tiistai 27. toukokuuta 2008

Taas vähän päivitystä...

Tänään olen pystynyt hoitamaan hiukan omia asioitani, -rakas, ihana äitini tukenani.
Kävin työpaikalla hakemassa kaapistani muutamia vaatteita sekä sateenvarjon (siltävaralta jos lauantaina sataa). Ilmoitin tekstiviestillä, että olen tulossa käymään alakerrassa (siellä ovat pukuhuoneet ja sinne pääsen avaimella alakautta). Ilmoitin myös etten tule yläkertaan (en pysty kohtaamaan lapsia, en halua, että näkevät minut tässä kunnossa, itkevänä ja surullisena, -heidän kanssaan kun olin kuitenkin aina kaikkea muuta... :) ), ja että jos joku haluaa tulla moikkaamaan niin pikaisesti siellä piipahdan.
Siellä minua oli vastassa suurinosa ihanista ja rakkaista työtovereistani! (kaikkihan päiväkodissa eivät voi tulla, sillä joidenkin täytyy jäädä lasten kanssa.) Voi kuinka hyvältä tuntuivatkaan työkavereiden lämpimät, lujat ja pitkät halaukset. :) Ei siinä
ollut -eikä tarvittu sanoja, oli vain pitkä ja luja halaus...
En tiedä käykö kukaan työtovereistani täällä sivuillani, mutta jos joku käy, niin kertoohan eteenpäin: Olette kaikki niin ihania ja rakkaita. Tiedän teidän ajatuksissanne rinnallani kulkevan tukien ja voimia toivoen, -Kiitos!

Myös hautajaisiin jaksoin tänään ostaa vaatteet ja kengät. Ja vielä iltapäivällä kävin parturissa (jonka mies oli minulle aiemmin tilannut). Sielläkin äiti oli mukanani. Parturi on tuttu paikka, myös esikoiseni kävi siellä. Lämpimät halaukset sain sieltäkin.


Huomenna on raskas päivä. Esikoiseni on tuotu Helsingistä tänne oman sairaalamme kappeliin, ja huomenna lähdemme saattamaan kun hänet siirretään hautausmaan kappeliin...

Taas kerran haluan kiittää teitä kaikkia jotka jaksatte ihanilla kommenteillanne tuoda meille sitä välittämistä ja siten myös tukea! KIITOS! Ja kiitos myös teille jotka ette välttämättä kommentoi, mutta varmaankin ajatuksissanne välitätte... =)

17 kommenttia:

 1. Olen jo monta kertaa aikonut tänne viestin jättää. Kyynelsilmin olen lukenut poikasi poismenosta. Vanhempani ovat myös menettäneet lapsensa ja minä siis ainoan sisarukseni muutama vuosi sitten.
  Toivon todella voimia teille ja jaksamista, päivä kerrallaan eteenpäin.

  Beth

  VastaaPoista
 2. Voimia huomiseen raskaaseen päivään!

  Halaten Jaana

  VastaaPoista
 3. Olet ajatuksissani
  rakas Titti!!!<3<3<3
  Huomiseen
  enkeleitä ja voimia!!!

  VastaaPoista
 4. Voimia ja jaksamista hautajaisiin! Olet ollut ajatuksissani joka päivä! Sytytän hautajaispäivänä kynttilän poikasi muistoksi.

  Iso hali <3

  VastaaPoista
 5. "Miten vähän tiedämme elämästä, maisen matkamme määränpäästä?
  Se loppuu kesken ja surussamme, vain muisto enää on lohtunamme."

  Voimia huomiseen!

  Halauksin! Tarjuska

  VastaaPoista
 6. Voimia ja jaksamista, olet ajatuksissani. Halauksin Merja

  VastaaPoista
 7. Voimahalauksia sinulle raskaaseen päivääsi - olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
 8. Lämmin osanotto sinulle! Löysin tämän blogisi, koska olit vieraillut omassa pienessä blogissani. Voi miten suuri suru sinua onkaan kohdannut! Voimia sinulle näihin päiviin, tulevaan kesään, kaikkeen mitä edessäsi on.

  t. Kaarina

  VastaaPoista
 9. Voimia sinulle tänään! Tiedän, että vaikka matka sairaalasta hautausmaalle on lyhyt, tuntuu silti, ettei se lopu koskaan. Toivon, että edes yksi ohikulkija kunnioittaa pysähtymällä teidän raskasta matkaanne.
  Halauksin Sari

  VastaaPoista
 10. Toivotan minäkin voimia sinulle tämän päivän johdosta ja tulevalle lauantaille. Se myös on varmaan raskas päivä, toivonmukaan siitä alkaisi pikku hiljaa helpompaan suuntaan kääntyä. Monella tuo päivä on juhlapäivä, kuten myös meilläkin, mutta varmaan olette myös silloin mielessäni.

  VastaaPoista
 11. Osanottoni minunkin puolestani!
  http://siskonen.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 12. Lähes joka päivä käyn sivuillasi, mutta viestin jättäminen niin vaikeaa, ei löydä sanoja... ISO hali ja voimia!

  VastaaPoista
 13. Ensi kertaa tänne piipahdin ja muutaman kerran piti varmistaa lukemalla, pitääkö tämä todellakin paikkansa. Osanottoni suruunne!! Olo on varmasti epätodellinen...en osaa edes kuvitella.
  Taivaan Isän huolenpitoa ja rohkaisua kaikkina hetkinäsi!

  VastaaPoista
 14. "Kaikella on määräaika,
  ja aikansa on joka asialla taivaan alla.

  Aika on syntyä ja aika kuolla.
  Aika on istuttaa
  ja aika repiä istutus.
  Aika on surmata
  ja aika parantaa
  Aika on purkaa ja aika rakentaa.
  Aika on itkeä ja aika nauraa.
  Aika on valittaa ja aika hypellä.
  Aika on heitellä kiviä
  ja aika kerätä kivet.
  Aika on syleillä ja
  olla syleilemättä.
  Aika on etsiä ja aika kadottaa.
  Aika on säilyttä
  ja aika viskata pois
  Aika on reväistä rikki
  ja aika ommella yhteen
  Aika on olla vaiti
  ja aika puhua.
  Aika on rakastaa ja aika vihata.
  Aika on sodalla
  ja aika rauhalla."

  Näiden kauniiden lauseiden myötä toivotan Sinulle, Titti, voimia jaksaa sen, millä juuri nyt on aika Sinun elämässä.

  Olet ajatuksissani joka päivä!

  VastaaPoista
 15. En löydä sanoja... halaan sinua lämpimästi.

  VastaaPoista
 16. Mietin eilen, voisinko sanoa jotain viisasta. En keksinyt. Nyt kirjoitan taas.. En osaa sanoa mitään muuta toivoa, että elämä antaa jostain Sinulle voimia. Voimia ja selviytymistä. Ja vaikka mielessä olet ja olen niin pahoillani puolestasi, en voi tehdä oikeasti oikein mitään, mikä helpottaisi oloasi. En juuri mitään. Ja tässä kohtaa ihminen tuntee olevansa niin pieni. Kunpa sanat edes hitusen verran toisivat lohdutusta. Edes murusen.

  Kunpa olisi joku keino, jolla voisin auttaa. Mutta tämän tragedian edessä en voi kuin lähettää lämpimän ajatuksen ja kertoa, että et ole yksin. En oikein osaa muuta.

  -hannis

  VastaaPoista
 17. Aiemmin jättämäni viesti näyttää kadonneen jonnekin..
  Menettäessämme rakkaamme, menetämme myös itsestämme osan - usein parhaimman osan itseämme.. Ehkä tämä osa sinua on poikasi mukana hänen matkallaan aivan kuten osa hänestä seuraa aina sinun mukanasi missä ikinä kuljetkin, jotta voit vaalia sitä muistoa hänestä ja jakaa muiston muiden läheistesi kanssa sitten kun jakamisen aika on. Jaksamisia

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥