perjantai 18. huhtikuuta 2008

Olen palannut töihin...

Käsivarsi särkee edelleen, mutta yritän taas sinnitellä töissä. Oli jo niin iso ikävä pieniä lapsosia, että näin heistä untakin. Olen nyt kaksi päivää ollut töissä, -istunut lattialla ja viisi-kuusikin lasta yrittää yhtäaikaa päästä syliin... =)
Vaikka omat ovatkin jo niin isoja, etteivät enää syliin ole tullut moneen vuoteen -onneksi... niin on ihanaa kun töissä saan helliä, halata, suukottaa, leikkiä yms. Toki halaamme omien
poikienikin kansssa ja kun sanomme hyvää yötä, niin yleensä aina annan pienen suukon otsalle. Välttämättä se ei heistä aina mukavalta tunnu, mutta kun sitä on jatkunut aivan lapsuudesta asti, niin eivätköhän nuo ole siihen tottuneet.
Olen niin onnellinen kun saan tehdä tuollaista työtä! Näin pieniä meidän päiväkodissa ei
aiemmin ole ollutkaan. Minäkin siirryn kesän jälkeen vähän isompien osastolle, mutta varmaa on, että välillä käyn pienten osastolla; haluan tuntea sen kun pikkuinen kiipeää syliini ja laittaa pienet kätensä kaulani ympärille... =) On se vain niin ihana tunne!


Kunnon kevät antaa vielä odottaa itseään! Vaikka aurinko on välillä paistellutkin, niin tuuli on ollut kylmä. Minulla on iso-hinku pihalle puuhastelemaan. Meillä on varjoisa tontti, joten kasvit eivät ole vielä "heräilleet". Kevätesikko yrittää kuitenkin hiukan availla nuppujaan.


Ostin muutaman orvokin lisää ja niitä meinasin laittaa ulos ruukkuihin -mahdollisimman pian!
Taidan lähteä tästä hetkeksi heiluttamaan haravaa etupihan nurmikolle. Takapihalla on vielä niin märkää, että jätän myöhempään ajakohtaan sen haravoinnin. Tiedän kyllä ettei käteni haravoinnista pidä, mutta kun sitä jokatapauksessa särkee, niin jotakin haluan tehdä!!


Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille vierailijoille! =)12 kommenttia:

 1. Voi, lapset on niin ihanan välittömiä :) On onni saada olla mieluisassa työssä!

  VastaaPoista
 2. Voi että, odotan itse että pääsisin ostamaan orvokkeja, mutta luulen niiden jo olevan "ohi" kun juhannuksen jälkeen takaisin Suomeen muutamme. Ihana katsoa kuvia. Orvokit tuovat niin mieleen Suomen kevään ja alkukesän! Voih.

  VastaaPoista
 3. Jaanalle ja Hannikselle lämpimät kiitokset vierailusta!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa viikonloppua sinullekin, Titti! Pikaparantumista kädelle.

  VastaaPoista
 5. Titti!
  Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
 6. Marja Kristiina, kiitos Sinulle vierailusta, ja paranemisten toivotuksista. =)

  Jaanalle myös iso kiitos! Palailen tuohon haasteeseen kunhan saamme nämä poikieni synttärit juhlittua...

  VastaaPoista
 7. Miten ihana kirjoitus, siitä huokuu niin välitön lapsista välittäminen. Onnellisia saavat olla nuo vanhemmat, kun olet heidän lapsiaan hoitamassa.

  Orvokkiostoksille omakin mieli halajaa, Unelma vaan täyttää tällä hetkellä kaikki päivät. Iloista alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Ohos. Olin mielestäni kirjoittavinani kommentin tänne.
  Ymmärrän hyvin, miten tuntuu hyvälle
  saada hali pieneltä hoidokilta.
  Lapset ovat ihania!

  VastaaPoista
 9. Ihana lukea sun ajatuksia työstäsi näin oman päiväni päätteksi. Itse työskentelen 1-3 v. päiväkoti ryhmässä ja kotona minulla on 2,6 v lapuskainen. Tänään juuri tuntui siltä, että tulenko hulluksi. Kunnes muistin kuinka onnekas loppujen lopuksi olen :)

  VastaaPoista
 10. Merjalle, Hallattarelle ja anonyymille, Suuri ja Lämmin kiitos kommenteistanne! Ihanalta tuntuu saada positiivista palautetta, -minä todella pidän työstani ja kaikista päiväkotimme lapsista! Ja huomaan kyllä heidänkin pitävän minusta... =)

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Miten olet jaksanut olla töissä? Miten käsi voi???

  VastaaPoista
 12. Jaana; Iso ja lämmin kiitos kun kyselit vointiani! =)
  Siitä kerronkin vähän yllä!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥