sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Virvon varvon...

Voi, -meillä ei käynyt yhtään pääsiäisnoitaa... Ja minä kun olin varannut pääsiäismunia koriin.
No, aamupäivällä olimme hetken pois, kun mies käytti minua kirpputori kierroksella (ihan vain näillä paikallisilla). Kunhan nuoriso illalla tulee isältään, niin onhan herkkuja odottamassa... ;-)

Yritin kuvata askartelemiani koristemunia, mutta kuvista ei tullut hyviä. Kunpa joku joskus opetaisi minua kameramme saloihin... Näissä kuvissa maalaamiani styroxmunia joihin laitoin pieniä helmiä.

Nämä ovat pahvimunia, enkä käsitellyt niiden pintaa millään. Mielestäni olivat kauniit juuri tuollaisina; kaksipuolisella kapealla teipillä laitoin tuon kukkanauhan sekä toisiin puolikkaita helmiä.

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Täällähän on hienoja pääsiäiskoristeita!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita pääsiäiskoristeita! Sinä se jaksat aina ahertaa kaikkea kivaa kotiin. Kunpa itselläkin olisi aikaa...mutta kiva nauttia näistä sinun tuotostesi kuvista ja niiden tuomasta tunnelmasta! :) Mukavaa pääsiäisviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pääsiäismunia. Tällä suutarin lapsella ei ole kenkiä ja kaikki pääsiäisaskartelut tekemättä :( No nautin täällä blogimaailmassa muiden tekemistä koristeista. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Teille kehuista... =)
  Olisipa ollut mukava tietää anonyymi sinunkin nimesi! Olet joka tapauksessa tervetullut toistekin!
  Aurinkoisia kevät päiviä Teille!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥