keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Vintage sydämiä...

Minulla oli pitkään ollut valmiiksi painettuina ja leikattuina näitä sydämiä joten nyt sairaslomalla sain ommeltua ne.
Kahdessa ylimmässä kuvassa näkyy myös kirpparilta ostamani (uusi) "kärpässuoja" ;-) -vai miksi tuota nyt sanotaan. Tuollainen mitä voi käyttää kesällä ihanilla piha-piknikillä, ettei kärpäset mene mansikkakakkuun... =) Ennestään minulla on yksi vastaava, muttei se ole noin kaunis pitsinen.
Tässä kuvassa näkyy hiukan myös kirpparilta ostamaani kesähattua. (uusi)
Voin pitää sitä päässä istuessani pihalla iltapäiväteellä, edessäni mansikkakku, -piilossa tuon edellisen pitsi-suojan alla... ;-) No, ehkä on vähän aikaista miettiä näitä, mutta kun on niin synkkää ja harmaata niin nuo pitsit, hatut yms. saivat minut hiukan unelmoimaan...


Nyt pakenen hetkeksi tätä kodin sekaisuutta... Yritän viikon lopulla siivoilla, jos käsisärky hiukan helpottaa. Lähden hetkeksi luontoon kävelemään, -toivottavasti säästyn sateelta.

4 kommenttia:

 1. Ihania sydämiä olet saanut valmiiksi! Miten olet muuten painanut nuo kuvat kankaalle? vai oletko teettänyt jossain? Paranemista sinulle.

  Mieheni siskon olkapää leikattiin viikko sitten, kun ei kestänyt enää työntekoa.. On kyllä melko nopeasti parantunut, mutta tietty leikkaukset on aina leikkauksia..

  Yritä silti ottaa ilo irti sairaslomasta vaikkapa ompelemalla :´) se on aina virkistävää!

  VastaaPoista
 2. Ihania sydämiä :)

  Minullakin on pihahattuna valkoinen hattu, tosi suuri lierihattu. Kiinnittää ainakin ohikulkijoiden huomion ;)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä haaveilu... näen sinut teetä hörppimässä varjoisessa puunkatveessa pitsimyssy kutreilla, mansikkakakkua lautasella =)

  Olet kyllä taitava ompelija, hienoja töitä taas..

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Maissi: Kiitos kun vierailit luonani. =) Kuvat olen painanut itse, ostin sellaista tulostuspaperia jota voi silittää kankaalle. Suosittelen kokeilemaan.
  Kyllä jo nyt mietein, mitä teen leikkauksen jälkeen toukokuussa...
  Varmaan alussa ei paljoakaan pysty tekemään. No, lueskelen vaikka.

  Jaana: Kiva kun kävit ja kiitos kehuista!
  Yleensä puutarhatöissä minulla on lippis tai huivi päässä, mutta nyt on tuollainen "hienostelu-hattu" ;-)

  Sarppa: Mukavaa kun vierailit. Minäkin kävin aamulla Sinun luonasi, mutten ehtinyt kommentoimaan. Kaikkea ihanaa uutta Sinulla siellä. =)
  Kun pihalla istuskelen kesällä hattuineni ja mansikkakakkuineni, niin pitäisiköhän laittaa pitsikäsineet... ;-) Sellaisetkin olen joskus kirpparilta ostanut.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥