keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulu on ohi...


Onneksi alkaa olla Joulu ohi!
Vielä kun uusivuosi on juhlittu, -jota meillä ei tosin tänä vuonna hirveästi juhlita- niin katsotaan miten tämä blogini jatkuu...

Monet teistä ehkä muistavatkin minun kertoneen, että masennus on kesästä asti ollut normaalia pahempi ja olen ollut väsynyt.
Juurikin tästä syystä en kutsu tänä vuonna vieraita uudenvuoden aattona (jolloin on syntymäpäiväni).
Päätös ei ollut helppo, sillä siitä on tullut traditio ja minusta on ihanaa saada kaikki rakkaat läheiseni meille.

Tänä vuonna mennään nyt kuitenkin näin, lopetan vuoden rauhallisesti leväten ja toivon ensi vuodesta tulevan vähän parempi.

Tein tuonne Joulu-Blogini klikkaa puolelle postauksen meidän joulun vietosta.
Klikkaamalla sitä pääset katsomaan enemmän kuvia ja lukemaan miten on mennyt.Kurkatkaa siis tuonne Joulu Blogin puolelle.

Palaan vielä uudenvuoden aattona asianmukaisine toivotuksineen!😊9 kommenttia:

 1. Rauhallista uuden vuoden vastaanottoa.
  Ihanaa, valoisaa ja hyvänmielen uutta vuotta Sinulle ja perheellesi <3
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Kaunis joulukoti <3
  Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi Titti <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia tälläkin puolella!
  Ja jos et nyt jaksa kirjoitella, niin huilaile välillä. Kyllä me blogiystävät jaksamme odottaa taas sitäkin päivää, että aurinko alkaa sinullekin pilkottaa ja jaksat päivitellä tänne kuulumisia! Hyvää syntymäpäivää ja tulevaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja tunnelmallista on teillä, aina! Sinulle toivottelen leppoisaa ja levollista uudenvuodenaikaa! Sydämenmuotoiset Onnitteluni Sinulle Ihanainen Titti!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat kauniista kodistasi!
  Toivottavasti alakulo hellittää, kun kevät aurinko pian pilkahtaa♥
  Oikein Rauhallista Uutta Vuotta 2017 ja Mukavia Synttäreitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sinulle kuvista , joita jaksat kaikesta huolimatta tänne laittaa. Luot kauneutta ympärillesi ja jaat sitä meillekin tämän blogin välityksellä. Itse koen kuvasi erittäin voimaannuttavina. On tärkeää kuunnella itseään, mutta toivon, että jaksat jossain vaiheessa taas tuottaa meille blogisi ystäville hyvää mieltä. Hyvää syntymäpäivää vuotta 2017.

  VastaaPoista
 7. Voi rakas Titti! Iso voimahalaus ja isot kiitokset kuluneesta vuodesta! Tsemppiä ja voimia, sinulla on monta kamua hengessä mukana:)

  VastaaPoista
 8. Onnea syntymäpäivänäsi! Kiitos sinulle kun olet jaksanut luoda iloa ja kauneutta tänne blogiisi meille kaikille. Lepää kun se tarpeelliselta tuntuu ja palaa kun olet siihen valmis.
  Sydämellä hengessä mukana, hyvää alkavaa vuotta Tuulilta ❤️

  P.s. olet kyllä sisustussuunnittelija päästä varpaisiin, upeat kuvat jälleen kerran teidän joulustanne, kiitos!

  VastaaPoista
 9. Kaunis joulukoti, mutta niinhän teillä aina muutenkin. Vuosi vaihtuu ja ikää tulee lisää vähemmäkin juhlinnalla, juhlit sitten kun jaksat, toivotaan että piristyt kun kevättä kohti mennään. Ja jos taukoa pidät blokkauksessa, ei me täältä mihinkään hävitä! Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥