maanantai 24. maaliskuuta 2008

Pääsiäisen viimehetket....

En vielä tänään halua siivota pääsiäistä pois, -sain nimittäin vasta jokin aika sitten valmiiksi, jo monta päivää aiemmin aloittamani koristemunat. Ehkäpä huomenna työpäivän jälkeen poistan ainakin kaiken keltaisen... Vaikkei sitä niin kauheasti olekkaan. Kauan sitten äidiltä saamani (veljeni nuoruudessaan koulussa tekemä) kaappi on saanut uuden ilmeen ja vaikka pääsiäiskoristeet siirtävätkin paikkaa niin kaappi jää. Uudella rekvisiitalla vain. ;-) Kaappi ei siis ollut valkoinen eikä ovessa ollut kanaverkkoa, -ne ovat miehen -pyynnöstäni- tekemiä.


Niin taas on kuluneet päivät nopeaan... Ensin sairauslomalla ja sen jälkeen pääsiäinen.
Käteni ei edelleenkään ole kunnossa, mutta on ihanaa mennä huomenna töihin.
Joka päivä odottelen kutsua leikkaukseen, -tarkistin juuri, että ilmoitus on päivätty 4.2 ja siinä lukee, että arvioitu jonotusaika on 2-3 kuukautta. Voi olla että joudun vielä kuukaudenkin odottelemaan...

7 kommenttia:

 1. Suloinen pikkukaappi - ajankohtaiselle rekvisiitalle juuri omiaan:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita nuo munat :) Mistä olet löytänyt nuo ihanat kuvat niihin? Vaihdoin muuten allekirjoistusta, ettet ihmettele ;) Terkuin Merja

  VastaaPoista
 3. Ihania munia, eikös noita voi pitää muutenkin esillä? itse ainakin ajattelin pitää vielä

  Kuinkas tuon allekirjoituksen saa pysymään, ettei tarvisi jokakerta vaihtaa?

  Jaksamista töihin ja hyvää viikkoa

  T. Sarppa

  VastaaPoista
 4. Aivan supersöpö toi sun kaappisi! Tein Suomessa vastaavaa, kun kävin työväenopistolla nikkarikurssia, mutta se jäi kesken :-) Täytyy kyllä vielä saada joskus valmiiksi. Kanaverkko antaa niin ihanan ilmeen. Mistä olet kaapin löytänyt?

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos kommenteistanne! =)

  Inkivääri; tuohon kaappiin on mukava aina vaihtaa erilaista rekvisiittaa, -vaihtuva näyttely... ;-)

  Merja; Munien kuvat olen tulostanut netistä löytämistäni vintage-kuvista. Ihan luvallista se ei kai ole, mutta nuo jäävät meidän kotiimme, omaksi iloksemme. Toivottavasti ei kukaan ilmianna minua... Olen vastaavanlaisista kuvista tehtyjä munia yms. nähnyt joissakin ulkolaisissa blogeissa. Niistä idean nappasin.

  Sarppa; Jäin itsekkin miettimään, että enpä taida ihan pian munia pois pakata, -sopivat sisustukseemme vallan mainiosti muutenkin. =)
  Tuohon allekirjoitukseen en valitettavasti osaa sanoa mitään.

  Hannis; Minustakin tuo kanaverkko sopii kaappiin kivasti. Tuon on siis veljeni joskus koulun puutöissä tehnyt. Se oli ruskeaksi petsattu ja ovessa oli tummahko koristelasi, myöskään tuota ylimmäistä hyllyä siinä ei ollut.
  Olen saanut kaapin joskus äidiltä -ja hänen luvallaan sain tehdä siihen muutoksia! =)

  VastaaPoista
 6. Minäkin liityin kaappisi ihailijakaartiin!!!<3
  Pieniä söpöisiä kaappeja ei koskaan ole liiaksi!!!=O)
  Hienoja on kyllä väsäämäsi pääsiäismunasetkin!!!=O)
  Minä en saanut tehtyä yhden ainokaistakaan koristemunaa,vaikka sain hurjasti paljon virikkeitä, katsellessani kymmeniä ja taas kymmeniä hienoja tekeleitä ympäri Blogiostaniaa!!
  Josko sitten ensi pääsiäisenä!!!
  Rutistus minulta sinulle Titti!!!

  VastaaPoista
 7. Katinkainen; Kiitos vierailusta Ystäväiseni!
  No, vaikket sinä pääsiäiseksi askarteluja aikaiseksi saanutkaan, niin teethän jouluna sitäkin enemmän... ;-)
  Lämmin halaus Sinulle!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥