sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Adventin mietteitä...

Voi miten voi olla synkkä ja pimeä päivä... Kynttilöitä on saanut poltella aamusta asti.
Mieliala ei ole korkealla ja tämä hämäryys vain pahentaa sitä.
Mietin tässä Wanilla Rosen Joulutapahtumaa . Siellä voisin nyt olla mukana myymässä ompeluksiani...
Voin vain ajatuksin olla mukana ja kuvitella sen lämpimän tunnelman joka siellä varmasti on!

No, kauppaan ompeluksiani siis kirpputorilla, -siellä ei tarvitse itse olla tiskin takana.
Joulusukkia olen taas ommellut.Tässä yritin samalla ikuistaa kaunista amaryllsta, -ei ihan onnistunut...

Omat riskinsähän siinä on kun itsepalvelu kirpparilla myy... Jos nyt niin kävisi, että joku veisi jonkun tekeleeni ohi kassan, -niin suotakoon se hänelle... Toivottavasti saa jouluunsa iloa!
Olen tyytyväinen siitä, että olen pystynyt edes ompelemaan! Minulla on edessäni elämäni pahin joulu -ja tästä eteenpäin jouluni tulevat olemaan vaikeita... Olen kuitenkin ompeluksillani saanut tuoda monen elämään (ja jouluunkin) iloa.

Ompelu suunnitelmia olisi, mutta tämä pimeä päivä väsyttää (olisi nalle- ym. tilauksia teon alla). Taidan kuitenkin syötyämme siirtyä sohvalle...
Tunnelmallista 1. adventtia kaikille!

13 kommenttia:

 1. rauhallista adventin aikaa sinullekin, surusta huolimatta<3
  lämpöiset terveiset päivi

  VastaaPoista
 2. Tuntuu oudolta rikkoa adventin rauhaa ja kysyä kaiken surun keskellä niinkin arkista asiaa kuin; vanhoissa sivuissa olit kunnostellut nukkekotia tosi hienoksi, niin mitä olit käyttänyt lattian materiaaliksi?
  Voimia joulun aikaan!
  t. Tiina

  VastaaPoista
 3. Rauhallista adventtia toivottaa Vaaralan Krisse

  VastaaPoista
 4. Hei Sinulle. Olen lusekellut blogiasi jo pitempään, mutta en ole aikaisemmin kommentoinut. Oikein mukavaa että olet jaksanut ommella, sinulla on kauniita töitä. Nuo joulusukat ovat ihania ;D Minäkin sain ostettua tuota tulostettavaa kangasta, oletko tulostanut kuvat mustesuihkutulostimella? Voit laittaa minulle vastauksen sähköpostiinikin, jos et halua blogissa vastata. Mukavaa pikkujouluiltaa sinulle toivottelen. T. Eija

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja rauhallista adventinaikaa sinulle!!!

  VastaaPoista
 6. Rauhaisaa adventin aikaa ja joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 7. Luin ja itkin...
  Toivon sulle valoa adventtiin!

  VastaaPoista
 8. Huomenta ystäväiseni, tietenkin nuo käyvät! Aivan ihania..laita meiliä sovitaan sitten miten. Voimia ja siunausta viikkoosi.

  VastaaPoista
 9. Kauniita töitä olet taas tehnyt.
  Rauhallista joulun odotusta.


  Terveisin Karita

  VastaaPoista
 10. Ihania joulusukkia!! Löysin blogisi vasta muutama päivä sitten. Kirjoitat todella aidosti ja lämpimästi. Sydämestäni toivotan Sinulle voimia ja siunausta jokaiseen hetkeesi ja päivääsi!

  VastaaPoista
 11. Hienoa Titti, että olet jaksanut tehdä jotain. Nuo joulusukat ovat vallan ihania. Halusin jakaa sinulle suojelusenkelin blogini kautta...onnea ja iloa tuomaan. Jos jaksat, niin käy hakemassa se blgistani. Tuokoon tuleva joulu sinulle lämpöä ja rauhaa mukanaan. Voimia tulevalle!

  VastaaPoista
 12. hei, niin hienoja on kaikki jutut mitä olet tehnyt, ja koska taidetaan vielä asua samalla paikkakunnalla ( mieheni ja minut vihittiin vivamon kivikappelissa) niin ajattelin kysäistä että missä kirpparilla on myytävänä sinun tuotteitasi? menisin heti ihailemaan...kovasti voimia ja ajatuksia sinulle...olen lukenut sivujasi tunteiden myllertäessä ja myötäeläen.
  -riikka-

  VastaaPoista
 13. Päivi ystäväiseni, lämmin kiitos. Samoin Sinulle!

  Tiina: Ei toki yhtään haittaa tuo kysymys. =) Siinä nukkiksessa se "parketin" näköinen oli kontaktimuovia. Siellä oli myös ihan oikeaa muovimattoa, mutta luulen sinun tarkoittaneen tuota vaaleaa "puulattiaa".

  Krisse, lämmin kiitos Sinulle ja tunnelmallista joulunalus aikaa toivotan sinne! =)

  Eija: Suuret kiitokset kommentista. =) Kirjoitit ostaneesi "tulostettavaa kangasta"... Onko sellaistakin. Minulla on sellaista tulostuspaperia jota voi silittää kankaalle. Nyt täytyy kyllä myöntää tietämättömyyteni, -luulisin tuon olevan mustesuihkutulostin... Siinä on skanneri, kopiointi ja tulostus, -osaan vaihtaa värikasetit ja perustoimintoja käyttää, mutta muuten monet "salat" siinä ovat minulle hämärän peitossa...

  Jaana, lämmin kiitos vierailusta ja toivotuksista. Myös minä toivotan teille sinne tunnelmallista joulunalus aikaa.

  Palaga: Lämpimästi kiitän ja halaan Sinua! <3 Siunausta Sinulle ja pojallesi jokaiseen hetkeenne!

  Tina: Lämmin ja kaunis kiitos Sinulle! <3

  Mimmuli: Kiva, kiitos! Laitan meiliä pikimmiten. =)

  Karita: Sinulle myös lämmin kiitos!
  Toivon Sinulle sinne joulumieltä pikkuhiljaa sekä oikein tunnelmallista joulunalus aikaa. Kuvasi ainakin ovat tunnelmallisia... <3

  Anonyymille: Liikuttuneena kiitän Sinua kauniista sanoistasi, ja toivotan tervetulleeksi vierailulle toistekkin! =)

  Tarjuska, Ystävä armas; Suuret kiitokset Sinulle ihastuttavasta suojelusenkelistä. Se toi hyvää mieltä ja tuli tarpeeseen...

  Riikka: Lämmin kiitos Sinulle myös kommentistasi! Teillä on ollut ihana vihkipaikka, kivikappeli on kaunis ja kauniilla paikalla.
  Tekeleeni ovat siellä Aseman keskuskirpputorilla paikalla no. 84. ;-) Mukavaahan se olisi jos vaikka sieltä jotakin löytäisit... Olen loppuviikosta tuomassa lisää tavaraa. Samassa pöydässä kanssani on Kuopuksen tyttöystävä.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥