maanantai 8. helmikuuta 2010

Keltainen teema....

Tässä keltaisessa teemassa ei ole kyse Iittalan astiastosta, -vaan siskoni järjestämästä illanvietosta minulle ja hänelle. Viime vuonna hän järjesti yöpuku-teemalla tällaisen illanvieton ja tänä vuonna sain vain ohjeen pukea päälleni jotakin keltaista...
Minun vaatevarastossani ei juurikaan keltaista ole joten sidoin vain hiuksiini keltaisen jenkkihuivin.
Tuliaisiksi vein siskolleni keltaisen tulilatvan, -olisin halunut viedä kevätesikon, mutta kun kiireellä tavaratalosta hain, niin minun tuurillani siellä ei tietenkään silloin ollut keltaisia esikoit
a...
Alkosta hain pari viinipulloa jossa oli keltaista (mausta en tiedä sillä näitä emme avanneet).
Sisko antoi ensin tervetuliaismaljana keltaista likööriä (nimeä en muista).
Pöytä oli katettu keltaisin astioin ja rekvisiitoin, salaatit olivat keltasävyisiä. =)
Nyt kuvia katsoessani huomasin, että tällä vieraalla on tainnut olla nälkä kun ei ollut malttanut odottaa edes pöydän loppuun kattamista kun jo oli kuvansa räpsinyt, -siksi siis kuvissa ei näykkään kuin tuo yksi salaatti... Jälkiruokana oli vielä hedelmäsalaattia.
Siskoni vanhin tytär (27-vuotias -ja minun kummityttöni -jolta myös olen saanut Titti nimen -hän kun ei pienenä osannut sanoa kummitäti niin hänen suussaan se muuttui Titiksi.) jo
ka opiskelee Jyväskylässä, piti mesen kautta meille musiikki aiheisen tietokilpailun. Minä voitin, -jota kyllä ihmettelen, sillä siskoni on varsinainen kävelevä tietokirja mitä musiikkiin tulee!
Ihana ilta, KIITOS rakas isosisko!
Tänään viettää syntymäpäiviään sekä minun- että mieheni isä. Minun isäni täyttää 79 vuotta, -juhlimme eilen. Miehen isä täyttää kunnioitettavat 90 vuotta!! Juhlat olivat lauantaina Punkaharjulla.
Minä en lähtenyt mukaan; -tuollaiset suuret juhlat ovat vielä minulle erittäin vaikeita ja raskaita kun niissä vain korostuu se että olen oman rakkaan Esikois Poikani menett
änyt...
Juhlat olivat kuulemma olleet mukavat, -isänsä on todella hyvässä kunnossa vaikka ikää on jo noinkin paljon; varsinainen teräsvaari!
Minä kuitenkin tein muutaman kortin josta sitten mieheni veljenvaimo oli yhden valinnut. Valitettavasti kortit jäivät kuvaamatta, mutta otin kuvan tästä joka oli samantyylinen kuin se joka sankarille annettiin. Hän oli kuulemma siitä kovin tykännyt koska siinä myös oli viulun kuva. Sen laitoinkin siihen ihan siksi kun tiedän kuinka soittaminen on hänelle tärkeää ja viulu (sekä mandoliini+kitara) ovat rakkaita soittimia. Olen itsekkin ku
ullut hänen soittavan viulua! =)
Kuvassa hän on nuorena ja komeana, -valitettavasti ikäänsä siinä en nyt muista.
Hän ei mitään tietokoneita käytä eikä siis blogiani voisi lukea, mutta lähetän Ilamari-isälle-ukille ja minun "appiukolleni" lämpimiä ajatuksia ja toivon vielä monta tervettä vuotta!!


11 kommenttia:

 1. Kiva idea tuommmoinen väri-teema-illanistujaiset! ja kaunis kortti!

  VastaaPoista
 2. Olipa ikimuistoinen keltainen teema illanistujaiset! Värihän on lupaava kevään aurinkoisista päivistä, sekä leskenlehdistä!
  Lämpimät Onnentoivotukset korkean iän saavuttaneille rakkaillenne!

  Muuten Titti aika jännä juttu oli tänäänkin, kun tulin koneelle olit ollut just aikaisemmin ja kyllä jo eilenkin mielessä..samoin kuin Mimmulikin...eikä ole ihan eka kerta, kun näin käy,.kun oikein ajattelee.

  Ihanaa, kun sait menemään kaupaksi kauniita tekeleitäsi, siten tuottaen iloa toisillekin, aina tulee niin hyvä mieli, kun sitä on toisellakin. Anteeksi kun kirjoitan hiukan hassusti, mutta hömppä kun olen niin sitä sattuu!
  Uskon kuitenkin sinun ymmärtävän minua ja mitä tarkoitan ja jos joskus kirjoitan, jotain niin toivon sydämestäni, ettet väärin ymmärtäisi, koska se ei kuulu luonteeseeni ja ainahan sitä voi kysyä, hei mitähän mahdoit tarkoittaa, eiks je Titti ystäväni!

  Oikein hyvää päivää sinulle ja kiitos ystäväni käynnistäsi,ilo!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo väriteemakutsut,niin keväisen keltaista,siitä saa energiaa.
  Onnea syntymäpäiväsakareille!
  Sinulla on mukava systeri kun on tuollaisia juttuja järkännyt,meitä on neljä siskoa ja olemme pitäneet siskojeniltoja muutaman kerran vuodessa ja parantaneet maailmaa....

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä, keväinen väri teemaa teillä olikin, oikea energia teema! Kaunis kortti kuvassa. Mukavaa tiistai päivää!
  terkuin, Tiina

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuollaiset pikkuiset ja leppoisat teema-illat piristävät mieltä!
  Oli varmasti mukavaa.
  Ja onnea isäpapoille, ikää on kunnioitettavasti molemmilla. Kauniin kortin olit jälleen tehnyt :)

  VastaaPoista
 6. Teilläpäs on ollut oikein mukava väriteemailta!! :)

  Tuo tekemäsi kortti on hurjan kaunis!!!! Olen kuullut, että pappani olisi soittanut nuorempana viulua, tuli siksi heti mieleen rakas edesmennyt pappani:)Kiitos antamastasi muistosta!

  Sinulle ystäväni voimia edelleen ja lämmin rutistus!!

  VastaaPoista
 7. Hei Titti.
  Mukavia tuommoset teemajuhlat. Saisipa järkättyä joskus.

  Tekemäsi kortti on huippuhieno. Tykkään paljon. Sinulla on SE taito tehdä kaunista <3

  Mukavaa viikonjatkoa :)

  VastaaPoista
 8. Hauskaa kun joku järjestää tuollaisia teemakutsuja. Meillä on ollut miehen kanssa aikomus pitää vinyylikutsut- soittaa koko ilta vanhoja älppäreitä. Niin se vaan aika menee, että koskaan ei tunnu olevan sopiva aika.

  VastaaPoista
 9. Olipas teillä hauskasti ideoitu ilta.
  Ja varsinaisia teräsvaareja suvussa!
  Oma isäni olisi täyttänyt 9.pv 84.

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihana idea nuo teidän väriteemajuhlanne!
  Onnea molemmille sankareille, kunnioitettavat iät!
  Lämmin halaus,
  Riitta

  VastaaPoista
 11. Hauskat väri-teema juhlat teillä.
  Kiitos Titti kauniista sanoistasi,
  sain perhettäni koskevia suru-uutisia
  juuri silloin.
  <3 lämpöisin ajatuksin, tiina.
  Ja vielä piti sanomani, Punkaharjulle meiltä matkaa n.27km.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥