaan samaan tapaan kuin aiemminkin. Käsityösi ovat ihania ja yksilöllisiä, tosi taitavasti tehtyjä. Ole ylpeä taidoistasi ja nauti tekemisen ilosta!

    Itsellänikin on vanhoja "talvivälineitä" koristeena sekä sisällä että ulkona, niissä on menneiden aikojen muistot ja henki joita ei uusissa kaupasta kannetuissa esineissä ole.

    Aurinkoista talvenjatkoa!

    p.s. ihana tuliainen kaupasta ;)

    VastaaPoista
  9. ♥ YSTÄVÄT IHANAISET ♥
    HIRMUISESTI KIITOS SANOISTANNE!
    TURHAA JA TYHMÄÄHÄN SE MINUN OLI TUOLLAISESTA PAHOITTAA MIELTÄNI, MUTTA KIELTÄMÄTTÄ IHMETTLEN ETTÄ JOLLAKIN ON AIKAA JA VIITSELIÄISYYTTÄ SEURATA MINUN HUUTONET MYYNTEJÄNI JA VERRATA NIITÄ TOISTEN MYYNTEIHIN...
    EN YMMÄRRÄ, -EI MINUA ITSEÄNI KIINNOSTA YHTÄÄN KUKA MINKÄKIN VERRAN MYYNNEISTÄÄN SAA!!

    VastaaPoista
  10. Meitähän on moneen junaan. Tokkopa Tiina pahaa kommentillaan tarkoitti. Ja mitäpä väliä sillä, jos jollakin aikaa on huutonetissä lorvailla, niin se olkoon hänen oikeutensa.

    Ahkera kirppari kävijä olet ja kaikenlaista löydätkin. Tuntuu vain, että kirpparilla kuin kirpparilla ovat hinnat nousseet huimasti, ja toisinaan jätän jotain kivaa ostamatta vilkaistuani hintalappuun.

    Askartelutarvikkeet ovat kalliita. Itse väkertelen kortteja ja niihinkin saa uppoamaan paljon rahaa. Melkoisen rahan sait ostoksiisi menemään. Mutta hyvään tarkoitukseen, terapiaan.

    Miehesi on kyllä kultainen, kiva tuliainen!

    Titta

    VastaaPoista
  11. Ihanat löydöt kirpparilta! Olen itsekin metsästänyt tarpeeksi vanhoja luistimia koristeeksi koko talven, löytämättä! Koristeena roikkuukin omani, käytössä olevat luistimet ;)
    Aurinkoa tulevaan viikkoosi ja pikkasen vähempi toivon pakkasta ♥

    VastaaPoista
  12. Älä kuule välitä moisista kommenteista! Askartelusi ja ompelusi ovat niiiin ihania <3
    Luistimet ja kelkka ovat tosi hienoja löytöjä...
    Aurinkoista viikkoa sinulle Titti!

    VastaaPoista
  13. Älä välitä moisista kommenteista, sinulla on niin kauniita käsitöitä etten yhtään ihmettele, että menevät kaupaksi. Olenhan itsekin niitä huutanut, joten tiedän mistä puhun.
    Jatka vaan samaan malliin.
    Ihanan väriset luistimet ja mikä upea kelkka, vau:)
    Mukavaa alkavaa viikkoa!
    -Hanne-

    VastaaPoista
  14. Voi Titti, purskahdin äänekkääseen nauruun kun näin tuliaisesi,siin aivan ihana en en todellakaan naura pahansuopaisesti sen sinä tiedät vaan sain tästä niin hyvän mielen kuin vain voi olla..viläkin tässä hykertelen ilosta...!:))

    Minusta luistimesi ovat todella kauniit ja pellavapitsi sopii niihen hyvin aijai kun tykkään katsella niitä, tuo sävy on ihana ja niin kauniisti sopii tuohon kokonaisuuteen, samoin kelkka on suloinen.

    Sinulla on valtavan kauniita käsitöitä, usein olen nähnyt kirppisellä halpoja helmiä ja muuta kaunista rihkamaa voisikohan niitä hyödyntää näihin askarteluihisi.

    Ihanaa kun Otto tulee ja pääset hänen kanssaan lenkille ja mikä vielä parasta pakkaset lauhtuu ja aurinko paistaa..minä niin tykkään lenkkeillä, enkä vielä ole koskaan marissut sinne lähteväni oli sitten sää mikä tahansa,
    Sain tässä kaupasta jokin aika sitten Chihuahuanin makupalanappuloita...ilmaiseksi ja aattelin että kenelle antaisin, no olen sen jo avannut ja Rosalle maistui hyvin...kunpa olisin säästänyt ne niin olsin sinulle ne lähettänyt, siis olisit antanut niitä sitten Otolle!

    Oikein mukavaa päivää sinulle Tittiseni, samis:)

    VastaaPoista
  15. Elä ystävä ole milläsikään Tiinan lausahduksesta, sen voi ottaa kehumisena onnistumisestasi, eikö! Ihana asia on että olet löytänyt mieleisen harrastuksen josta saat voimaa jaksaa päivän kerrallaan, niinhän me jokainen eläkkeellä oleva "Tavis" harrastamme sitä mistä saamme itsekin energiaa päiväämme.
    Aurinkoista viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  16. Niin,ei minusta tuossa Tiinan kirjotuksessa ollut mitään loukkaavaa,ei sinne päinkään.
    Hän vain totesioikean asian oikeilla nimillä.
    Kun minäkin olen seurannut blogiasi....
    useasti mainitset sen " että tarvitset jokaisen euron,kun on sinulla niin pieni ...eläke.(,näistä ompeluksista!!)
    Ja sitten jo seuraavassa blogissa hehkutat ostaneesi ,sitä ja tätä.
    Minun mielestä itse vähän hämmennät sitä kattilaa,että saat lukijat kommentoimaan tuohon tyyliin.
    Sehän on sinun asiasi,mutta ei blogistasi ja kirjoituksistasi/hankinnoistasi VOI PÄÄTELLÄ ETTÄ OISIT VÄHISSÄ VAROISSA.
    Ja joku toinen "käsityön/askartelujen myyjä,saattaa kerätä ylimäärästä että ostaa lapselleen pyörän,tai lääkärimenoihin ym. todellisiin hankintoihin
    Kyllä se oman elämän "revittely" julkisesti ,kritiikkiä tulee ,myös toisenlaista,kuin ainaista "MIELISTELYÄ".
    Tuo tavaran hamstraaminen kertoo jo aika paljon ihmisestä;ihan oikeesti.
    Elämä kulkee eteenpäin ,eikä joka pysäkillä voi jo elettyä elämää ottaa kyytiin,vaan sitä täytyy oppia elämään nykyisyydessä ja päästettävä irti menneisyydestä,kipeistäkin asioista.
    Toivon sinulle aurinkoista kevään odotusta.
    T: sitkeä kuin pajunvarsi

    VastaaPoista
  17. Valloittava tuliainen!
    Suurin osa miehistä olisi tuonut korkeintaan suklaalevyn.

    Nyt vasta hoksasin uuden profiilikuvasi, oikein onnistunut talvinen kuva.

    Hyvin perustelit askarteluhankintasi, minäkin olen sitä mieltä että jokainen laittaa senttinsä asioihin joista todella saa iloa ja nauttii.

    Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä, ja jokainen blogin pitäjä itse päättää millaisen painoarvon kommenteille antaa - varsinkin anonyyminä kirjoitetuille.
    Totta varmaan että monen tilanne on paljon kurjempi, mutta se että sinulla on mahdollisuus pieniin arjen iloihin ja lohtuhetkiin ei mitenkään voi olla keneltäkään muulta pois.

    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  18. Hei!
    Tästähän tuli oikein lynkkauspiiri kun ensin kommentista tuli postaus ja sitten vielä nämä kommentit päälle. Huutonetissä ei sen kummemmin tarvitse aikaa kuluttaa, kunhan seuraa tätä blogia ja klikkaa aina suoraa linkkiä. Sieltä sen näkee, miten kauppa käy, ei sen kummemmin tarvitse seurata ja aikaa kuluttaa. Kateellinen minun ei tarvitse olla, koska osaan itsekin tehdä käsilläni kaikenlaista. Vertauskohtia saan siitä, miten omat myyntini ja muutamien tuttavieni myynnit sujuvat huutonetissä. Kuten "Sitkeä kuin pajunvarsi" kirjoitti, joku tosiaan voi todella tarvita jokaisen sentin. Kyllä se vaan mainostamiselta tuntuu, kun postauksessa lukee "taitaa ensimmäistä kertaa käydä niin, ettei kaikki tekeleeni mene kaupaksi" ja vieressä linkki kohteisiin. On totta, että jokainen voi mainostaa ihan miten haluaa. Sitä ei kai huutonetin säännöissä olla kielletty. Anonyymina on valitettavasti pakko kommentoida, kun muuta vaihtoehtoa ei tällä hetkellä ole.
    Enpä tiedä sitten mitä siitä pitäisi ajatella, että ns. ikävästä kommentista pitää erikseen oikein postaus kirjoittaa... "Mainostamista" kai sekin on, että sainpa nyt tälläisen kommentin eräältä Tiinalta.
    "eräs" -Tiina-

    VastaaPoista
  19. Aivan käsittämättömän tyhmää tekstiä ovat nyt anonyymit kirjoittaneet. tai minulla on kyllä vahva epäily, että vahva pajunvarsi on sama henkilö kuin eräs tiina. Näinhän keskustelupalstoillakin yksi ja sama ihminen kirjoittaa eri nimimerkillä.
    Minusta on ollut tosi hienoa, että olet jaksanut ompeluksiasi laittaa myyntiin ja saanutkin niistä muutaman euron. Ja se ei ole ollut keneltäkään toiselta pois.

    Toivon sydämeni pohjasta asti, että jaksat edelleen ommella ja askarrella tuotteita ja laittaa niitä myös meille muille myyntiin.
    ÄLÄ välitä loukkaavista kommenteista. Aurinkoisia talvipäiviä sinulle toivottelee Tarja

    VastaaPoista
  20. kuuleppasta tarja p ja muut sulottaret,"sitkeä kuin pajunvarsi" on tasan tarkkaan eri ihminen kuin Tiina.

    MUTTA SEHÄN TÄSSÄ IHMETYTTÄÄ.kun selailet blogeja,ja haluat kommentoida johonkin kun ei omaa blogia menee anonyymin piikkiin,vai???
    Ja melkein ,lähes tulkoon kaikissa lukee:jotain tähän tyylin :::jätä käynnistäsi viesti tai jotain muuta höpöä :)

    LAITTAKAA "sulottaret" loppuun ISOLLA TEKSTI:::

    SATUNNAISET,JA OHI KULKIJAT ÄLKÖÖN VAIVAUTUKO KIRJOITTAMAAN KOMMETTEJA,
    ainoastaa TE joille elämä on yhtä VALKEETA:),IHANAA:),SULOISTA:)ym,
    voitte jättää viestin tähän :blogiin.
    Minulla ei kateuden häivää ole blogin pitääjää nähden.
    Niin kukapa toisen ihmisen todellisuutta tietää,kun on kysymys NETISTÄ.
    jossa valehdellaan,ja esitetään jotain hyvinkin FIINIÄ.
    SEN sulottarille lupaan EVVK.
    onhan toki ihania ja tavallisiakin blogeja,KIITOS NIISTÄ

    Satumoisia,unelmia ja SUURIA VALHEITA :)

    T.sitkeä kuin pajunvarsi x:)

    VastaaPoista
  21. On "käsityö-yrittäjiä,ja he yrittävät elättää perheensä erillaisilla kädentöillä.

    Veroja ym. maksuja maksan,kun nämä HUUTONETTILÄISET,kiertävät veroja,myyvät satojen jopa tuhansien eurojen edestä,kopioituja malleja (useasti vierailevat vain urkkimassa,ei ostoksilla).
    ...käsi sydämmelle...

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥