torstai 8. toukokuuta 2008

Lääkärissä käyty...

En sitten pystynyt menemään töihin tänään, vaikka sitä kovasti toivoin. Yö oli huono ja päänsärky aamulla melkoinen... -muusta olosta puhumattakaan!
Olen vain yrittänyt jaksaa -ja kuten lääkäri sanoikin, niin hienosti olen jaksanut. Mutta nyt pääsi itku ja lääkäri totesi masennuksen puhjenneen uudelleen (tunsinhan minä oireet, mutta en vain halunnut myöntää sitä itselleni). Ilmeisesti tämä särky, huonosti nukutut yöt, pitkä odotus ja epävarmuus ennenkuin leikkaus varmistui, ovat osaltaan edesauttaneet tätä! Lääkitystä nostettiin (estolääkityshän minulla on koko ajan) ja tämä lääkäri kirjoitti loman leikkauspäivään asti.
Olen halunut pitää tämän blogini suht positiivisena, joten en ala täällä sen enempää tuntojani purkamaan (ainakin yritän...).
Kävin töissä, halasin ja suukotin ihanat pikkuiset jotka juosten ja nimeäni huutaen t
ulivat luokseni kun pääsin portista sisään. Hammasta purren yritin olla itkemättä, -voi kuinka mielelläni olisinkaan ollut siellä heidän kanssaan. Sisälle päästyäni tuli itku; ihanat työkaverini jaksoivat lohduttaa, tukea ja tsempata!
Tiedänhän minä tästä selviäväni, mutta nyt vain kaikki tuntuu niin vaikealta ja mustalta...
Yritän jaksaa edes ompelutöitä tehdä niin pysyn ehkä vähän "kuosissa". Kotityöt rempallaan, mutta ennen leikkausta yritän jaksaa kunnolla imuroida, pestä lattiat ja tehdä muut sellais
et. Käsivarteen ja olkapäähän sattuu niitä tehdessä, mutta kunhan leikkauksesta olen toipunut, niin eiköhän taas nekin hommat suju!
Huh kun tämä on nyt pelkkää valitusta ja kirjoitus koskee vain särkyjäni ja tulevaa leikkausta... No, ne nyt ovat tällä hetkellä päällimmäisenä ajatuksissani... Eiköhän tämä tä
stä muutu!
Vähän kuitenkin iloa; muutama Tilda enkeli joita tänä aamuna puutarhassa kuvailin.Nyt otan itseäni niskasta kiini; suljen oven takanani, yritän unohtaa hetkeksi tekemättömät kotityöt ja lähden luontoon kävelemään.

10 kommenttia:

 1. Hyvä että hait sairaslomaa!
  Ja muistahan hoitaa myös masennuksesi ennenkuin suunnitteletkaan takaisin työhönpaluuta, vaikka olkapää olisikin jo kunnossa!!!
  ((((((jaksamishaleja))))))) edelleen!

  VastaaPoista
 2. Lämpöisiä halauksia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että menit lääkäriin. Itsekin masennuksen sairastaneena tiedän, että lääkityksen tarkastus tuossa tilanteessa on tärkeää. Muista nyt hoitaa itseäsi, koti kyllä pysyy paikallaan. Ne pölypallot sängyn vieressä ovat suojelusenkeleiden aamutossuja, joten kaikkia ei pidäkään poistaa! Tsemppiä kevätpäiviin! t. Sari

  VastaaPoista
 4. Titti: Ihan uteliaisuuttani kyselen että mikä kädessäsi on?
  Äidilläni on ollut kohta kuukauden päivät todella kipea oikea käsi. Kipu lähtee kuulemma olkapäästä ja tuntuu etusormessa ja peukalossa. Ennen tuota kipuilua oli olkapää jotenkin muljahtanut minkä jälkeen käsi on ollut todella kipea ja lääkkeitä(vahvoja) joutuu syömään. Kuulemma särkee kovasti kättä muuten...

  Yst.terv.maisuli

  VastaaPoista
 5. Jaana: Kiitos, tulee niin hyvä mieli kun aina jaksat minua tsempata! =)

  Tuula kaimani: Sinulle myös lämmin kiitos toivotuksista! =)

  Sarille myös iso kiitos kauniista sanoistasi. Ihanaa- ,nyt ei tarvitse niin olla huolissaan siivoamisesta... Enkelit ovat ihania, enkä missään nimessä halua heidän aamutossujaan imuroida pois... ;-)

  Maisuli, minulla on kiertäjäkalvosin oireyhtymä ahdas olkapää. Reilu vuosi sitten tämä alkoi... Toivon todella, että äitisi käsi tutkitaan kunnolla ja hän saa asianmukaista hoitoa! Itse sain kortisoonipiikin, erilaisia särkylääkkeitä, -mutta eivät auttaneet. Voimia äidillesi!

  VastaaPoista
 6. Nyt pienin askelin eteenpäin. Kaikki tunteet ovat sallittuja, joten älä pidättele :) Itke kun itkettää, kyllä naurun aikakin taas tulee. Voimia ja halaus!

  VastaaPoista
 7. Kangaskasa, Lämmin kiitos kauniista sanoistasi ja voimahalauksista! =)

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan kaunis ja ihastuttava ja suloinen kolmenkopla!!!<3<3<3
  Tuollaisen rivistön enkuleita minäkin voisin ottaa,jalkojansa kiikuttelemaan kaapin reunalle!!!=O)
  Olet lämpimästi ajatuksissani!!!
  Raihnainen on tämä mami mullankuskauksesta,mutta sydän sykkii lempeitä ajatuksia puoleesi!!!<3<3<3
  Enkeleitä tulevaan käsioperaatioon!!!

  VastaaPoista
 9. Katinkaiselle Lämmin kiitos sanoistasi! Koitahan parannella kolottavia jäseniäsi. Minullakin noita puutarhahommia olisi, kunhan vain saisin intoa jostakin...
  Aurinkoisia ajatuksia täältä sinne! =)

  VastaaPoista
 10. Tiedän mistä kirjoitat, Titti. Lämmin halaus ja voimaterveiset. Ymmärrän ettei tämä ole sinulle oikea foorumi vuodattaa kipua (olen itse valinnut suunnilleen saman linjan) mutta silti me kaikki olemme hengessä mukana.

  ((((hali))))

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥