perjantai 1. tammikuuta 2010

Suuret ja sydänlämpöiset kiitokset....

...kaikille Teille synttäri- sekä muistakin onnen toivotuksista. Liikuttuneena luin kuinka moni teistä olikaan halunut minua muistaa! <3
Tätä vuoden ensimmäistä päivää on vietetty rauhallisesti vain leväten ja oleillen...
Piti siivota joulu pois, mutta enpä jaksanutkaan...
Kun läheiseni illalla olivat lähteneet syntymäpäiviltäni olin totaalisen väsynyt; -ihana oli heitä kestitä ja mielelläni tein leipomuksia, mutta olin käyttänyt myös voimavarani ää
rimmilleen... Otin siis sherryä ja istahdin katsomaan telkkua.Välillä kävin pihalla katselemassa; -raketteja räiskyi siellä täällä, mutta ennenkaikkea ulkona oli kaunista! Pakkasta, paljon lunta ja kuutamo! Yritin vähän kuvailla, mutta eihän sitä kauneutta ja tunnelmaa pysty vangitsemaan...Ehdotin miehelle, että lämmitetään glögiä termospulloon, puetaan lämpimästi päälle ja mennään katselemaan ilotulitusta.


Naapurit tulivat halaamaan ja toivottamaan hyvää uutta vuotta; -juttelimme pitkään meidän pihallamme. Meillä kuumat glögit jotka olivat jo lopussa joten tarjottavaa ei ollut, naapurit tarjosivat kuohuvaa ja nostimme yhdessä maljoja. Jonkinajan kuluttua mieheni ehdotti sisälle siirtymistä, tarjotakseen naapurin isännälle "savu" wiskyä. Myös meidän kuohuvamme tuli korkattua... Mukava vuoden vaihtuminen ja yö siinä yhdessä jutellessa. =)

11 kommenttia:

 1. Kauniita otoksia! Mukavasti teillä vuosi vaihtui...

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää vuoden ensimmäistä! Tuo Geisha-kakku vaikuttaa namilta. Mitäköhän sitä keksisi juhlia, jotta voisi sellaista kokeilla..

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 4. Tiedän, mitä tarkoitat tuolla tunnelmalla. Minulla oli samanlainen olo viime yönä Unelman laiturilla vuoden vaihtuessa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana uusi vuosi teillä! Hieno tunnelma tuossa kuukuvassa.

  VastaaPoista
 6. Myhästyneet synttäri onnittelut :-)))
  Mukavaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Mukavan kuuloinen vuoden vaihtuminen. Ihana tuo kuukuvan tunnelma.

  VastaaPoista
 8. Onnellista uutta vuotta ja myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 9. Laitatko uudelleen sen sähköisenpostin kun painoin vahingossa poista nappulaa, tietenkin haluan sinun jatkavan lukijana. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut ja Toivon paljon onnea ja iloa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Vasta tänään katsoin blogiasi ja huomasin tällaisen merkkipaalun olleen aattona.
  Teillä on ollut ihana vuodenvaihde, toivottavasti uusi vuosi jatkuu yhtä mukavana.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥