sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ostoksia Sisustus Chill`stä, Arvonta ja ALE koodi...


Löysin jokin aika sitten kivan nettikaupan; Sisustus Chill.
Yhden pienen tilauksen olen tehnyt, -joitakin kuvia täällä.

Nyt taas tilailin jotakin ja samalla ajattelin ostaa pienen palkinnon blogini arvontaan.
Puodin ihanainen Anne laittoi vielä kaupanpäällisiksi jotakin.

Itselleni tilasin mm. nämä:
Suloiset Nicolas Vahèn puulusikat Anne laittoi minulle ylläriksi mukaan.







Nyt ei vain ole ollut intoa sen paremmin leipomiseen kuin mihinkään muuhunkaan, -n. 3kk tätä välilevyn pullistumasta johtuvaa kipua ja se etten pysty mihinkään on ns. "tehnyt tehtävänsä"...
Mieli on maassa todella!



Ja siiten siihen ARVONTAAN!

Siihen voit osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin jossa kerrot mikä on parasta syksyssä.
Jos siinä ei ole mitään hyvää, niin senkin voi kertoa!

Palkintona on Nicolas Vahèn muffinssikupit, pursotinsetti (kuvat avatusta sellaiseta näkyy tuolla ylempänä), taikinakaavin ja Anne laittoi vielä mukaan NV:n cookie mixin (sitruuna & manteli).
Iso ja lämmin kiitos Anne ihanainen!

 Arvonta aika on tiistai 30.9 klo. 23.00 asti!

Anonyymien toivon jättävän nimen/nimimerkin ja halutessaan myös yhteystietoja.

Samalla blogini lukijat saavta 15% alennuksen Sisustus Chill`n puodista  5.10 asti!
Koodilla: ALETITINBLOGI
Tehdessäsi tilausta niin kassalle mennessä omien tietojen täyttämisen jälkeen löytyy kohta johon tuon koodin kirjoittamalla saat alennuksen.

Sisustus Chilliltä löytyy myös BLOGI sekä Facebook sivut

Kuvia voitosta!







TOIVOTAN ONNEA KAIKILLE!


94 kommenttia:

  1. Syksyssä parasta...en pidä syksystä paljoakaan, mutta sen kestämistä auttaa jonkin verran ajatus siitä, että uutta kevättä (lempivuodenaika) ei tule ilman syksyä. Aurinkoiset, kirkkaat, kuulakkaat syyspäivät ovat ihania...sateesta ja harmaudesta en tykkää. Metsän antimet...marjat ja sienet ovat ihana asia syksyssä.
    Mielelläni osallistun arvontaan, ihana palkintokin! Hyvää syksyä ja vointia sinulle!

    VastaaPoista
  2. Heippa, tossa muutama päivä sitten mieten ettei ole näkynyt mitään arvontoja koko syksyn aikana. Haluaisin noita ihania muffinsikuppeja :) Taidan liittyä Sisustus Chill´in Fb sivuille :)
    Syksystä: Syksy on minulle niinkuin vähän on-off. Alkusyksy, tähän asti on ollut aivan upea, aurinkoinen ja illat ovat olleet lämpimät ja sirkat ovat soittaneet meille, kukat ovat saaneet lisäää voimaa ja kukkineet jopa uudestaan. Syksy edistyy kuitenkin koko ajan. En pidä siitä kun marraskuussa on pimeätä, ulkona ei näe mitään aamulla ennen töihin lähtöä aikä illalla klo 16 jälkeen... minulla kun on hevoset mitkä pitää hoitaa ja liikuttaa, taskulampun kanssa pitää liikkua ulkona... Mutta kolmen kk.n päästä on joulu ja päivät pitenevät taas :) Taidan kuulua niihin ihmisiin jotka voisivat nukkua koko marraskuun, "marrasunta"
    Toivottavasti selkäsi paranee pian, ei ole kiva jos ei voi tehdä mitään!
    Kristina

    VastaaPoista
  3. Syksyssä on ihanaa pimeät illat, raikas tuuli, moniväriset lehdet..kesän jälkeen syksy on aivan ihanaa aikaa, rakastan kesän jälkeen tulevaa syksyä vaikka kevät taas talven jälkeen on myös mahtavaa...sisustus muuttuu syksyllä ja taas tupsahtelee ihania ideoita, ja mikä parasta syksyllä saa kaikkea ihanaa askartelu materiaalia metsistä...Kynttilöistä on paljon iloa syksyllä, meillä palaa ulkona myös öljylyhdyt luo kivaa tunnelmaa..Minä alan syksyllä suunnitella joulua, kaivan myös joululehdet esille ja haen kovasti ideoita tulevaan jouluun..siis kaiken kaikkiaan syksy on ihanaa aikaa..
    Aivan ihana palkinto pursotin pussia ei minulla olekkaan..
    Siskollani myös tuo välilevyn pullistuma voi sentään se on todella kipeä tiedän :)

    VastaaPoista
  4. Ajattelin osallistua arvontaan :) Syksyssä on parasta värikäs luonto <3 ( pahinta ehkä vesisateet ) Ronja

    VastaaPoista
  5. Itsellä ei kovin kummoinen jauhopeukaloa ole, mutta tyttärellä on ja piristäisin hänen päiväänsä tällä setillä jos onni potkii:) Syksyssä on parasta: kirpeä ilma aamuisin, ruskavärit ympärillä, omenat, kanervat, lämminkeitto päivälliseksi ja marjapiirakkaa jälkkäriksi. Vielä kun pääsee potkimaan ihania lehtikasoja ulos, niin syyspäivä on täydellinen <3

    VastaaPoista
  6. Täältä löytyy eräs, joka ei pidä syksystä lainkaan.
    Inhoan lehtien keltaista väriä ja niiden putoamista.
    Tuoksut ovat ainut hyvä asia syksyssä.

    VastaaPoista
  7. Syksyssä parasta sade... myrsky ja merenranta.. Rakastan sitä suolaista tuulta joka iskee mereltä päin kasvoja..Kodin lämpö kynttilät ja vastaleivotun pullan tuoksu ;)

    Mummi

    VastaaPoista
  8. Syksyssä on parasta vaatetus; kaikki ihanat värit ja materiaalit joilla kerrospukeutua. Ja jos sataa niin sadetakki päällimmäiseksi ja kumpparit jalkaan riittää suojaamaan. Ei tarvitse vielä palella eikä tarvitse hikoilla.... Luonto on kauneimmillaan, värit ovat syvät ja hämärän aika tulee vielä kuitenkin inhimilliseen aikaan; tuntuu että valoakin päivään riittää. Uuniruoat maistuvat ja leivonnassakin on (ainakin minulla) aikamoinen sesonkikausi syksyisin. Niin, ja kaikki tauolta palaava kulttuuritarjonta (kesäteatterit ei ole minun juttuni...) sekä alkavat kurssit ja harrastukset. Ohhoh, taitaa olla aika selvää, että pidän syksystä.
    Arvonnassa mieluusti mukana, näyttääpä inspiroivalle setille.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista
  9. Aurinkoiset ja kuulaat päivät, suppilovahverometsässä kulkeminen, omenahillon teko ja pihan siistiminen kevätkuntoon. Nämä tekevät syksystäni nautittavan.

    VastaaPoista
  10. Syksystä saa intoa sisustamiseen ja syksyn ihanat tuoksut ulkona saa enempi lenkkipolulle! Eikä, tuo pursotin on todella suloinen! Mukana arvonnassa siis ! :)

    VastaaPoista
  11. Syksy on tunnelmallista aikaa ihanaa laittaa ulos syysistuksia ja nauttia kauniista väreistä:) mukana arvonnassa olen minäkin :)

    VastaaPoista
  12. En ole oikein syksyihminen, mutta näistä aurinkoisen lämpöisistä päivistä pidän! Syksyssä ruska on parasta sekä iltaisin on ihana sytytellä kynttilöitä. Ja nyt odotan, että jos pääsisin leipomaan... ;)
    tiiun(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Syksyssä on parasta raikkaat, kuulaat päivät ja kesän sadon korjaaminen purnukoihin ja laareihin. Rauhoitutaan kesän menoista ja nautitaan kynttilänvalosta.

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mukana ihanassa arvonnassa! Syksyssä parasta on hämyiset illat kun saa poltella kynttilöitä ja fiilistellä. Kuulaan rapsakkaat aamut ovat myös ihania. :-) En oikein oo syksy-ihminen, kevät ja kesä on mun juttu.

    VastaaPoista
  15. Parasta syksyssä on luonnon väriloisto ja antimet, kynttilän liekki tummuvassa illassa ja tähtitaivas.
    Aiva ihana arpajaispalkinto, innolla olen mukana!

    Voimia sinulle ja paranemisia selällesi,

    Syystrrkuin Liisapäivi

    VastaaPoista
  16. Muffinssikuppeja minäkin himoitsisin :) Ihania!
    Syksyssä on parasta se että kuuman kesän jälkeen saa oikein ns luvan kanssa olla, hyvillä mielin voi käpertyä sohvan nurkkaan, laittaa kynttilät palamaan ja villasukat jalkaan...nautin sukkien kutomisesta ja tunteesta että ei ole pakko tehdä mitään kun niin usein sataa ja on pimeää.
    Maa antaa tekijöilleen satoa (ei lueta mua mukaan) omenoita, ihania marjoja ja sieniä...yms yms...niistä voi taikoa ihania juomia ja hilloja pimeisiin talvi-iltoihin....
    Kauniina päivinä luonto on kaunis ja aamut ihanan kirpeitä ja antavat tuoksullaan energiaa asioiden tekemisiin :) Joten syksy on aika monipuolista aikaa, vai mitä? :)

    VastaaPoista
  17. Hei! Nyt on ainakin ollut hienoja ja lämpimiä syyspäiviä. Tykkään tällaisesta jo kuitenkin hieman viileämmistä keleistä kun en ole kovan helteen ystävä. Tänään käytiin puolukkametsällä ja se on myös mukavaa, omasta puutarhasta on saatu myös omenoita ja marjoja.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  18. parasta sopivat lenkkeilyilmat kun ei ole liian kuuma, muuten en oikein syksystä välitä.
    emmi.saali a luukku.com

    VastaaPoista
  19. Syksyssä on ehdottomasti parasta se, että aamut ovat hämärämpiä joten saa paremmin nukuttua kuin kesällä. Myös tähtitaivasta/kuutamoa on tunnelmallista ihailla illan pimeydessä. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Syksyssä ehkä parasta, kiirettömät ja matkusteluvapaat viikonloput, kun mökillä käynti loppuu. Ei sillä ettei mökillä olis kivaa, mutta illat pimenee ja matkustaminen väsyttää.
    Mukana arvonnassa ihania tuotteita.
    Jaksamista sinulle selkävaivojen kanssa!
    -päivi-

    VastaaPoista
  21. Ihana arvonta. Syksyssä parasta on raikas ilma ja ruska.
    E-R

    VastaaPoista
  22. Syksy on ehkä paras vuodenaika talven kanssa. Ruska, viileä ja kuulas ilma, pimeät yöt, syysmyrskyt jne. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Sitten tietysti sienet ym muut maanantimet. Syksy on ihanaa aikaa <3

    VastaaPoista
  23. Voi Titti kuinka kivan arvonnan jaksat järjestää kaiken kipuilun keskellä!
    Tykkään syksyssä sen väreistä, kirpeistä aamuista ja syksyn tuoksusta. Kynttilät, tuli takassa ja villasukat... <3

    VastaaPoista
  24. Syksy on parhaimmillaan kun saan olla sisällä villasukat jalassa ja kynttilöiden valossa. (emjama(at)live.fi)

    VastaaPoista
  25. Syksyssä on parasta kynttilät :) Niin ja oikein komea ruska...

    VastaaPoista
  26. Syksyllä saa marjastaa luonnossa.voke1@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Ihana palkinto, ilman muuta mukana =)
    Syksyssä parasta on pimeät illat ja villasukkien tuntu paljaissa jaloissa =)

    VastaaPoista
  28. Ehkä se, että yhdistystoiminta on taas aktiivisempi hiljaisen kesän jälkeen :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  29. mukana aronnassa. t. hmepeltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Haluan olla mukana. Syksyssä on mukavaa kävellä metsässä kun aurinko paistaa ja ei ole mihinkään kiire.

    VastaaPoista
  31. Syksyssä parasta värikäs luonto, ja itse pidän myös viileämmistä säistä kun helteellä on niin tukala olla :D Ja harrastukset yms pyörähtävät käyntiin, kyllä se arkikin voi olla ihanaa :) mukana kivassa arvonnassa! t. saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. syksyssä on ihan parasta noi ruskavärit.omaan puutarhaanikin on eksynyt lukemattomia kasveja syysvärinsä takia.juontaakohan tuo siitä että on syntynyt syksyllä.? syysterveisin saaralle@jippii.fi

    VastaaPoista
  33. Kiva arvonta! Täytyi oikein miettiä, mikä syksyssä on parasta, mutta ehkä se on lähestyvän joulun odotus, kynttilänvalossa tunnelmointi ja se että saa jäädä hyvällä omalla tunnolla välillä sisälle lämpimään, kun ulkona vihmoo vettä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  34. Syksyssä parasta on kirpeän kauniit aurinkoiset syyspäivät =). Mukaan arvontaan!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Ihanat tuotteet. Tekis heti mieli leipoa ;)).
    En ole ollenkaan syysihminen mutta tänä vuonna syksy on alkanut niin aurinkoisissa tunnelmissa että ei voi kun tykätä . Nyt toivon että sää jatkuu yhtä ihanasti ja sitten tulee lumpsis hei - lumi... ei siis vettä ollenkaan ;))). (aina voi toivoa!)
    Mukana arvonnassa ja nyt todella pideän peukkuja.
    ps. Blogissani on juuri alkanut arvonta - käy osallistumassa .

    VastaaPoista
  36. Syksy on kesästä luopumista, pimeetä, sateista, tuulista aikaa. Kynttilöillä saan ehkä sen meneen jotenkuten. Joululta alan jo odottaan lujasti kevättä (vaikka talvi on vasta edessä). Toivon, että syksy menis nopsaan ohi :)

    VastaaPoista
  37. Syksyn pimeys ja vesisateet masentaa, mutta.... toisaalta syksyn pimeys ja kynttilät, syksyn tuoksu, syksyn värit... ehkä se tunnelma kokonaisuudessaan on se juttu... :)

    VastaaPoista
  38. Syksyn pimenevät illat tuikkujen valoineen on parasta ja luonnon värikylläisyys. Sateista en niinkään välitä. Aurinkoisia syyspäiviä!

    VastaaPoista
  39. Ihanaa, kun on syksy. Ilmat ovat viilenneet ja illat alkavat pimentyä. Luonto hiljenee, kun ensin luonut meille mahtavan värinäytelmän. On ihanaa kääriytyä sohvan nurkkaan, kynttilänvaloon, ottaa sukan kudin käteen ja vain nauttia sekä kuunnella luonnon hiljaisuutta.
    Kiitos Sinulle kauniin rauhallisesta blogista ja kivasta sisustus ym. kaupan vinkistä.

    marjoriitta

    VastaaPoista
  40. Parasta on sade ja viileämmät ilmat, myös pimeämmät kun voi sitten tunnelmoida kynttilänvalossa. Ja sateella koiran kanssa metsässä, parhautta! T. Tiara
    kimonotar(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Kynttilät,ruska,sato:), mukana ollaan. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Saa käyttää syksyisiä vaatteita,kesävaatteet jo kyllästytti;) Mukana.Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Syksyssä parasta on raikas ilma! :)
    mevid@outlook.com

    VastaaPoista
  44. Syksyssä on parasta uudet alut
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Parasta on raikas syyssää ja pimeät illat, kun voi alkaa polttamaan kynttilöitä :)
    minnal@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Syksy: sade, lentävät lehdet, pieni kuura maassa ja tietty kynttilät ulkolyhdyissä ja tuolin vieressä neule. Syksy on syksyllä parasta! =)

    VastaaPoista
  47. Syksy on kaunista aikaa, mutta en tykkää kylmästä, pimeästä ja sateisesta ilmasta :( paitsi syksyllä ja talvella on ihana polttaa kynttilöitä! kesällä ei sitä oikein tule tehtyä.
    milja.annukka123@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Syksyssä on ihanaa myrskyt (jos saa kaivautua sohvan nurkkaan)
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Syksyssä parasta on pimenevät illat, kynttilät, värikäs luonto ja leivinuunin lämpö.
    Mukaan ihanan palkinnon arvontaan.
    Terhi
    texas-86(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Syksyssä on parasta raikas ilma sekä pimenevät illat jolloin voi sytytellä kynttilöitä ja piiloutua sisälle.

    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Mun mielestä syksyssä on vuoden ajoista kaikista vähiten mukavaa. On pimeetä ja märkää. Kylmää inhoan eniten. Mukuloille saa kaupasta raahata vaatteita taas niska limassa :)) Parasta on ilman kirpeys. Puolukat. Syysloma..Kynttilät. Takkatuli. Ja ollaanhan me perheenä enemmän sisällä yhdessä kuin kesällä kaikki jossain ulkona! olihan niitä hyviäkin puolia :)) Mukana arvonnassa.
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Syksyssä on parasta kynttilät, villasukat ja neuleet, ruska ja herkut luonnosta! :)

    VastaaPoista
  53. Henna M-L...
    syksyssä ihaninta kynttilät pimeissä illoissa ja takan lämpö ilmojen viiletessä.. :) hennamatila@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Syksyssä paradta kirpeä tuoksu, omenat, saa poltella kynttilöitä

    VastaaPoista
  55. Parasta syksyssä on tämä lapin ruska ja kynttilät :)

    VastaaPoista
  56. Syksyssä parasta on ruska,ihanat pimeät illat sekä sadonkorjuu omalta kasvimaalta.

    VastaaPoista
  57. Syksyssä on ihanaa pimenevät illat. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Värikäs luonto <3 lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  59. Mukana arvonnassa! Kirpeän raikkaat syyspäivät ja tunnelmalliset illat ovat syksyssä parasta. Päivi S

    VastaaPoista
  60. Syksy on säilömisen ja sadonkorjuun ihanaa aikaa.
    Tykkään siitä että keittiössäni leijuu mausteiden tuoksua <3
    Marjaretket metsään ne ovat niin ihania näin syksyn aurinkoisina ja kuulaina päivinä luonto näyttää jotenkin niin kolmiulotteiselta kaikessa kauneudessaan.
    Nyt minulla tätä kirjoittaessanikin omenat kuivuvat kuivurissa ja keittiössä on ihan omenainen tuoksu.
    Kyllä syksy on ihanaa aikaa.

    "Pättit," garanbola(at)gmail.com

    VastaaPoista
  61. Mukana arvonnassa :) Syksyssä on ihanaa se, että pääsee eroon piinaavista helteistä. En oikein ole kesäihminen.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Syksyssä on parasta kirpsakka ilma, värit ja raikkaus. Syksyssä on voimaa ja ytyä, pimeydestä huolimatta, toisin kuin lällyssä keväässä
    kristapasm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Hieno palkinto, mukana arvonnassa ! :) Tykkään syksystä, en ole helleihminen ollenkaan. Niinpä raikas ilma on tervetullut ja kaikki muut syksyn hienot asiat :-) Olen itsekkin käynyt läpi tuon selkäsairauden ja tiedän kuinka se vie mielen maahan kun ei kykene tekemään mitään kovilta kivuilta. Jaksamisia sinulle ja hyvää syksyä ! :-)
    MerjaL

    VastaaPoista
  64. Parasta syksyssä on kauniit värit luonnossa :) Ja pimeät illat jolloin saa nauttia kynttilänvalosta!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Parasta syksyssä, viileät tuulet ja upeat värit sekä odotus keväästä.
    Tuija

    VastaaPoista
  66. pimenevät illat ja kynttilät
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  67. Kaunis ruskan väriloisto ja pimeät illat, kun saa käpertyä sohvan nurkkaan ja katsella, kun takassa palaa tuli. Kynttilät kuuluvat myös syksyyn, niitä polttelen paljon.
    marjo_ah@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Kynttilät ja pimenevät illat.

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  69. Syksy on mielestäni paras vuodenaika. Ihanaa on pimenevät illat, kynttilät, takkatuli, villasukat jalassa, kypsyvät omenat pihapuussa, mereltä käyvä tuuli, syksyinen metsä jne... Tätä listaa voisin jatkaa loputtomasti.

    VastaaPoista
  70. En keksi oikein mitään hyvää, en tykkää syksystä.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  71. Voi hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvannurkkaan lukemaan tai katsomaan tv:tä, kun sieltä vihdoin kesän jälkeen tulee jotain katsottavaa. Samalla voi syödä jotain hyvää.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Parasta on se, että kun kärsii tämän pimeän vuodenajan ja talven yli, osaa taas paremmin arvostaa ja intoilla valosta ja keväästä.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  73. Arvonnassa mukana. Syksyssä parasta on värit. Puiden ja pensaiden syysvärit. En aloita syksyä 1.9. Syksy tulee vähitellen nauttien. Nautin vaahteroiden punaisista asuista jne. Mitä kauemmin syksy kestää, sen parempi. En voi sietää lunta, kylmää jne. Pidän mieluummin sateet ja pimeyden, mustan joulunkin.

    VastaaPoista
  74. syksyssä ei ole muuta kivaa kuin ihanat värit luonnossa. mukaan arvontaan tahdon myös

    VastaaPoista
  75. Parasta syksyssä on kiireisen ja toimintaa täynnä olleen kesän jälkeen rauhoittuminen, kynttilät, pimeät illat ja takkatuli <3
    Ihana arvonta, mukana ehdottomasti!

    VastaaPoista
  76. parasta syksyssä on kynttilät ja raikas ilma!
    arvalla mukana!
    elina_jokitalo (at)luukku.com

    VastaaPoista
  77. mukana arvalla!
    parasta on kynttilät ja viileä ilma ja luonnon värit!
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  78. kynttilät ja villasukat.
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Parasta syksyssä ...aurinkoinen iltapäivä ja puolukkamättäät.Kaikki syksyn värit, mukaan luettuna harmaat sadepäivät. LUonnosta löytyy harmaan eri sävyjä tosi paljon,jos vain pysähtyy katsomaan. Ymmärrän ihmisiä,jotka eivät pidä syksystä, mutta minulla onkin päivällä aikaa ulkoilla. SElkäkipu vähän nyt haittaa syystöitä.Olen syksyihminen....niin ja tietysti arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  80. Parasta syksyssä on ruska-aika sekä kuulaat ja raikkaat syyspäivät.

    VastaaPoista
  81. Parasta syksyssä.....karpalosuo ja sen suon kaikki värit!!!! terv.astan emäntä

    VastaaPoista
  82. Tykkään sienestyksestä, joten se on yksi parhaita syksyn anteja. Mutta nyt oli sitten eka syksy, että jäi käymättä... harmi. Mutta syksy jatkukoon pitkään, en oikein piittaisi talven tulosta. Mutta voihan kohta alkaa virittäytyä jouluun. Olen mukana arvonnassa ja toivon paranemista selälle. hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  83. Parasta syksyssä on sienikausi ja raikas sää.
    -leppäkerttu-

    VastaaPoista
  84. Syksyssä on parasta viileä ja tuulinen keli, sellainen raikas, joka tuivertaa elämän uusiksi, puhtaaksi jotenkin
    sampsapie(at)gmail.com

    VastaaPoista
  85. Puolukat! :)
    millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Syksyn kauneus, värit ja kuulas ilma. Raikas tuuli, ropiseva sade ja lepo.

    VastaaPoista
  87. Värit, sienet, marjat, omenat, ihan kaikki. Olen aina pitänyt kesälomanikin syksyllä (ennen lapsia), jotta pääsen metsään nauttimaan sen antimista.
    SannaHoo

    VastaaPoista
  88. Syksyssä on parasta (tai ainakin hitsin kivaa) raikas, happirikas lenkkeilysää. Kun ilmat kylmenee, niin alkaa tehdä mieli liikkua ulkona ja luonnossa. Niin ja tietysti sienestäminen... Sadekaan ei haittaa, koska silloin voi hyvällä syyllä kotoilla. Toivottavasti selkäkivut hellittävät sinulla.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  89. Syksyssä on parasta värit ja omenat.
    H.Lena lena_girl84@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Rakastan syksyä.. Tuuli/sade ja suolainen merivesi. Kädessä lasi jotain höyryävää juomaa <3

    15xmummi

    VastaaPoista
  91. Syksyssä parasta on pimenevät illat, jolloin saa oikein luvan kanssa koristaa kodin täyteen kynttilöitä, uppoutua sohvan nurkkaan viltin alle teekupponen kädessä :)

    -maijutti-

    VastaaPoista
  92. hei, syksyssä parasta kuulaat aamut. myös myrskyt ja myräkät kivoja; saa hyvällä omallatunnolla mennä peiton alle lukemaan ja syömään herkkuja :D

    -TiinaL-

    VastaaPoista
  93. Saa vetäytyä omaan pesään. Saa levätä ja olla vaan. Saa vapaata pihahommista :)
    Tuulen tuiverrus ja vesisade; omassa pesässä lämpimässä !
    Osallistun arvontaan. Ompa aika nam palkinto !

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥