tiistai 26. helmikuuta 2008

Aurinkoisen päivän ostoksia...

Kävimme siis eilen iltapäivällä miehen kanssa ajelemassa Inkoossa. Aurinko paistoi eikä lunta ollut oikeastaan missään. Eipä olisi uskonut, että on kuitenkin vasta helmikuun loppua...
Kuten niin montakertaa aiemmin, niin tälläkin kertaa piti käydä Strandissa. Siellä ensimmäisenä suuntasin Limonaan, katsomaaan josko löytäisin jotakin mukavaa. Nyt ehkä joku miettii, mitä minä- jo isojen poikien äiti teen lastenvaate ja -tarvikeliikkeessä... ;-) No, olen sieltä silloin tällöin löytänyt jotakin kivaa pientä sisustus juttua. Kuten tälläkin kertaa; mukaani lähti tämä Mailegin silityslauta ja -rauta. Kyselin Mailegin pulpettia (josta joskus jossakin olen kuvan nähnyt). Heillä ei sitä ollut, mutta lupasivat sen minulle tilata. Minusta nuo Mailegin puput, hiiret ym. tarvikkeet ovat vastustamattoman suloisia. Tässä blogissani kuva aiemmista Maileg hankinnoistani.

Tämä silityslauta ja -rauta siis eilisiä ostoksia.

Rosalindassa olisin saanut kulumaan aikaa -ja rahaa- vaikka kuinka, mutta ostin vain jotakin pientä. Kynttilöitä pitää olla aina, Gantin ja Linumin pyyheliinat ostin myös. Mietin kyllä jo hetken, että sisustussydämet näyttäisivät kauniilta näistä ruutukankaista, mutta enpä tiedä raaskiinko niitä leikellä... Kuvassa alinna olevan House Doctorin kauniin valkoisen pitsi kaitaliinan löysin Merandasta.

3 kommenttia:

 1. Ihania,ihania värisävyjä alakuvassa!!!
  Kynttilöitä ja keittiöpyyhkeitä ei todellakaan voi olla liikaa!!!=O)
  Kaikista kauneimpia kynttilöitä ei vaan raaski polttaa!!
  Sitten ne saavat ilahduttaa kauneudellaan jossakin asetelmassa,kunnes joskus päätyvät poltettavaksi!!!
  Rutistus sinulle
  hyvän värisilmän omaava Titti!!!

  VastaaPoista
 2. Teille molemmat Katit: Lämmin kiitos kommenteistanne! * =) *

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥