tiistai 23. marraskuuta 2010

Lisää Huutonet myyntiä...

Minä olen ihan hämilläni tästä miten hyvin tekeleeni käyvät kaupan...
Välillä tuntuu etten jaksa enää, sillä blogi-maailma, Huutonet kuin myös jotkut nettipuodit ovat täynnä toinen toistaan ihanimpia ompeluksia... Näillä minun taidoillani ei kauaa mukana pyristellä.
Voikohan näin vanha toivoa joulupukilta saumuria... ;-) Sitä kun ei minulla ole.
Haaveilin kyllä siitä jo silloin kun Taivaspojan syntymän jälkeen sain ompelukoneen.
Sillä minä olen ompeluksiani hurruutellut, vaikkei kone ihan parhaimmassa "terässään" olekkaan.
Joskus tuntuu myös, ettei enää keksi mitään uutta ja erilaista...

Ilmeisesti töistäni on kuitenkin pidetty -saamani palautteen perusteella ainakin- ja kun on teitä ihanaisia jotka kerta toisensa jälkeen haluatte näitä...
Olen niin kiitollinen siitä, että saan tuottaa niin moneen kotiin iloa omilla tekeleilläni!Laitoin HUUTONETTIIN vielä jotakin pientä lisää.Tämäkin "yh-äiti" toivoo pienen lapsensa kanssa löytävänsä uuden kodin jouluksi, -eikä sulhokaan yhtään pahitteeksi olisi... ;-)KLIKKAAMALLA TÄSTÄ PÄÄSET HUUTONET KOHTEISIINI
JA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET JOULUBLOGIINI, JOSSA VIELÄ ON JÄLJELLÄ JOTAKIN...

8 kommenttia:

 1. Titti, sinun ompelukset ovat todella hurmaavia ja kauniita, ne ovat kaukana tekeleistä :)

  VastaaPoista
 2. Jokaiselle tekijälle muodostuu ajan kanssa oma tyylinsä ja jokaiselle tyylille on omat ihailijansa. Työtähän se pinnalla pysyminen on aina, mutta jos on halua ja kiinnostusta asiaan, niin varmasti pysyy muiden mukana :)

  Sinun ompelukset ovat tosi viehättäviä ja kauniin harmonisia kokonaisuuksia. Niissä lepää silmä :)

  VastaaPoista
 3. Merja, KIITOS, omasta mielestä ne vain tuntuvat niiltä "tekeleiltä"... ;-)

  Vekarus, kiitos paljon kun piipahdit!

  Tess, ISO kiitos Sinulle, sanasi toivat taas uutta uskoa minulle! Täytyy ajatella että tämä on minun tyylini ja pitää olla sille uskollinen, vaikka maailma olisi kuinka pullollaan kauniita käsitöitä! Olen jo monta vuotta näitä tehnyt (tutut kertoneet Huutonettiin ilmestyneen samantyylisiä, mutta kalliimmalla hinnalla). Minun täytyy vain jaksaa pitää tämä oma tyylini ja uskoa siihen -koska ostajia on riittänyt! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän ompeluksistasi. Aina ne tuossa keittiössä Sinusta muistuttavat.
  Muutkin ovat kehuneet, eli voit olla ylpeä aikaansaannoksistasi:)
  Mukavaa viikonloppua:)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 5. Hanne!Kiitos,♥ sanasi tuntuivat NIIN hyviltä!

  VastaaPoista
 6. Olen pitkään seurannut blogiasi,joskus myös ostanut ompeluksiasi. Samantyylisiä,mitä olet tehnyt,on todellakin ilmestynyt paljon myyntiin! Näin joulun alla vielä enemmän! Vanhanajan vintage kuvienkin käyttö lisääntynyt kovasti.On kyllä "ihmeellistä" miten vuosia käyttämäsi tyyli on nyt niin yleisessä käytössä! Voit kuitenkin olla ylpeä omista töistäsi. Ne ovat upeita,ja niitä me haluamme lisää!

  VastaaPoista
 7. Mymmeli, Kiitos kauniista sanoistasi!♥
  Silloin tällöin kuulen joltakin läheiseltäni, että on nähnyt samalla tyylillä tehtyjä pussukoita tai tyynynpäällisiä... Se ei kuitenkaan ole kiellettyä!! Vintage-kuvat ovat kaikkien käytössä eikä minulla ole mitään yksinoikeutta tehdä juuri tällaisia. Toki joskus mietin, -kun olen kuullut miten paljon niin ompelu- kuin muitakin töitä matkitaan täällä netissä- että eikö joillakin ole omia ideoita ollenkaan.
  On mukavaa kun täällä voi jakaa toisten kanssa uusia ideoita, mutta yleensä aina mainitsen ja laitan linkin täällä blogissani jos olen joltakin ideaa lainanut. En osaa kuvitella että ryhtyisin kauppamaan esim. Huutonetissä samanlaista kuin joku toinen.
  Koitan keksiä aina jotakin uutta ja vähän erilaista (joulusukkia tein jo muutama vuosi sitten, olen tehnyt tällä tyylillä myös patalappuja, pannunmyssyjä, kananmuna-myssyjä, pyyhkeitä...)-joskus vain tuntuu etten keksi enää mitään uutta.
  Minulla on kuitenkin suuri onni omistaa teitä (joihin siis sinäkin ymmärtääkseni kuulut) ihania ja uskollisia "asiakkaita". Minulle tämä ompelu on ollut henkireikä Esikoisen menehdyttyä... Rikastumaan tällä ei pääse, mutta jokainen sentti pienessä "eläkkeessäni" on ihan hyvä lisä! Usein käytän sen uusien materiaalien hankintaan. :)

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥