torstai 28. lokakuuta 2010

Lundby huonekalujen pakkohuutokauppa...

Kuten otsikkokin kertoo, on täällä edessä Lundby nukkekodin irtaimiston pakkohuutokauppa!!

Pala kurkussa ja kyynel silmäkulmassa minä tämän teen, -mutta koska nukkekoti on keränyt vain pölyä sängyn alla nyt vuoden verran, niin päätin järjestää huutokaupan!

Varsinaista taloa en Huutonettiin laita, sillä sen lähettäminen olisi niin hankalaa! Ehkä joskus kirpputorilla koitan kaupata. Kirpparilta olen sen itsekkin ostanut, ja tuunanut uuteen kuosiin!

Olen uutena ostanut nuo kalusteet joko vuonna 2005 tai 2006, -silloin kun elämä oli vielä hyvin ja normaalia... Pitkän pennin niistä maksoin. Mutta nyt kun elämäntilanne on täysin muuttunut eikä minulla ole voimia ollut vielä tätä kartanoakaan laittaa asumiskuntoon, niin päätin että jostakin nyt luovun!

Kalusteet ovat osittain itseni tuunaamia, mutta siistejä.
Ehkei täällä käy nukkekoti ihmisiä, mutta jos sinä tiedät jonkun, niin kerrothan eteenpäin tästä "pakkohuutokaupasta..." ;-)Myös pieni perhe sekä lapseton pariskunta kaipaavat uutta kotia!
Käy kurkkaamassa TÄÄLLÄ!!


8 kommenttia:

 1. Hei Tintti, paljonhan blogeissa on noita nukkekoti-ihmisiä.
  Käy rohkeesti kertomassa heille, että olet myymässä irtaimistoasi.
  Varmasti tärppää, kalusteet ovat tosi kauniita.
  Tuo pinkki "joulutähti" on aivan uskomattoman upea, eikä todellakaan niin joulunen. Amarylliksesi taitaa kukkia jo ennen joulua, kun on jo noin komea.
  Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Laittelin nukkekoti harrastaja ystävälle linkin tänne...

  VastaaPoista
 3. Hanne, kiitos! En taida kehdata käydä mainostamassa... Silloin 2005 kun aloitin bloggailua niin "tunsin" paljon nukkekoti ihmisiä. Nyt kun en enää ole ollut vuosiin niissä touhuissa mukana, niin olen "pudonnut kelkasta"...
  Amaryllis tosiaankin availee nuppujaan, sitä toivoinkin!

  Krisse, kiitos kovasti!! ♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis on kokoelmasi kertakaikiaan ja surkuhan siinä tulee puseroon, kun on sen itse saanut tuunattua uuteen uskoon, mutta teet niinkuin sydämesi sen parhainten suo. Minä toivon että joku joka arvostaa sitä sydämestään, niin soisin sen hänelle suotavan.
  Minulla on vielä tallessa täällä kotonani tyttäreni Lundby kolmekerroksinen nukkekoti kalusteineen nukkeineen eläimineen, ehkäpä joskus annan sen hänelle,tällähetkellä hänen kotiinsa se ei mahdu, joten senvuoksi se on meillä. Kalusteet ovat ollet tosi arvokkaita ja muutama kerrallaan olen ostanut niitä sinne aikoinaan ja kyllä minä sinne aika usein itsekkin kurkistan, se on meillä liukuovien takana.

  Titti hyvä ja lämminsydämellinen kun olet, niin sinulle toivotan mitä parhainta päivää ja annan vielä sinulle lämpimän halauksen.

  VastaaPoista
 5. Sirkka ystäväiseni, lämmin kiitos!
  Minulla ei lapsena ollut nukkekotia, en edes muista olinko silloin kiinnostunut sellaisesta. Nyt sitten vanhempana sellaisen hommasin... ;-)

  VastaaPoista
 6. Lähetys saapui eilen. KIITOS! Kaikki olivat ihania! Turhaan oltiin huolissaan värierosta, eihän sitä ole! Tuhannet kiitokset jälleen kerran!

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Olet niin ihania ompeluksia tehnyt, ihmeellistä mikä taito! Ja kuinka jaksat!?

  Lämpöisin ajatuksin, O.

  VastaaPoista
 8. Vekarus, Iso kiitos sinulle itsellesi, mukavaa että pidit niistä!♥
  Olivieno, tietäisitpä kuinka hyvälle mielelle tulin kommentistasi; -itsestäni kun tuntuu etten jaksa mitään, niin oli niin ihana lukea tuo kysymyksesi, että kuinka jaksan?... :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥