torstai 21. helmikuuta 2008

Kuopus kävi tyttöystävänsä ja tämän vanhempien kanssa risteilyllä Tallinnassa, -ja tällaista villalankaa ihanainen poikani oli ostanut äidille tuliaisiksi :-) Valitettavasti en tämän tarkkaa käyttötarkoitusta tiedä; eilisiltana siitä virkkasin ja oli kovasti hajoavaista. No, kunhan nuoripari tulee viikonlopuksi tänne, niin kyselen pojan tyttöystävältä, hän on erittäin taitava käsityöihminen (nuoresta iästään huolimatta) ja osti kyseistä lankaa itselleenkin.

3 kommenttia:

  1. Tuosta langasta saisi varmaan ihanan huovutetun laukun.

    VastaaPoista
  2. Juu, ja tuosta hahtuvalangasta saa myös ihania huovutettuja huiveja ja ties mitä muuta. =) Mutta kaksinkertaisella hahtuvalla neulottu tai virkattu laukku olisi kyllä ihana, etenkin kun lanka on tuollaista kaunist aliukuvärjättyä. Ja sitten neulonnan jälkeen vain koneeseen huovuttumaan. =)

    VastaaPoista
  3. Palaga ja Evelin: Kiitos kommenteistanne. Nyt meillekkin pojan tyttöystävän kanssa on selvinnyt, että on kyse hahtuvalangasta. Hiukan sitä epäilin, mutta kun vieras asia minulle oli, niin varma en ollut. En vielä tiedä mitä tästä teen, kun ei tuota neulomis/virkkaus taitoa kovin monimutkaisiin ole...

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥