keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Kevät on tullut...

Kiirreellä ennen töihin lähtöä...
Eilen oli kaunis aurinkoinen päivä. Olen varmaan maininnut, että työskentelen päiväkodissa. Eilen meidän ryhmän ollessa vielä sisällä iltapäivällä, tulivat esikoululaiset meidän pihalle. Ikkuna oli auki ja kuuntelin toisella korvalla lasten riemua. Hetken kuluttua kuulin kirkkaan lapsen äänen huutavan: "Hei mä löysin leppäkertun." Olisi tehnyt mieleni juosta pihalle katsomaan... Hymyssä suin maltoin kuitenkin mieleni ja ajattelin: KEVÄT ON TULLUT!

Kiitos edellisen kirja postauksen kommentoinnista! =)
Voin suositella molempai kirjoja. En ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä, mutta esim. tuossa Romantiskt och rofyllt kirjassa on kauniit piirroskuvat eri työvaiheista.


Töistä tullessa keräsin ensimmäisen kimpun kevättä kotiin: =)IHANAA JA AURINKOISTA KEVÄT PÄIVÄÄ KAIKILLE!

5 kommenttia:

 1. Leppäkerttu on varma kevään merkki :) 5 -v. kuopukseni oli löytänyt niitä seitsemän kpl eilen päiväkodin pihalta ja riemu oli rajaton. Ihanaista keskiviikkopäivää sinulle. Minulla on työpäivä ja mietinkin juuri, mihin ompelukseen tarttuisin seuraavaksi. Ajattelin niitä ihania pitsisydämiä, joita sinulla on ollut näytillä. Ne ovat tosi kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Leppäkerttuja ja sinivuokkoja - niinkö pitkällä kevät on jo siellä etelässä! Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Merja: Lapset osaavat iloita niin pienistä asioista. Onneksi olen jotenkin onnistunut säilyttämään itselläni jonkin asteisen lapsenmielen ;-) (ja työ päiväkodissa auttaa siihen) ja osaan -varsinkin näin keväisin- iloita ja innostua monesta pienestä. =)

  Inkivääri: Kuulin tänään päiväkotimme eräältä lapselta, että hänen siskonsa oli nähnyt jo perhosenkin... =)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus; sinivuokkoja! Olin 11 vuotta sitten Kaisankodissa Espoossa ja siellä näin ensi kerran sinivuokkoja luonnossa. Täällä niitä on vain harvoin kukkapenkeissä.

  Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Palaga: Kiitos vierailusta. Mukavaa kun piipahdit pitkästä aikaa! =)
  Toivon sinulle myös ihanaa ja aurinkoista kevättä, sekä hyviä vointeja!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥