torstai 6. marraskuuta 2008

Pientä päivitystä....

Lämmin kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoinelle, -kyllä lämmittivät mieltäni! <3

Liekö lähestyvä joulu joka vetää mielialaani alemmas...
Jo pyhäinpäivä oli vaikea ja haudalla käynti itkua. Hiukan olen tehnyt alustavia suunnitelmia joulua ajatellen, -en osaa edes kuvitella miltä tämä ensimmäinen joulu ilman Rakasta Esikoista tuntuu! Jokainen joulu tulee varmasti olemaan äärimmäisen vaikea, mutta tämä ensimmäinen pelottaa... No, turha sitä kai on etukäteen miettiä!


Meillä on ollut kaunis pakkas-aamu; aurinko paistaa! Kävelylle voisi/pitäisi lähteä, mutta en vain saa sitä itsestäni irti. Ompelut tässä ovat nyt päällimäisenä aiheenani. Olen saanut nalle-tilauksen.
En tiedä huomasivatko nalleista kiinnostuneet lukijat tuolla edellisen postauksen kommenteissa, kun mainitsin, että meiliä voi laittaa jos on kiinnostunut.
Teon alla on nyt vähän suurempi tilaus... ;-)
Olen saanut myös eräältä rouvalta tilauksen joulusukista heidän koko perheelleen. =)
Kaksi suurempaa sukkaa ja kolme pienempää. Olen joitakin tehnyt ja hän voi kuvista valita mitkä ottaisi, -näidenkin teko jatkuu vielä.
Tässä kuvia lasten joulusukista.


Yleensä aamupäivisin jaksan ommella, mutta iltapäivällä ja illalla iskee väsymys ja sohva kutsuu...

5 kommenttia:

 1. Etukäteen me ihmiset tuppaamme kaikkea pohtimaan ja murehtimaan, minkäs tekee, vaikka turhaahan se toki on. Voimia sinulle jaksaa! On varmasti vaikeaa.

  Kiitos sukka-paketista, oli oikein mieleinen! :)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen vuosi rakkaan poismenon jälkeen on se raskain, kun kaikki tapahtuu "ensimmäistä kertaa". Joulu on niin perhekeskeinen juhla, että se varmasti on niitä rankimpia hetkiä kestää.
  Vaikka näitä raskaita aikoja sinulla vielä riittää, on sinulla lohtunasi kuitenkin ihanat muistot rakkaastasi. Anna niiden kantaa ja antaa sinulle voimaa!

  Halaten

  Jaana

  VastaaPoista
 3. Voimia Titti sinulle joulun odotukseen!

  VastaaPoista
 4. Voimia sulle kovasti..joulu varmaan tuntuu erityisen raskaalta.
  Mikään ei ole ennallaan..
  Rauhaisaa joulunodotusta ja mielenrauhaa..
  Sukat ovat todella ihania, mulla suunnitteilla ommella joulusukkia ystäville lahjoiksi ja jos sisään vaikka sujauttas glögipullon.

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia olet tehnyt! Saanko kysyä mistä olet nuo kuvat hommannut? itse olen tuollaisia talvisia/jouluisia yrittänyt netistä etsiä mutta en ole löytänyt.. voimia sinulle jokaiseen päivään!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥