keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Leivontaa...

Leivoin hetki sitten iltateelle muffinseja. Osan koristelin vaaleanpunaisella pumadalla ja kookoshiutaleilla. Kuvassa myös Wanilla Rosesta tilaamani Mailegin pupu-neiti.

7 kommenttia:

 1. Heippistä!

  Hauska kun törmäsin blogiisi. Olin jo muutaman kerran meinannut omassa blogissani kysellä, onko kellään tuota punakantista kirjaa ranskalaishenkisestä sisustuksesta.. Eli kysynkin nyt sinulta, oliko mielestäsi ostamisen arvoinen? En ole löytänyt sitä kirjakaupasta suoraan, pitäisi siksi tilata netin kautta..

  terkuin Hannis

  VastaaPoista
 2. Hei vaan Hannis!
  Kävinkin jo blogissasi vastaamassa, mutta sen verran vielä (jos täällä satut käymään), että AdLibriksestä minä tilasin omani. =)

  VastaaPoista
 3. Hei Titti, blogissani sinulle tunnustus

  VastaaPoista
 4. Moi! Tosi ihania juttuja sinulla! Löysin blogisi vasta tänään Merjan kautta. Poikkesin nyt vain nopeasti, palajan huomenna uudelleen oikein kunnolla tutustumaan :´)

  VastaaPoista
 5. Merja: Kaunis kiitos tunnustuksesta! =)
  Maissi: Kiitos käynnistä ja kehuista! =) Toivottavasti vierailet useamminkin! =)

  VastaaPoista
 6. Palaga: Oleppa hyvä, mukavaa jos siitä oli iloa! =)

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥