maanantai 17. maaliskuuta 2008

Maanantai päivää

Olen kotona, vaikka töissä pitäisi olla... Käsivarsi- ja olka särky valvotti koko aamuyön, eikä minusta siis ollut töihin lähtijäksi. En muista olenko täällä vai vanhassa blogissani maininnut, mutta minulla on olkapäässä kiertäjäkalvosin oireyhtymä... Odottelen leikkaukseen pääsyä; ehkäpä huhti- tai toukokuun aikana. Tätä särkyä on kestänyt vuoden päivät! Kyllä sen kanssa jotenkin on oppinut elämään, mutta kun se vaikuttaa yöuneen, niin arvaahan sen mitä siitä seuraa! En nyt mene lääkäriin, sillä todennäköisesti kirjoittaisi taas pariviikkoa sairauslomaa, -enkä todellakaan halua olla niin kauaa pois töistä. Leikkauksen jälkeen on tietenkin toinen juttu.
En toki tahdo tässä vaivojani valitella, -kerronpa vain syyn miksi olen kotona...

Olen tässä aamun tassutellut miettien, että jotakin pitäisi tehdä... Lähinnä minulla olisi tuo siivous puoli mielessä, mutta väsymyksestä ja särystä johtuen on inspiraatio kadoksissa...
Kuvailin hiukan eilisiä kirpputori löytöjäni, -joista sain niin hyvän mielen. =)
Ei mitään ihmeellistä, mutta minulle ihania juttuja: Vanha Arabian pieni kulho, jossa alulautanen kiinni, siihen laitoin helmihyasinttia. Vanhoille ruokailuvälineille sekä leivosvuuille ihana iso lasitölkki jossa lukee: KEITTIÖTÖLKKI 3 L.Ilmeisesti tuon kulhon kanssa samaa sarjaa on myös löytämäni Arabian kahvikuppi jossa kuvaus rekvisiittana pääsiäisnamuja. =) Säröjähän näissä oli, mutta minua ei haittaa... -päinvastoin, ne tuovat oman "tunnelmansa". Enkä minä niitä normaaliin käyttöön hankikkaan, -silmäniloksi vain. Kuvassa myös löytämäni ihanat ottimet sekä sakset! =)Olen poistanut tuolta kommentoinnista pari kommenttia kun en oikein tiedä mitä olivat... Jotakin ulkomaan kieltä (englantia...) joista kumpikaan ei millään tavalla liittynyt esim. kuviin joita blogissani on. !??! Tekstiä kyseinen taho tuskin on ymmärtänyt... Saattavat olla jotakin virus-juttuja! :( Jos vastaavia vielä ilmestyy, niin muutan asetuksista tuota kommentointia.

Vielä yksi kirpputori ostos; vanha kakkuvuoka jossa nyt rekvisiittana helmihyasintteja. Jotakin matalampaa kukkasta siihen ajattelin kesäksi istuttaa.

Taidan laittaa perheemme Pyykkärin töihin, -se kun ei vaadi minulta niin paljon. Ehkäpä vielä koitan kuvata muitakin juttuja... =)5 kommenttia:

 1. Kiitos viimeisestä. Täällä toinen "potilas" toivottelee pikaista paranemista.Samojen ongelmien kanssa painin,eli virustorjuntatarkastus menossa jatkuvasti. Yrittävät sotkea systerin "tyhmän" pään ja koneen;)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa tosiaan muuttaa niitä blogin asetuksia, niin että on se kirjainvarmistus päällä. Roskapostista oli aika varmasti kyse.

  Toivottavasti pääset pian leikkaukseen ja kivut saadaan kuriin. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä olet tehnyt!
  Alla myös kauniita pääsiäismunia!

  Kirjainvarmistus kannattaa laittaa päälle, muuten ei tuosta roskapostista pääse eroon.

  VastaaPoista
 4. Roskapostaajia on moni muukin valitellut viime päivinä...

  Kurjaa tuommoinen jatkuva kiputila. Minulle tuli reissussa ja on nyt palannut lievempänä joku ihme olkavaiva, särkee ja on liikearka. Taisi tulla virkkaamisesta ja virkkaaminen ja neulominen sattuu.

  Toivottavasti sinä pääset pian leikkaukseen, kun olet jo noin kauan vaivasta kärsinyt! Suloisia ostoksia.

  VastaaPoista
 5. Auli armas siskosein, kiitos Sinulle synttärikemuista... ;-) Ehkäpä viikonloppuna vietämme kunnolla aikaa nenäkkäin; -maailmaa parantaen, saunoen yms. Suoritathan sitten äänen avauksen ajoissa... ;-)
  Saatan pikaisesti poiketa tänään, -minulla kun on sinulle pieni ylläri-pylläri...

  Tess ja Palaga ("vanhat tutut") Kiitos taas kun olette käyneet ja kommnentoineet! Täytyy todellakin minun laittaa se kirjainvahvistus.

  Inkiväärille myös kiitos kun olet taas viitsinyt kommentoida. =)
  Pitäisi minunkin kunnostautua sillä saralla...

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥