sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Leppoisaa yhdessä oloa...

Olimme tänään vanhemmillani syömässä; Minä ja sisko perheinemme. Veljen perhe on Rukalla loman vietossa, joten he eivät tällä kertaa olleet mukana.
Söimme äidin tekemiä ihania ruokia, -joita taas oli runsaasti erilaisia. Jonkin ajan kuluttua oli tietysti kahvit yms. mutta sitä ennen pelailimme porukkalla tietovisaa. Niin ihanaa ja hauskaa yhdessä oloa! =)
Kuvailin äidin upeita narsisseja jotka veljeni perhe oli tuonut ennen lomalle lähtöään.Minä tein ja vein tällaisen kukkakorin. Perunanarsissit ovat vielä aivan nupuillaan, -mutta nopeasti ne siitä aukeavat.


Omat narsissini ovat jo näin auenneet -ja lisää nuppuja näyttää olevan tulossa. =)


Huomenna vielä vapaapäivä jonka vietämmekin miehen kanssa kahden, -sillä nuoriso siirtyi tänään toiseen kotiinsa. Eiköhän huominenkin kulu vain oleillen ja vapaasta nauttien. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥