sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Kirpputori ostoksia taas...

Lähdimme tänään aamulla mieheni kanssa ajelemaan Salon kirpputorille.
Meillä on hiukan erilainen tapa kiertää kirppareita... Katselemme tietenkin erilaisia asioita, mutta mies on myös huomattavasti minua nopeampi näillä käynneillä... Joitakin pieniä löytöjä kuitenkin tein, -vaikka kiersinkin omaan normaaliin tahtiini nähden aika nopeasti...
Taustalla näkyvät maljat ovat aiempia kirppis ostoksia, -nyt siis vain kuvausrekvisiittana. Tämän päivän "löydöt" ovat kaksi pientä tarjotinta sekä kippoa joissa palaa kynttilät.
Näistä kannellisista kanoista vain tuo valkoinen on tämän päivän ostos, -toinen on hankittu joskus kauan sitten -myös kirpputorilta.
Tämä ihana emalipotta oli "pakko" ostaa... Minulla on samantyylisiä aiemmin kirpputorilta ostettuja emalipannuja kaksin kappalein. Kesäkukille näitä olen suunnitellut. Koska kukkia tähän ei nyt ollut niin Mailegin Hiiri Herra saa toimia rekvisiittana. ;-)
Kävimme kotimatkalla myös täällä, mutta koska nälkä oli jo melko suuri, -ja olimme päättänet mennä syömään Sammatin Kievariin, niin käynnistä tuli pikainen, eikä mitään kivaa löytynyt.

3 kommenttia:

  1. Olen todella kateellinen noista kanoista...

    VastaaPoista
  2. Miriva: Pidän peukkuja, että sinäkin joskus löytäisit itsellesi tuollaisia kanasia... =)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin kaakattaa tuollainen keltainen kana. On jo niiiiin vanha, että en edes muista mistä se on meille tiensä löytänyt... Mutta ihana on!

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥