sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Huutonet päättyy...

Minun oli tarkoitukseni tässä postauksessa palata saamaani "hyvän mielen haasteeseen", jossa kerrotaan asioita joista on kiitollinen. En nyt oikein ole jaksanut pysähtyä niitä miettimään, sillä elämässä on monenlaista suurempaa ja pienempää myllerrystä!!

Yksi ylitse muiden josta olen kiitollinen, on rakas perheeni, rakkaat läheiseni! Äiti sekä sisko ja veli perheineeen. Eilen sain taas nauttia yhdessä olosta heidän kanssaan. 
Juhlimme hiukan jälkikäteen rakkaan Kuopukseni 20-vuotis synttäreitä.♥ 
Siivouksen jälkeen vaihdoin kesäisempiä tekstiilejä; sohvatyynyt (etualalla olevat kaksi) sekä kaunis virkattu peitto (niitä on kaksi), -ostin joskus talvella kun ihana ystäväni Mia soitti ja kertoi Cittarissa myytävän "minun tyylisiäni" tekstiilejä edullisesti. Takana näkyvät tyynyt ovat vanhempia.

Kuvat suurenevat klikkaamalla!
 Taivaspoikani sekä isän kuvien vieressä paloivat kynttilät, -he olivat mukana ajatuksissamme ja sydämissämme...♥ 

Tuli vielä mieleen yksi asia, -en nyt sanoisi että olisi aihe josta olen kiitollinen, -pikemminkin ihmeissäni ja yllättynyt... Ja se on kanssa-ihmiset, siellä ruudun toisella puolella! Olen saanut kauniita sanoja ja lämpimiä ajatuksia teiltä täysin vierailta ihmisiltä. Aiemminkin olen täällä maininnut kuinka joku blogini lukija on halunut ilostuttaa minua ja lähettää minulle jotakin... Olen saanut kirjan "Enkeleitä hiuksissani" sekä kauniin tilkkupeiton, -täysin vieraat, tuntemattomat ihmiset ovat haluneet tuoda minulle lohtua ja iloa! Se on jotakin aivan käsittämätöntä! Itse pidän antamisesta, -mutta kohdallani se ei ole tainnut ihan vieraisiin, täysin tuntemattomiin ihmisiin asti ulottua...
Jo jonkin aikaa sitten sain eräältä blogini lukijalta sähköpostia, -hän oli jossakin kuvassani nähnyt sellaiset vaaleat purkit;  "-coffee ja sugar." Hänellä itsellään oli saman sarjan "tea" purkki jonka halusi antaa minulle, oman kokoelmani jatkoksi! Aivan käsittämätöntä... ♥ Mutta siis NIIN ihanaa!
HUOM! Carita (jos nyt muistan nimesi oikein) laitatko minulle jossakin vaiheessa sähköpostia... Meillä mies osti jokin aika sitten uuden tietokoneen, ja kaikki tärkeät meilini ja osoitteeni jäivät vanhaan koneeseen. Lupasin lähettää sinulle kiitokseksi jonkin ompelukseni (muistan sen, vaikka muuten muistini onkin todella huono...) mutta eihän minulla ole osoitettasi enää tallella... 

Näin ihana purkki, ja teetäkin pakattu kauniisti sisälle! :)


HUUTONET <-- klikkaa- kohteeni päättyvät huomenna, vielä ehtii käydä kurkkaamassa haluisiko jotakin itselleen, tai vaikka ilahduttaa äitiä, isoäitiä, opettajaa, päiväkodin tms. hoitajatätiä...

Lisää on tulossa jossakin vaiheesa, näitä omia ompeluksia ainakin: 

Loppuun vielä ihanasta kirjasta... Posti toi parisen päivää sitten tilaamani Ilonan kirjan: Willa Sukka!  Sateenkaarentaa Puodista!
Ohjeet ovat ajankohtaisia kun syksy riepottaa puita ja vettä sataa... Voi suunnitella joulua...

Aivan uskomattoman ihana kirja kauniine tunnelma-kuvineen!~~ Iloista ja aurinkoista vappua toivotan kaikille teille! ~~  

Palaan varmaan aika pian... 
Kertomaan ihanuudesta jonka löysin ja onneksi onnistuin saamaan itselleni...
Te jotka tiedätte, -EI saa edes vihjata vielä täällä... ;-)7 kommenttia:

 1. Ai että on ihania kuvia! Onneksi löytyy vielä ihmisä jotka välittävät <3 Ihana tee-purkki! Lainasin kirjastosta tuon Willa Sukka kirjan, oli ihana...
  Hauskaa Wappua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!

  Onnea kuopukselle.

  Ihanan teepurkin saitkin...vielä on välittämistä maailmassa.♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia:) Enkeleitä vierellesi<3

  VastaaPoista
 4. Heippa! Ethän myisi suoraan noita mustavalkoisia toile-kankaisia tyynynpäällisiä :-) ? Voin tottakai myös huutaa niitä! Ja nyt jännäämään, saanko niistä edellisistä omia huutojani voitoksi asti!

  VastaaPoista
 5. On se hienoa että maailmassa on vielä välittäviä ihmisiä jäljellä..;) Todella kauniisti ajateltu..
  Niin kauniita ompeluksia teet, harmi kun en tajua huutonetistä mitään...olisin halunut vaikka mitä sydämiä ja pussukoita:)) Et myisi joskus taas s.postin kautta niinkuin tilauksesta??

  VastaaPoista
 6. Kauniit nuo purkit ja nyt sinulla koko sarja! Hienoa!
  Pitsipäälliset ovat todellakin sinun tyylisiäsi.
  Ihania nuo ompeluksesi, niin hyvällä maulla tehtyjä.
  Olet löytänyt jo valkovuokkojakin, täytyypä kipaista metsään.

  Oikein kaunista Vapunpäivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Lämpimät kiitokset kommenteista armaat ihanaiset! ♥
  Hannis ja Anne-Mari, laitoinkin teille viestiä!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥