keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Sataa sataa ropisee...

Tänään ollut todella harmaa ja sateinen sää. Meillä miehen kanssa viimeinen lomapäivä, -tai hänen piti tehdä tänään yksi pieni työajo Kirkkonummella ja Espoossa. Minä lähdin mukaan ja pääsinpä sillä reissulla käymään pikaisesti yhdellä kirpputorilla.
Tein muutaman mukavan löydön; tämä vanha painava tinatarjotin on kaiverruksien mukaan vuodelta 1934. Mitä lie kirjaimet tarkoittavat... Reunassa on todella kaunis koristelu, ihastuin oitis.
Nämä kaksi kynttilänjalkaa löysin myös. Tuo musta on melko painava, -sen ajattelin maalata valkoiseksi. Sopii siten paremmin sisustukseen ja silmään... ;-)

2 kommenttia:

 1. Kisumisu Leeville
  paijaus täältä keltaisen talon tohinasta!!!<3
  Onko kirnauskis pysynyt kotosalla-eikä ole lähestyvä maaliskuu saanut sitä suunnittelemaan kaukopartiolaiseksi ryhtymistä!?
  Muistan,kun kisukkalaisenne piti sinua pitkän aikaa kaipailevaisena ja monta päivää oli kissapoika kadoksissa... =O(
  Toivottavasti se odotus/jänskättäminen ei enää ikinä toistu!!!
  Oli siinä monet odotuksessa mukana ja lopputulos vihdoin ja viimein onnellinen!!!
  Voikaa onnellisesti ja nauttikaa toistenne seurasta hirmusti paljon!!!<3

  VastaaPoista
 2. Essuntaskun emäntä: Leeviltä kehräys paijauksista! :) Kotona on pysytellyt -onneksi- vaikka hyvin kyllä huomaa miten kissa herran "nenä kasvaa" kun ovea vähänkin raotetaan... ;-) Ei varmaan mene päivääkään, etten sitä viime syksyistä tilannetta miettisi, -toivomme todella, ettei tänä vuonna niin kävisi!
  Teille sinne keltaiseen taloon leppoisaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥